- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
bende Kayseriliyim ama 5 Yıldır konya geliniyim:)Benimde öyle sanırım çok öğün yapamıyorum.evet kayseriliyim ben yaşım 30
Ben kayseriliyim hemde geliniyim.hemşeriyiz demmek ailen kayseridemi.senin yaş kaçBe
bende Kayseriliyim ama 5 Yıldır konya geliniyim:)
Bizimde öyle iki ailede kayserideKayserideler cnm 31 e yeni girdim
Iyi geceler cnm ins tartıda yüzümüz Güler yarınBizimde öyle iki ailede kayseride
gizemcan senin su isvec diyeti sonucunu cok merak ediyorum ne zaman bitecek bitince biraz malumat verirmisin bana
gözün aydınn çok sevindim senin adına darısı başımıza
Sağol canlarımtebrik ederim kendim 75 görmüş kadar sevindim adınıza bravooo işte bu .... ayy darısı benim 75 lere
baktimda cok sacma geldi bana isvec diyeti o kadarcik az yesem zaten yedi kilocanım bende yaptım isveç diyetini 6 gün yaptım o şişliği aldı 7. gün aşırı mide bulantım oldu üşütmüş olabilirim bıraktım 3 kg eksik göründü ama ödemdir diye düşünüyorum yanii
Iyi geceler kızlar
Evt kaptanım yemiyorum,yemeklerede eşim icin dörde bölüp atıyorum soğanı oda aklıma gelirse
Ben biraz garibim mesela asla bi Yemeği yoğurtlu yemem hele salcalı yoğurtlu bakamam bile
Eşimde benim tersim sogan sarımsak...hiç ayırt etmez
Bugünkü menum
Sbh 2 yumurta zeytin Havuç 3 ceviz
Aksam corba et haslama salata
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 1 kiraz sapı 1 yeşil cay
Leslie,karın eritme,150 mekik sbh aksam 100 ip atlama
arkadaşlar benim koşu bantımda motorlu masaj kemeri var. günde 10 dk kullanmayı düşünüyorum sizce yararı veya zararı olur mu
bundan ama benimki koşu bantında monte edilmiş halde
Eki Görüntüle 1349756
kızlar günaydın
dün menu bildiremedim yazim hemen
sabah 2 bardak suyla açılış
8,00 de karatay kahvaltım
13,20 de 1 kaşık etli pirinç pilav+5 kaşık kadar kıymalı patlıcan yemeği+marul havuç
18,30 da 2dlm ekmek+y.mercimek li kesmeli yoğurt çorbası+etli prasa yemeği( ekmekleri götürdüm vallahi bu gün)
21,30 da 1 kase çekirdek annemdeydim komşu ile çay yanında
sporlar: sabah 25dk lesli+plates
öğlen: 35dk yurume
akşam yok
Sweetdimple ablacım yukarda bir tarif patlaştım. elmayı rendeleyip rengi dönene kadar pişirin diyo. böyle yaparak kalori degeri artmış olur mu ki. hani, soganı yagla kavurunca zararlı yaga dönüşüyo ya aklıma geldi. gerçi buna yag konmuyo
Selamlar. .
Salı günü
Kahvaltı:
Yoğurt
Badem
Peynir domates
Akşam:
1 kase tavuk suyuna çorba
2 içli köfte haşlanmış
Spor:
1 saat karışık egzersiz
Çarşamba:
Menemen
1 form çayı
Peynir
Badem
1 kayısı
Akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım demet maydanoz
1 tane yeşil soğan
Diyetisyenden geliyorum75.7 olmuşum
Giden kilolun tamamı yağdan buna çok sevindim
Diyet listem değişti 1700 kaloriliye düştü ve patlamış mısır verdiakşam vucut anelizımı ve diyet listemi fotoları koyarım
Merhaba kızlar ben de dün menü paylaşamadım, şimdi yazayım.
1 bardak kefir hı
Sabah 1 haşlanmış yumurtalı kk kahvaltısı
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam salçalı biftek, salata, 4 yk arpa şehriye pilavı
Su 2.5 lt spor 30 dk yürüyüş
biri hastanelik olmus dyolardı bu diyet yüsündn sanırım benim bilgim yok ama riskli bi
r diyetmiş aman dikkat
valla tebrik ederim dün biraz arastırdım bu nohuttan üretim konusunu cidden maharetli iş bende genelde herşeyin dogalındayım ama okadar aşamadım kendimi ahh daha neler duyacagım
spor güzel ama ögün seninde az benim gibi
ara öğün yapmıyormusun hala?
merhaba kızlar siz mesaileri bitirmek üzeresiniz ben güne yeni başladım sayılır..nasılsınızz
orucumu açtım. armut yedim 1 tane. şimdi arkadaşım çagırdı ıspanakla tarhana çorba varmış onu yiyeyim yemek yapmakla ugraşmayım şimdi :)
Selam kızlar bugun kü menüm:
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
Badem
1 kayısı
Yarım demet maydanoz
Akşam:
1 bucuk servis kaşığı dünkü pırasa yemeği
1 kase müslili yoğurt
Yarım demet maydanoz
1 tane yeşil soğan
1 dilim domates
(Aslında balık yaptım ama ben yiyemedim cok aram yok balıkla anca ton yada Hamsi yiyorum)
Gün boyu limonlu su
Birde bitki çayı içerim bundan sonra
Bugünkü menum
Sbh 1 yumurta 3 ceviz Havuç zeytin
Aksam yesil fasulye salata
2 yesıl cay 1 Türk kahvesi
Leslie,150 mekik,100er sbh aksam ip atlama
Kaptancım ben yarın nöbetciyim erken uyanamayabilirim dünde nöbette cok yoruldum kilomu simdi söylüyorum bu hafta kilom sabit 58 herhalde regl olmustum ondan bide ip atlayamadım ona bagladım sabit olmayı inşallah diğer kızlarda güzel haberler vardır iyi geceler
uyku düzenim dolayısıyla bildirimimi yarın öğlenden sonra yapacağım , uyumaya calısıyorum su an valla erken kalkayım diye. ama yine hortlak gibi sabah ezanını duyarsam bilemiyorum.. ama bildirim yapacağım tabi. söylim dedim, bir de bildirimin bir kuralı var mı, o konuda bilgim yok. Görüşüz.
Slm kuzum sanırım yanlış takıma yazdın2, takımda değilmiydin bitanem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi olur cnm uyandıktan yarım saat sonra tartıl bildirimini yap bitanem
ay öyle oldu biraz ya, yollayınca fark ettim ahahah. çok sağolun ya, ne kadar sempatik , sıcak kanlı birisiniz. Ben sizin topiği daha fazla meşgul etmeyeyim. Yarın için tüm üyelerinizin yüzü gülsün tartıda umarım. İyi geceler, hoşca kalın ! :)
tatli ruyalar kizlarr şindi girdim yataga gecmise baktim menumu yazip uyumak istiyorum. kizim gribin dibine vurdu dunden beri salya sumuk bugun aksama kadar hastanelerdeydik yaptim yine yapacagimi hastane begenmemde kolay kolay. aile hekimine gittik sonra kesmedi cocukk doktoru bizim ilcede yok komsu ilceye ogle paydosuna rast geldik baktim cok gencti bu anlamaz dedim sakaryaya cocuk acile baktim orasida ana baba gunu dooogru oözele bronsit diye korktum ama şükür bisey cikmadi grip disinda boyle iste cok yorulmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?