Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tek gram gram gitsin inan ben bir kilo versemde aynı seviniyorum 1 gram versemde bundan sonra bizim beslenme şeklimiz bu eğer eski dönersek kilo alırız eeeee zamanımızda uzun tek gitsinde gram gram gitsin

***3.Takım 393.ETAP***

Efser: (76.4/75.2/1.2/%1.57)

Ayulduzz: (74,6/74,4/0,2/%0,27)
Kelebekolacam: (75,5/75,4/0,1/%0,13)
Yasemimm: (67,7///%)3.kez bildirimde bulunmadı,takım kurallarına uymadı diskalifiye oldu
Nilyyyaaannn : (78,6/78,4/0,2/%0,25)
Chnnmkiz : (77,4/76,3/1,1/%1,42)
Sahgull : (63,2/62,4/0,8/%1,27)
Nar38 : (58/58/0/%0)kilosu sabit
Olvidos : (62,9/62,4/0,5/%0,79)

HedefVeBasari : (77,4/79,6/-2/%-0,40) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü.

3.Takım ortalaması:

Emineyi almazsa ortalama 0,63
Alırsak 0,53
Listeler paylaşılsın duruma göre derece imkanı yoksa alıcam

öyle düşünme ama herşey kocalarımıza göre olmamalı devam kilo vermeye az olsun ama verelim

kizlar ben baslatiyorum nostaljiyi.
adim ayse elif 29 yasinda iki cocuk annesiyim. bu yenilere tanitim fasli. iki gebeligmdede 35 kilo aldim ikisindende onar kilodan yirmi kilo kaldi yapisti ustume gecen kista iki bebeyle eve kapandigimdan alti kilo aldim. bide baktim yaz sonu 86 kiloyum. diyet yapmayi asla beceremem diyen ben 28 ekimde kafama bisey dank dedi ve artik kilo vermeye adiyorum bu kis kendimi dedim ve o aksam canim ne istiyosa yedim. 29 ekimde basladi mucadelem ve ilk ay 6.70 kilo verdim iki ayin bitmesine biey kalmadi 85.4 ile basladim bugun 76.3 kiloyum yani 9.1 kilo kaybettim cok yavasladi tabi ama durmadi cok sukur isteyince oluyomus ama suna eminim burayi ve sizleri kesfetmeseydim yapamazdim. tesekkur ederim teker teker hepinize

O zaman şimdide ben anlatayım. adım Emine. artık 27 sayılırım yaşta. 169 boyum ve bugün itibariyle 79,6 kiloyum. Ailem yani annem istanbulda yaşıyor. ben kırklarelinde memurum 3,5 senedir burdayım ve yanlız yaşıyorum.ilk defa 2 sene önce diyet yaptım ve 70 gördüm sonra sınava hazırlandım kalkmadan ders çalıoşınca 90 gördüm. kendimce azalyarak artada saçma diyetler yaparak bu güne geldim. benim en büyük sıkıntım moralim bozulunca yemeğe veriyorum kendimi. birde insilin direncim var ve aşırı derecede tatlıya düşkünüm. ama artık kendim için bunu yapacam başaracam.
ilk hedefim 65 ama 60 a kadar yolu var. biraz kemiklyim 65 den azı çirkin durursa orda duracam . herkese başarılar.

heee bu arada aslen kilisliyim yani yöresel olarak kiloya yatkınız :) hadi öpüldünüz

benimkide kac kilo daha vereyim dedim on kilo daha ver dedi cok zoruma gitti :)
sen ona bakma kuzum o kesin gaz vermek hırs yaptırmak için demiştir.ben kocamı baştan uyardım bu tür şeyler yani hırs yapsın diye söylenen bende negatif enerji oluyor.

boyun kactı ayşecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…