- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Evet canım ekipçe hareket etmeliyiz doğru daha çok yapmaya teşfik ediçi olurmesale sitemizin çok güzel spor bölümü var arkadaşlara tavsiyem biraz incelesinler ben baktım şimdi orda ayrı bir topik takımca açıp çizerğe ekliye biliriz ve bu konuyu takımca konuşalım herkesin fikrini yazamasını istiyorum
Öğleden sonra bişeyler düşündüm yönetime bildirdim bakalım olursa güzel şeyler olcak
Kızlar sizlerinde fikirnizi alayımkaptanım seni bekliyorum
nasıl gitti detoksun canımm :)günaydın bayanlarr. ben bugün ayran detoksu yapacam inşallah. hazırladım iş yerine getirdim. umarım kalabalık olmazda aralarda çaktırmadan yerim :)
Ben almış mıyım anlayamıyorum bile tartıd 2 kilo fazlayı gördüm ama regl ım.herkese günaydın oh ya sonunda takımıma geri dönebildim burası olmadan diyetin hiç zevki olmuyor
malum annemlerdeydim kaçamaklarım oldu ama yinede diyeti hepten bozmadım çok şükür kilo almamışım cumaya kadar çok sıkı artık
tamamen pisikolajik canım. Hele 3- 5 kilolar olsun anlıcaksın verdiğiniGünaydın kızlar bugün tartıldım 76.2 olmuşum77.8 idim geçen hafta 0.8 i görmemezliğe vermiştim günde 3. Lt su içiyorum umarım bu su kaybı değildir ama verdiğimi hissedemiyorum pek hatta derim sıkıyo gibi kilodan bi an önce bol bol veririm inş
Bende varım tabikiEfserrr nerelerdesin. Ne konustum yönetimle çatlıcam.Kızlar bu sefer kaynamasın hep beraber bişiler yaparsak daha güzel sonuclar alırız. Nar, efser ben hazırız. Yok mu baska katılcak olann
Kaptanımız onaylarsa neden olmasın bende isterim bir aktivitemizin olmasınıAyyy son sayfalara kadar okumaya dayanamadım. Bence harika olur efserim. yapalım aktivite ekipce. Herkesin hemen hemen yürüyüş yapıyor bizde ya lesli ya kosu bandı yada dışarda bence yine böyle bişi yapabiliriz. Yada videolar koyalım onları yapalım. Benim cok sevdığım zencı adam vardı onun hatta cızelgesi bile var hangi gün neleri yapıcaksın fln. Ben yapmıstım kan ter içinde kalıyosun en uzuznu 45 dk suruyor ama hoplamalı zıplamalı bişi. eğlencelide. Ama o kadar büyük dosyaları nasıl yüklerim bilemiyorum. onları yüklesem harikaaa olur. ben 1 ay yaptım 7 kilo vermiştim.
SüprizEfserrr nerelerdesin. Ne konustum yönetimle çatlıcam.Kızlar bu sefer kaynamasın hep beraber bişiler yaparsak daha güzel sonuclar alırız. Nar, efser ben hazırız. Yok mu baska katılcak olann
Kızlar ara günlerde tartılmıyo muyuz ben bilmiyodum kiiiAhh sabırsız arkadasım benim
Evet canım istikrar şart bian önce bi 10 kilo atayım da sonra yavaş yavaş gidebilir adet de olamadım tarlusal içmeme rağmen 60 güne geliyo biraz da patlayacak gibi hissetmem ondan heraldeilk gidenler odem canim mesela ben ilk on gunde 4 kilo verdim sonraki yirmi gunde 2,7 sonraki ay 3. bucuk gibi iki ayda 10 kilo gitti yani ilk basladigin hizla devam etmiyo malesef simdi 100 gr bile gitse gobek atiyorum sevincten acele yok sindire sindire veriyoruz sabir ve kararlilik isin anahtari
Tabiki canım neden onaylamıyım hertürlü yeniliğe açığım yeterki motive olunKaptanımız onaylarsa neden olmasın bende isterim bir aktivitemizin olmasını
Motivasyonumuz bozulmasın diye canım günlük değişimler olabiliyor en sağlıklısı haftada bir tartılmakKızlar ara günlerde tartılmıyo muyuz ben bilmiyodum kiii
Mesajları saymaya başlıyım toplanma sorunu kalkar efserimmSüprizonay aşamasında bekliyorum
Toplanma sorunu yaşıyoruz galiba bunuda aşmamız lazımbiliyorum hepimizin sorumlulukları var ama bebek çoçuk eş ve tabi çalışanlarımız var ve yoruluyoruz belki şuraya yazmak bazen zor geliyor yorgunluktan bakıp kaçıyoruz ama bu tisiplini kazanmak için biraz kendimizi zorlayalım hanımlar bunu kendimiz için yapalım.
Eki Görüntüle 1363256
Tamam canım o zaman perşembeden perşembeye tartılayım bundan sonraMotivasyonumuz bozulmasın diye canım günlük değişimler olabiliyor en sağlıklısı haftada bir tartılmak
Cuma günleri bildirim yapıyoruz cnm cuma sabah tartılırsınTamam canım o zaman perşembeden perşembeye tartılayım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?