çok güzel efsercim tebrik ederim seniiKızlar tartım 75,2 gösterdi bozuk saat gibi günde 2 kez doğruyu göstediyor yoksa diyetisyenimle arada 1 kg la 750 gr fark. ediyordu bugün doğruyu gösteresi tutu biraz hafif giyindimardaki 500 gr farkı ondan
Sağol canımçok güzel efsercim tebrik ederim senii
Hoşgeldinnahaha yanlış başlığa girmişim.neyse kusura bakmayın 3. takım , bi karışıklık oldu hoşca kalın.
Aybükemm fıstığımm gelmişşGünaydınn kızlarbu aralar çok yoğunum giremiyorum bugün uğramak istedim yine de hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir inşallah tartı yüzünüze güler
Tekrar tebrik ediyorum canım yoğunluğa rağmen güzel kilo verdinSağol canım
biraz kaçtı ama paylaşacam şimdi menümüOhh süpermiş köftelerin yarına kalsın
Allah kabul etsin canımm
Fazla kaçırma sakın
kaptancım üzülerek 79,6 diyorum. ama nasıl hesaplayacam bilemedim şimdi bayadır yapmıyorum unutmuşum.***3.Takım 393.ETAP***
Efser: (76.4///%)
Ayulduzz: (74,6///%)
Kelebekolacam: (75,5///%)
Yasemimm: (67,7///%)3.kez bildirimde bulunmadı,takım kurallarına uymadı diskalifiye oldu
Nilyyyaaannn : (78,6///%)
Chnnmkiz : (77,4///%)
Sahgull : (63,2///%)
Nar38 : (58///%)
Olvidos : (62,9///%)
HedefVeBasari : (77,4///%) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü.
3.Takım ortalaması:
yanlış listeyi alıntılamışım sanırım az önce pardon kızlar
emine listeye geri dönmene çok sevindim
sagol canim gormedim gece seni telden girince farkedemiyorum yenile demeden gelmemis yazdiklarin
Geçmiş olsun prensesine cnmm evde vicks kaynat ayaklarına da vicks sür ve çorap giydir cnmm hadi dinlen sen de ben de kaçıyorum iyi geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?