tek gram gram gitsin inan ben bir kilo versemde aynı seviniyorum 1 gram versemde bundan sonra bizim beslenme şeklimiz bu eğer eski dönersek kilo alırız eeeee zamanımızda uzun tek gitsinde gram gram gitsin***3.Takım 393.ETAP***
Efser: (76.4/75.2/1.2/%1.57)
Ayulduzz: (74,6/74,4/0,2/%0,27)
Kelebekolacam: (75,5/75,4/0,1/%0,13)
Yasemimm: (67,7///%)3.kez bildirimde bulunmadı,takım kurallarına uymadı diskalifiye oldu
Nilyyyaaannn : (78,6/78,4/0,2/%0,25)
Chnnmkiz : (77,4/76,3/1,1/%1,42)
Sahgull : (63,2/62,4/0,8/%1,27)
Nar38 : (58/58/0/%0)kilosu sabit
Olvidos : (62,9/62,4/0,5/%0,79)
HedefVeBasari : (77,4/79,6/-2/%-0,40) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü.
3.Takım ortalaması:
sanki ben asıldım da ne oldu aman kızlar yaş 35i gecince gr gr gidiyor.
sizlerle burası baya hareketlenmişti şimdi nasıl alışacazsevgili 3. takım misafirperverliğinizden ötürü teşekkürler. artık eve dönme vakti biz kaçtık. hepinize bolll eksili yeniyıllar dilerim
yok canım ya kocam için değilde yılmamak için kendime moral veriyorum.diyetime uydum hareketliyimde.ama zor gidiyo işte.öyle düşünme ama herşey kocalarımıza göre olmamalı devam kilo vermeye az olsun ama verelim
yok canım ya kocam için değilde yılmamak için kendime moral veriyorum.diyetime uydum hareketliyimde.ama zor gidiyo işte.
Canımm çok alışmıştık sizeMerhaba kelebekler, ayrılık vakti geldi çattı
Hepinize sağlıklı mutlu yeni yıllar dilerim misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkürler
benimkide kac kilo daha vereyim dedim on kilo daha ver dedi cok zoruma gitti :)yok canım ya kocam için değilde yılmamak için kendime moral veriyorum.diyetime uydum hareketliyimde.ama zor gidiyo işte.
Yok canım yılbaşından sonra rövanş yapıcaz bakalım6. takimada elveda diyorum yine bekleriz bakalim bu hafta kim kime misafir oluyo biz biyere gitmiyoruz dimi
sen ona bakma kuzum o kesin gaz vermek hırs yaptırmak için demiştir.ben kocamı baştan uyardım bu tür şeyler yani hırs yapsın diye söylenen bende negatif enerji oluyor.benimkide kac kilo daha vereyim dedim on kilo daha ver dedi cok zoruma gitti :)
kizlar ben baslatiyorum nostaljiyi.
adim ayse elif 29 yasinda iki cocuk annesiyim. bu yenilere tanitim fasli. iki gebeligmdede 35 kilo aldim ikisindende onar kilodan yirmi kilo kaldi yapisti ustume gecen kista iki bebeyle eve kapandigimdan alti kilo aldim. bide baktim yaz sonu 86 kiloyum. diyet yapmayi asla beceremem diyen ben 28 ekimde kafama bisey dank dedi ve artik kilo vermeye adiyorum bu kis kendimi dedim ve o aksam canim ne istiyosa yedim. 29 ekimde basladi mucadelem ve ilk ay 6.70 kilo verdim iki ayin bitmesine biey kalmadi 85.4 ile basladim bugun 76.3 kiloyum yani 9.1 kilo kaybettim cok yavasladi tabi ama durmadi cok sukur isteyince oluyomus ama suna eminim burayi ve sizleri kesfetmeseydim yapamazdim. tesekkur ederim teker teker hepinize
boyun kactı ayşecim.hedef kilolarida yazalim demistin dimi kaptan. ilk hedefim 65 duruma gore dusurucem tabi ama yeter gibi geliyo cokta zayif sevmiyorum ben. kedi uzanamadigi cigere ghesabi benimki hayirlisiyla bi hedefi vurayim.
sizde bi ozet gecin arkadaslar bakalim nerden nereye gelmisiz yeni yilda neler yapicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?