Güveniyoruz cnm sanaArkadaşlar kilo alarak giriş yaptım ama SÖZ VERİYORUM bundan sonra 100 gr da olsa her hafta kilo verecem. ve en az Hazirana mezun olacamHerkese desteği için TEŞEKKÜR EDERİMM
ne kusuru guzelim sen keyfine bakkızlar haftasonu bir ara gelip alıntıları yapacağım çok bildirim olmuş bakamadım şuan kusura bakmayın olur mu
de kaptanım de. aslında ekmek yemek için değil tamamen kendimi avutmak için ne yicemi şaşırıyorum. sigaradan uzaklaşalı 5 gün oldu hala alışamadım. günde 4 den fazla içmiyorum bazen 3 bazen 4 ama pazar günü sigara bırakma günüm o gün evdeyim ya zaten evde aramıyorum daha rahat olur dedim. umarım bu illetten kurtulucam.İyi geceler şekerlerr bugün çay kahveyi çok kaçırdım cin gibiyim şu ankk ya dalayım dedim size tatlı rüyalar
Ben de neredeyse her yemeği yoğurtla yiyebilirim Fatoşumbir de karıştırmayı çok severim .
Bu hafta süperdi menülerin de sporunda canım yarını merak ediyorum
Hiç bir zararı olmaz Eminem benimkinde de var kullanabilirsin özellikle yürüyüş sonrası gevşetiyor
Ekmeklere bir başladın gerisi geldi neslimmtamam söz vermiştim bu hafta hiçbirşey demeyeceğim
Eminecim okudum çok az süt ekleyerek hafif pişir cnm tek başına pişirirsen elmadaki şeker marmelatımsı kıvama geliyor ve kavrulduğu için sağlıksız oluyor cnm çok az süt eklersin hem kavrulmamış olur hem glisemik indeksi düşer üzerine de tarçın misss
Barbim eski kahvaltılarını istiyorum canımaç kalarak kilo veremezsin kuzum kıtlık moduna geçecek metabolizman hem güçlü bir kahvaltı yap ki metabolizman %30 hızlansın cnm
Tebrik ederim efsercim harikasın
Arpa şehriyesi pilavını ben de özledim bu hafta yapayım Gamzem afiyetolsun cnmm kararında yemişsin
korkacak birşey yok kuzum zamanla inan herşeyin doğalını yapmaya çalışıyor insan
ben de gece başladım sen benden iyisin yineİyiyiz şükür tatlım
Allah kabul etsin Eminecim
İşte kahvaltı budurbalığı bana yollasaydın ya da ayçaya temizlerdik balık sevilmezmi tatlım
Afiyetolsun harikasın Fatoşummm
Yarın yine tartıl bitanem bence fark olacaktır mutlakaiyi geceler
Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün şekerler bu haftaki konukseverliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz
yarından itibaren takımımıza dönelim liste günü karmaşa olmasın bizlerde bekliyoruz
Kelebekler melekler elele yarın dereceye hadi bakalım
Ve işte bundan bahsediyorum eminemDünün menüsü
sahur yapmadım
iftar
1 kase tarhana çorba
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
2 tane ıstavrit tava
salata,yogurt
ve kaçamaklarım gelsin cezalarım
1 dilim ev yapımı browni,2 paqrça kabak tatlısı 1 minik lokum
1,5 lt su
1 saat yürüyüş. ve saat 10dan 1 e kadar ev toplama banyo yıkama felan :)
evet haklısın ama bende insilün direnci var oruç olup yemek yiyincede fırladı neyse bunlar bahane degil. tamam kaptanım ben güzel cezalar verecem kendime.bu hafta kaçamaksız hergün 1 saat yürüyüş 15 dk bisiklet yapacam en az uygun mudurVe işte bundan bahsediyorum eminem
Kaçamak yapmak ayrı bişey bide tam tartı öncesi yapmak da bilmiyorum cnm
Cezanı kendin ver
eminecim ben seni uyarmıstım oruc sonrası tatlı krizin olur mutlaka kuru meyve ve ceviz ye diye..evet haklısın ama bende insilün direnci var oruç olup yemek yiyincede fırladı neyse bunlar bahane degil. tamam kaptanım ben güzel cezalar verecem kendime.bu hafta kaçamaksız hergün 1 saat yürüyüş 15 dk bisiklet yapacam en az uygun mudur
canım haklısında evde degildim yoksa yemezdim zateneminecim ben seni uyarmıstım oruc sonrası tatlı krizin olur mutlaka kuru meyve ve ceviz ye diye..
Canım benim herzaman beklerizsevgili 3. takım misafirperverliğinizden ötürü teşekkürler. artık eve dönme vakti biz kaçtık. hepinize bolll eksili yeniyıllar dilerim
YAAA gelin ara ara özlüycez sizi neşe kattığınız için biz teşekkür ederizzzsevgili 3. takım misafirperverliğinizden ötürü teşekkürler. artık eve dönme vakti biz kaçtık. hepinize bolll eksili yeniyıllar dilerim
valla ne diyeceğimi bilemiyorum seni tebrik ediyorum@olvidos seni yakalıycam demiştimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?