Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menüm sabah kendi yaptıgım 1minik poğaca bitki cayı ile akşam yarım kase mercimek corba 2küçük dolma ve yogurt 4kaşık yeşil fasulye 2litre su 200ip atlama 1kupa adacayı

gizemcan senin su isvec diyeti sonucunu cok merak ediyorum ne zaman bitecek bitince biraz malumat verirmisin bana

Yarın 5. günüm kuzum ama ben 31 aralık akşamına kadar yapacağım. O gece coşacağım da
O yüzden tamamlayamayacağım ama yılbaşından sonra yeniden deneyeceğim.

Tabii bitince gelir yazarım.

Kaptancım ben yarın nöbetciyim erken uyanamayabilirim dünde nöbette cok yoruldum kilomu simdi söylüyorum bu hafta kilom sabit 58 herhalde regl olmustum ondan bide ip atlayamadım ona bagladım sabit olmayı inşallah diğer kızlarda güzel haberler vardır iyi geceler

baktimda cok sacma geldi bana isvec diyeti o kadarcik az yesem zaten yedi kilo

İyi geceler şekerlerr bugün çay kahveyi çok kaçırdım cin gibiyim şu an kk ya dalayım dedim size tatlı rüyalar

Ben de neredeyse her yemeği yoğurtla yiyebilirim Fatoşumbir de karıştırmayı çok severim .

Bugünkü menum
Sbh 2 yumurta zeytin Havuç 3 ceviz
Aksam corba et haslama salata
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 1 kiraz sapı 1 yeşil cay
Leslie,karın eritme,150 mekik sbh aksam 100 ip atlama

Bu hafta süperdi menülerin de sporunda canım yarını merak ediyorum

Hiç bir zararı olmaz Eminem benimkinde de var kullanabilirsin özellikle yürüyüş sonrası gevşetiyor

Ekmeklere bir başladın gerisi geldi neslimm tamam söz vermiştim bu hafta hiçbirşey demeyeceğim

Eminecim okudum çok az süt ekleyerek hafif pişir cnm tek başına pişirirsen elmadaki şeker marmelatımsı kıvama geliyor ve kavrulduğu için sağlıksız oluyor cnm çok az süt eklersin hem kavrulmamış olur hem glisemik indeksi düşer üzerine de tarçın misss

Barbim eski kahvaltılarını istiyorum canım aç kalarak kilo veremezsin kuzum kıtlık moduna geçecek metabolizman hem güçlü bir kahvaltı yap ki metabolizman %30 hızlansın cnm

Tebrik ederim efsercim harikasın

Arpa şehriyesi pilavını ben de özledim bu hafta yapayım Gamzem afiyetolsun cnmm kararında yemişsin

korkacak birşey yok kuzum zamanla inan herşeyin doğalını yapmaya çalışıyor insan

merhaba kızlar siz mesaileri bitirmek üzeresiniz ben güne yeni başladım sayılır..nasılsınızz

ben de gece başladım sen benden iyisin yineİyiyiz şükür tatlım

orucumu açtım. armut yedim 1 tane. şimdi arkadaşım çagırdı ıspanakla tarhana çorba varmış onu yiyeyim yemek yapmakla ugraşmayım şimdi :)

Allah kabul etsin Eminecim

İşte kahvaltı budur balığı bana yollasaydın ya da ayçaya temizlerdik balık sevilmezmi tatlım

Bugünkü menum
Sbh 1 yumurta 3 ceviz Havuç zeytin
Aksam yesil fasulye salata
2 yesıl cay 1 Türk kahvesi
Leslie,150 mekik,100er sbh aksam ip atlama

Afiyetolsun harikasın Fatoşummm

Yarın yine tartıl bitanem bence fark olacaktır mutlaka iyi geceler

Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün şekerler bu haftaki konukseverliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz
yarından itibaren takımımıza dönelim liste günü karmaşa olmasın bizlerde bekliyoruz

Kelebekler melekler elele yarın dereceye hadi bakalım

uyku düzenim dolayısıyla bildirimimi yarın öğlenden sonra yapacağım , uyumaya calısıyorum su an valla erken kalkayım diye. ama yine hortlak gibi sabah ezanını duyarsam bilemiyorum.. ama bildirim yapacağım tabi. söylim dedim, bir de bildirimin bir kuralı var mı, o konuda bilgim yok. Görüşüz.

Slm kuzum sanırım yanlış takıma yazdın 2, takımda değilmiydin bitanem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi olur cnm uyandıktan yarım saat sonra tartıl bildirimini yap bitanem

Slm kuzum sanırım yanlış takıma yazdın 2, takımda değilmiydin bitanem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi olur cnm uyandıktan yarım saat sonra tartıl bildirimini yap bitanem

ay öyle oldu biraz ya, yollayınca fark ettim ahahah. çok sağolun ya, ne kadar sempatik , sıcak kanlı birisiniz. Ben sizin topiği daha fazla meşgul etmeyeyim. Yarın için tüm üyelerinizin yüzü gülsün tartıda umarım. İyi geceler, hoşca kalın ! :)

Bütün takımlar bizim topiğimiz kuzum amacımız ortak her zaman bekleriz bak ben 6, takımın kaptanıyım 1 haftadır burda yazıyoruz hepimize başarılar iyi geceler

tatli ruyalar kizlarr şindi girdim yataga gecmise baktim menumu yazip uyumak istiyorum. kizim gribin dibine vurdu dunden beri salya sumuk bugun aksama kadar hastanelerdeydik yaptim yine yapacagimi hastane begenmemde kolay kolay. aile hekimine gittik sonra kesmedi cocukk doktoru bizim ilcede yok komsu ilceye ogle paydosuna rast geldik baktim cok gencti bu anlamaz dedim sakaryaya cocuk acile baktim orasida ana baba gunu dooogru oözele bronsit diye korktum ama şükür bisey cikmadi grip disinda boyle iste cok yorulmusum

Geçmiş olsun prensesine cnmm evde vicks kaynat ayaklarına da vicks sür ve çorap giydir cnmm hadi dinlen sen de ben de kaçıyorum iyi geceler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…