Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet bende öyle düşünüyorum ama yapacak yemek bulamıyorum bir. ikincisi haftaya izne gidecem 10 ngün annemlerdeyim. gerçi ora gidince sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmeyi planlıyorum inşallah beceririm
Bende ya yarın yapmayı düşünüyorum ama hastaneyede gitmem lazın belki çarşamba yaparım
bende erteleye erteleye ancak bugün yapacam. çok şişkinliğim var o gitsin yeter

Allah kolaylık versin canım gece mesaisini çocukla hiçç düşünemiyorum bizim cumartesi nöbet meselesi gündemde banada 24 ocaka yazmıslar.gitmiycem
sagolasın bitti neyseki.cocuk olunca 2yıl gündüz hakkı var en szından

ya bu brüksel lahanasını ben denedim hiçç sevemedim.onun bi yçntemi, mi var pişirme usulu felan.
limon yada sirkeyle haslardım ben ama yapmayalı cok oldu

pko var demiştin ya canım şeker ilacı kullanıyormusun genelde insülin direnci oluyor ve pko olanlara veriyorlar.
ben biraz kendi kendine tedavi yapanlardanım hastane içinde drdan kacıyorum kullanmadım şeker ilacı hiç

havucu özellikle pişmiş olanı diyetisyenler hiç önermiyor canım haberin olsun.
bilmiyodum bak bunu ama tüketmemde pek

ahh seni senii

evet öğretmenim evliyim birde oğlum var yaramaz mı yaramaz
yaramazlık iyidir.akıllı ve sağlıklı oldugunu gösterir.

Günaydınnn
Ohh be tatil bitti daha yok demi bayram seyran zayıflayalım yaw

canım düşük kalorilide olsa eğer menülerimiz karbonhidrat agırlıklıysa ölçülere pek yansımıyor.kilo versekte şişkin oluyoruz

tunaydin can kızlar gununuz guzel olsun iki gundur misafirim vardi bugun yalniz kaldik sikintidan birbirimizi yiyoruz cocuklarla cok egleniyoruz ama biz kavga ederken oyuna cevirdik gergin zamanlarida boyle atlatiyoruz ne yemek yapsam bugun diye dusunuyorum biyandan

ilk gidenler odem canim mesela ben ilk on gunde 4 kilo verdim sonraki yirmi gunde 2,7 sonraki ay 3. bucuk gibi iki ayda 10 kilo gitti yani ilk basladigin hizla devam etmiyo malesef simdi 100 gr bile gitse gobek atiyorum sevincten acele yok sindire sindire veriyoruz sabir ve kararlilik isin anahtari

Dünkü menüm sabah nöbete az kala uyandıgım için khvaltı yapamadım hastanede 5kaşık kesme corba ve azıcık fırında tavuktan yedim beyaz kısmını gece kepekli ekmekli kaşarlı tost birkac tane cubuk kraker 3litre su bol cay

kaptan bende pirinc lapasi yapmak istiyorum bu hafta birinci olasim varda nasil yapiyodun sen
Canım 500 gr yoğurda
Haşlanmış nohut ve buğday koyuyorum göz kararı, iki tanede salatalık ben çok cıvık yapmıyorum koyu oluyor baya tuz yok üzerine nane pul biber

ic ic su candir ben her ogun arasi bir lt bitiriyorum pis bogazlik edip geri almazsam 400 gr gitmis cumadan sonra kaptan duymasin sabah tartildimda

evet normalde bende içiyodum ama bugün çok üşüyorum içemiyorum bi türlü.
bende bu sabah tartıldım ama detoks yapacam diye yani.sonuç berbattı kimseye söylemiyorum tabiiii cumaya kadar veriyorum :)

Canım 500 gr yoğurda
Haşlanmış nohut ve buğday koyuyorum göz kararı, iki tanede salatalık ben çok cıvık yapmıyorum koyu oluyor baya tuz yok üzerine nane pul biber
kaptan bu ayran detoksu degil mi. lapa farklı bişey degil mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…