Bunu duzenli yapmak lazimmis bilincaltina hukmetmek icin bacim hayal ediyoruz inceliyoruzoyleyimdirdilek tiyo ver bize beyne nasıl hükmedicez sen en cok neyin faydasını gördün yatmadan once senin ödevden yaptım bende. Hayal kurdum
Soz verdin bana unutma sakin bebisimkizlar help help memleketten kavurma geldi kahvalti yapmamistim zaten az once kocisimle 400 kalorilik yedim aksam salata yogurt dilekcim tut beni menude baska bisey gorursen kus bana
Aa bende 500 atladim telapati kurduk aramizda herhalde:)500 ip atladim kizlar yanmismidir yediklerim az soluklanayim kizim uyanmazsa atlicam yine
Bacim bizde angara bebesiyiz bizde kiyamayiz kocamiza:)ben karadeniz kadiniyim kiyamiyorum kocama bide zaten cocuklaribn istekleri hic bitmiyo tam ben kosmaya baslarim kizim bezini pisletir oglum kakam geldi der sirf rahatsiz etmek icin yani olmuyo iste sabahta erken kalkamiyorum cogu zaman ip atliyorum iste
kizlar help help memleketten kavurma geldi kahvalti yapmamistim zaten az once kocisimle 400 kalorilik yedim aksam salata yogurt dilekcim tut beni menude baska bisey gorursen kus bana
Bi kısım bilir eda diye bi arkadas vardı onun diyetisyen inden randevu aldım ayin 19na gün verdi.bu arada geçmişten edanin benim kilolar dayken uyguladığı listelerde birini buldum uyguluyorum gidene kadar.cok doyurucu.
Aysecim bende çocuklardan fırsat bulamıyorum spora onlar uyudugundada acayip yorgun oluyorum.seni çok iyi anlıyorum. Bu erkekler hem onlarla yiyelim içelim hem çocuklarını doguramadim hemde ince olalım ama incelirken yine onlarla yiyelim extra masraf ve vakitte ayirmayalim.olur yok öyle .
Bu arada hedefim 75 benimde aycacim görüşürüz 75de
Menümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,az peyir,6 zeytin
2 dlm ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
2 ince dlm ekmekli beyaz peynirli yağsız tost,salata
Ara
1 kivi,2 çiğköfte
Akşam
Yoğurtlu karnıbahar salata
Ekmek yerine küçük bulgurlu biber dolması
Ara
1 tane mısır patlağı,yarım elma,yarım portakal
1,5 lt su
Bunu duzenli yapmak lazimmis bilincaltina hukmetmek icin bacim hayal ediyoruz inceliyoruz
inşallah canım ikimizde şu bebiş haberini alırız :)Parmağına ip başlamanın çok çok gelişmiş hali gibi canım yemek vakti hemen aklıma geliyosunuz :) zaten zayıflamanın altın standardı istikrar ve burda o var. Ben gebelik istiyorum da kilolar da engel oluyo diye düşünüp başladım ya zayıflamaya hem amacım var hem sizlerle istikrarım var ama sürem kısıtlı inş hem biran önce pozitif sağlıklı gebelik sonucunu alırım hem de o zamana kadar kilolardan kurtulmuş olurum.
ayy keşke benim eşimde bazı şeyleri yapmayı bıraksa benimkide insanı rahat bırakmaz mutfakta dhi her işime karışır dururÇocuksuz olunca anlamak zor ama ünide ev arkadaşımın bi sözü vardı hayat felsefesi edindiğim herşeye atlama ben yaparım diye sonra herşey üstüne kalır diyodu. Gerçekten öğrenciyken evin tüm elektrik tadilat boya badana musluk şofben işlerini ben yapıyodum çamaşır makinesi açmışlığım bile var. Evlenince ilk zamanlarda devam ettim buna sonra kendimi elimde matkap kan ter içinde farkedince ne yapıyorum ben deyip bıraktım bozuk lambayı bile değiştirmiyorum artıkerkeğe sorumluluk vermediğin sürece kendi isteğiyle almıyo. Bu aralarda eve haftalık temizliğe yardımcı istiyorum eşim kabul edene kadar temizliği de bıraktım :) 3 hf dır temizlemiyorum hatta bakalım bu da işe yarayacak mı.
ahh ahh neyse sen azimle telafi edersin inanıyoruz takım olarak sanakizlar help help memleketten kavurma geldi kahvalti yapmamistim zaten az once kocisimle 400 kalorilik yedim aksam salata yogurt dilekcim tut beni menude baska bisey gorursen kus bana
inşallah canım ikimizde şu bebiş haberini alırız :)
15 dakika 200 kalori diye biliyorum sayı olarak bilmesemde500 ip atladim kizlar yanmismidir yediklerim az soluklanayim kizim uyanmazsa atlicam yine
canım adımsayar ile hesaplıyorsun adımları degilmi .)10.01.2014 menüsü
Sabah : 1 yumurtadan omlet , 1 dilim kepek ekmeği , 1 bardak süt
Öglen : bezelye yemeği , 2 tane rafinera keki
ara: yogurt içine 4 kuru kayısı , 4 kuru üzüm, 6 çiğ fıdık karıstıp tatlımı yaptım
Aksam: mantarlı tavuk yemeği
Sıvı : 2 bardak detoks cayı , 2 bardak hıbıkus , 2,5 lt su
Spor : 11.111 adım ( 9. bini dısarda attım , 1.500 unu dizi izlerken attım gersiside evin içinde dolanmalarım)
3 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?