Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Olmamı yawww 73 73 73 73 hopppaaa çok pis gaza geldim bide spor yapabilsem herife atar yaptım bu aksam yine bak herif diyorum kocisim derdim hep demekki çok kizmisim bak şu çocuklara bir saat kosayım diyorum kırk dereden su getiriyo

Bu kizginlikla ne ter atarsin simdi sen:)

2 kilomu hedefledin aysem supersin cosuyoruz bu hafta desene

Yaparsin gulum sen istikrarli gidiyosun durmak yok yola devam
Yaparım dimi ooohh can geldi takıma yaw yaşasın kaptan gorev adamıyım ben atraksiyon oldumu daha iyi kilo veriyorum dileğim sende yaz hedefi koşmaya başlayalım bide pen pirinç lapasi yapıcam bigün hatta bu gün bile olabilir devamında gelirse hedef garanti

Bende kacar sabah erken kalkip yuruyus yapacam kocum ayse bu yuruyusum senin icin gelsin:)
Bende yapıcam bu hafta hep yapıcam sabah telepatiynen uyandır benide benimkide senin için gelsin dediiim ve şimdi hatırladım hafta sonu kosamiyorum been neyse sen beni pazartesi uyandır. Tatlı rüyalar canim

Gunaydinn 3. Takimin citirlari bol sporlu az kalorili bir gun olsun insallah hepimiz icin

Bacim 1kg ustu hedefim ama tartilmiyacam cumaya kadar bi bakmisim 2gider belkide cabalama bizden takdir Allahtan dimi

Kahvemi aldım geldimm
Hu huu nerdesiniz bu soğukta geziyormusunuz
ayy ben dünde giremedim akşam eşimle dışardaydık gec geldim sonrada uyudum erkenden bugünlerde yorgunlugumu atamadım bi trlü
şimdide günümüz var yine oraya gitcem azıcık yiyip gelcem inşallah

küçükte olsalar sanki 5 fazla olmus gibi

3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,7 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 76,5 ==>
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==>
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==>57.3
Olvidos ==> 60,7 ==>
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62

Xpireiaz ==> 73,8 ==>

Evettt kelebekler hedefleri alalım ama bu hafta havada kalmasın hedefler
Hadi bakalımmm elinizi korkak alıştırmayın malum 6. Takımla yarışıyoruz

Canım poğaça fazla kaçmış gerçekten biraz sporla telafi edebilseydin ama poğaça artik yok demişsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…