3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==> 74,7 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 76,5 ==>
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==>
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==>
Olvidos ==> 60,7 ==>
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62
Xpireiaz ==> 73,8 ==>70
Evettt kelebekler hedefleri alalım ama bu hafta havada kalmasın hedefler
Hadi bakalımmm elinizi korkak alıştırmayın malum 6. Takımla yarışıyoruz
Bunu şimdi gördüm süpersin canım. Çocukları eşinin yanına bırakıp koştuğun odanın kapısını kitlesen mecburen bakar mı acaba çok mu gaddarım ki :)Git ip atla benle uğraşma dedi 250 tane atlamistim sinirden yazmayı unutmuşum
Parmağına ip başlamanın çok çok gelişmiş hali gibi canım yemek vakti hemen aklıma geliyosunuz :) zaten zayıflamanın altın standardı istikrar ve burda o var. Ben gebelik istiyorum da kilolar da engel oluyo diye düşünüp başladım ya zayıflamaya hem amacım var hem sizlerle istikrarım var ama sürem kısıtlı inş hem biran önce pozitif sağlıklı gebelik sonucunu alırım hem de o zamana kadar kilolardan kurtulmuş olurum.evet degilmi zaten adapte ediyor bizi yapacaklarımıza burası süper oluyor
Tabaklar geldiğinde bizi hatırla cnm :)ayy ben dünde giremedim akşam eşimle dışardaydık gec geldim sonrada uyudum erkenden bugünlerde yorgunlugumu atamadım bi trlü
şimdide günümüz var yine oraya gitcem azıcık yiyip gelcem inşallah
sen gaddar degilsinde ben cok merhametliyim kullaniyolar iste iyi niyetimi durmazlarki bensiz cocuklar dursada babalari durmaz :)Bunu şimdi gördüm süpersin canım. Çocukları eşinin yanına bırakıp koştuğun odanın kapısını kitlesen mecburen bakar mı acaba çok mu gaddarım ki :)
Çocuksuz olunca anlamak zor ama ünide ev arkadaşımın bi sözü vardı hayat felsefesi edindiğim herşeye atlama ben yaparım diye sonra herşey üstüne kalır diyodu. Gerçekten öğrenciyken evin tüm elektrik tadilat boya badana musluk şofben işlerini ben yapıyodum çamaşır makinesi açmışlığım bile var. Evlenince ilk zamanlarda devam ettim buna sonra kendimi elimde matkap kan ter içinde farkedince ne yapıyorum ben deyip bıraktım bozuk lambayı bile değiştirmiyorum artıksen gaddar degilsinde ben cok merhametliyim kullaniyolar iste iyi niyetimi durmazlarki bensiz cocuklar dursada babalari durmaz :)
Kolay gelsin canım bu soğukta iyi gidebilecek tek iş budur zatenSelam kizlar bugun utu yapicam yuzde bi milyon:)
ben karadeniz kadiniyim kiyamiyorum kocama bide zaten cocuklaribn istekleri hic bitmiyo tam ben kosmaya baslarim kizim bezini pisletir oglum kakam geldi der sirf rahatsiz etmek icin yani olmuyo iste sabahta erken kalkamiyorum cogu zaman ip atliyorum isteÇocuksuz olunca anlamak zor ama ünide ev arkadaşımın bi sözü vardı hayat felsefesi edindiğim herşeye atlama ben yaparım diye sonra herşey üstüne kalır diyodu. Gerçekten öğrenciyken evin tüm elektrik tadilat boya badana musluk şofben işlerini ben yapıyodum çamaşır makinesi açmışlığım bile var. Evlenince ilk zamanlarda devam ettim buna sonra kendimi elimde matkap kan ter içinde farkedince ne yapıyorum ben deyip bıraktım bozuk lambayı bile değiştirmiyorum artıkerkeğe sorumluluk vermediğin sürece kendi isteğiyle almıyo. Bu aralarda eve haftalık temizliğe yardımcı istiyorum eşim kabul edene kadar temizliği de bıraktım :) 3 hf dır temizlemiyorum hatta bakalım bu da işe yarayacak mı.
menün karışık olmuş ama kendini frenlemişsin bu güzelMenum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir, 2 lokma ekmekle bal kaymak
İkindi/akşam : yarım tabak çorba
1 tabak erişte
4 yk kısır
3 kabak tatlısı
2 fındık
Ara 2 mandalin
2 lt su
1 saat hızlı yürüyüş/koşu
1 saat masa tenisi
Aycam zaten akilli kiz olduga tam inandim simdi:)
Evet canım bu hafta ben büyük oynuyorum:) 3.8 kilo hedef koydum düz 70 le gireyim listeye dedim artık ne kadar başarırsammenün karışık olmuş ama kendini frenlemişsin bu güzel
bu arada eşleşmişiz biz aman birbirimize dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?