Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

netten araştırdım ayşem senin için

1 çay bardağı pirinç

250 ml. su,

1 çay kaşığı tuz

Pirinç tuzla birlikte 250 ml. suda 15 dakika haşlanacak. Her öğünde 1 çay bardağı tüketilerek günde 3 çay bardağı pirinç tüketilmiş olacak. Nane, biber, sumak gibi baharatlarla tatlandırılabilir. Yoğurtla karıştırılıp yenebilir veya toplam 100 gr. yağsız beyaz et/balık öğünlere eklenebilir ama aslında orijinali süt,süt ürünleri,et gibi proteinlerle karıştırmamaktan geçer.

Sadece 2 gün boyunca yapılan bu diyet iyi bir detoks kürü olarak toksin atıcı özelliğe sahiptir. Pirincin 100 gramında ortalama 100-130 kalori vardır. Tabii bu doğal ve sade hali için geçerli.
 

Öğleden sonra bişeyler düşündüm yönetime bildirdim bakalım olursa güzel şeyler olcak
Kızlar sizlerinde fikirnizi alayım kaptanım seni bekliyorum

Ayyy son sayfalara kadar okumaya dayanamadım. Bence harika olur efserim. yapalım aktivite ekipce. Herkesin hemen hemen yürüyüş yapıyor bizde ya lesli ya kosu bandı yada dışarda bence yine böyle bişi yapabiliriz. Yada videolar koyalım onları yapalım. Benim cok sevdığım zencı adam vardı onun hatta cızelgesi bile var hangi gün neleri yapıcaksın fln. Ben yapmıstım kan ter içinde kalıyosun en uzuznu 45 dk suruyor ama hoplamalı zıplamalı bişi. eğlencelide. Ama o kadar büyük dosyaları nasıl yüklerim bilemiyorum. onları yüklesem harikaaa olur. ben 1 ay yaptım 7 kilo vermiştim.
 
Ben almış mıyım anlayamıyorum bile tartıd 2 kilo fazlayı gördüm ama regl ım.
 
tamamen pisikolajik canım. Hele 3- 5 kilolar olsun anlıcaksın verdiğini
 
Efserrr nerelerdesin. Ne konustum yönetimle çatlıcam.Kızlar bu sefer kaynamasın hep beraber bişiler yaparsak daha güzel sonuclar alırız. Nar, efser ben hazırız. Yok mu baska katılcak olann
 
Bende menümü yazayım.

Sabah: peynirli sandivic,süt( uçusum vardı elime turbulansa girince verdi sandivici hostes bende hem titredim hem stres yaptım yedim hem hatim indirdim )

Öğlen: 250 gr tavuk , salata

Aksam: 3 kepçe tarhana corbası , salata

Sıvı : 1 bardak hibiskus , 1 lt su ( yatana kadar inş 2 yaparım)

Spor: Şimdi soguk demıyorum dışarı cıkıyorum ve 6 km yürümeden gelmiyorum)
 
Kaptanımız onaylarsa neden olmasın bende isterim bir aktivitemizin olmasını
 
Efserrr nerelerdesin. Ne konustum yönetimle çatlıcam.Kızlar bu sefer kaynamasın hep beraber bişiler yaparsak daha güzel sonuclar alırız. Nar, efser ben hazırız. Yok mu baska katılcak olann
Süpriz onay aşamasında bekliyorum
Toplanma sorunu yaşıyoruz galiba bunuda aşmamız lazım biliyorum hepimizin sorumlulukları var ama bebek çoçuk eş ve tabi çalışanlarımız var ve yoruluyoruz belki şuraya yazmak bazen zor geliyor yorgunluktan bakıp kaçıyoruz ama bu tisiplini kazanmak için biraz kendimizi zorlayalım hanımlar bunu kendimiz için yapalım.
 
Evet canım istikrar şart bian önce bi 10 kilo atayım da sonra yavaş yavaş gidebilir adet de olamadım tarlusal içmeme rağmen 60 güne geliyo biraz da patlayacak gibi hissetmem ondan heralde
 
Mesajları saymaya başlıyım toplanma sorunu kalkar efserimm
 
Menum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir salatalık 1 dilim ekmek
Minnacık bal kaymak
Ara 3 tane çubuk kraker
Akşam: 1 tabak çorba
Su3 lt
Spor yapamadım bugün işten gelince çok uykusuzdum yattım sonra da geç oldu apartman olduğu için alttaki komşu rahatsız olabilir diye düşündüm koşu bandı sesinden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…