Olmamı yawww 73 73 73 73 hopppaaa çok pis gaza geldim bide spor yapabilsem herife atar yaptım bu aksam yine bak herif diyorum kocisim derdim hep demekki çok kizmisim bak şu çocuklara bir saat kosayım diyorum kırk dereden su getiriyoAysecigim bu pogacalar cumaya kadar erimessse
kuserim baksenle muthis ikili olacaz hem 6.takima hem kendi takimizi basarimizi irademizi ispatliyacaz bacisi seviyorum guveniyorum sana zaten listelerde hatikaydin bu zamsna kadar bu haftsda benim icin asil aşkisi
Yaparsin gulum sen istikrarli gidiyosun durmak yok yola devamHedefim de Paşalar gibi 73 zaten bu ay sonuna hedefim 70 kaldi yirmi gun
Bu kizginlikla ne ter atarsin simdi sen:)Olmamı yawww 73 73 73 73 hopppaaa çok pis gaza geldim bide spor yapabilsem herife atar yaptım bu aksam yine bak herif diyorum kocisim derdim hep demekki çok kizmisim bak şu çocuklara bir saat kosayım diyorum kırk dereden su getiriyo
2 kilomu hedefledin aysem supersin cosuyoruz bu hafta desene
3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==> 74,7 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 76,5 ==>
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==>
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==>
Olvidos ==> 60,7 ==>
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62
Xpireiaz ==> 73,8 ==>
Evettt kelebekler hedefleri alalım ama bu hafta havada kalmasın hedefler
Hadi bakalımmm elinizi korkak alıştırmayın malum 6. Takımla yarışıyoruz
Yaparım dimi ooohh can geldi takıma yaw yaşasın kaptan gorev adamıyım ben atraksiyon oldumu daha iyi kilo veriyorum dileğim sende yaz hedefi koşmaya başlayalım bide pen pirinç lapasi yapıcam bigün hatta bu gün bile olabilir devamında gelirse hedef garantiYaparsin gulum sen istikrarli gidiyosun durmak yok yola devam
Bende yapıcam bu hafta hep yapıcam sabah telepatiynen uyandır benide benimkide senin için gelsin dediiim ve şimdi hatırladım hafta sonu kosamiyorum been neyse sen beni pazartesi uyandır. Tatlı rüyalar canimBende kacar sabah erken kalkip yuruyus yapacam kocum ayse bu yuruyusum senin icin gelsin:)
teşekkür ederim insaaalah bana da iyi gelirr:)Akşamdan iki kayisiyi suya koy sabah ye suyunda iç ben çok faydasını gördüm olmadı hamileyken zeytinyağlı süt icerdim oda iyi geliyo canım
Bacim 1kg ustu hedefim ama tartilmiyacam cumaya kadar bi bakmisim 2gider belkide cabalama bizden takdir Allahtan dimiYaparım dimi ooohh can geldi takıma yaw yaşasın kaptan gorev adamıyım ben atraksiyon oldumu daha iyi kilo veriyorum dileğim sende yaz hedefi koşmaya başlayalım bide pen pirinç lapasi yapıcam bigün hatta bu gün bile olabilir devamında gelirse hedef garanti
ayy ben dünde giremedim akşam eşimle dışardaydık gec geldim sonrada uyudum erkenden bugünlerde yorgunlugumu atamadım bi trlüKahvemi aldım geldimm
Hu huu nerdesiniz bu soğukta geziyormusunuz
küçükte olsalar sanki 5 fazla olmus gibiTatlı rüyalar kızlar menumu yazıyorum ve yarından itibaren kendimi dilekçigimin ellerine birakiyorum
Sabah poğaça yaptım ve beş tane yedim ama minik miniktiler azçıkta peynir
öğle yeşil çay ve kayisi
Aksam dortte iki kaşık pilav üç köfte ayran iki lokma tursu ve bir poğaça daha bidaha poğaça yapmicam
3.5 lt şu Bir kiraz saplı tarçınlı yeşil cay iki kupa limonlu maydanoz suyu
olsun en azından sinirlede olsa teşvik etmiş seni :)Git ip atla benle uğraşma dedi 250 tane atlamistim sinirden yazmayı unutmuşum
evet degilmi zaten adapte ediyor bizi yapacaklarımıza burası süper oluyorBen de 9 gündür burdayım canım gerçekten çok faydalı samimi motive edici buldum pek bi sevdim
Canım poğaça fazla kaçmış gerçekten biraz sporla telafi edebilseydin ama poğaça artik yok demişsin zatenTatlı rüyalar kızlar menumu yazıyorum ve yarından itibaren kendimi dilekçigimin ellerine birakiyorum
Sabah poğaça yaptım ve beş tane yedim ama minik miniktiler azçıkta peynir
öğle yeşil çay ve kayisi
Aksam dortte iki kaşık pilav üç köfte ayran iki lokma tursu ve bir poğaça daha bidaha poğaça yapmicam
3.5 lt şu Bir kiraz saplı tarçınlı yeşil cay iki kupa limonlu maydanoz suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?