- 7 Ocak 2015
- 90
- 103
- 28
Suan kendimi camdan atasim var bende seninle ayni boydayim ve kilo 74[QUOTkuhrumeysa, post: 38778963, member: 650798"]Ablacim bizim ailede herkes 55 ve altı ben kendimi gerçekten kotu hissediyorum mutlu değilim çok şükür çok fazla bir kilom yok ama 52 ile 55 arası olsam çok mutlu sağlıklı hafif hissedicem kendimi
hosbuldumBu arada yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz diyeyimbiraz yoğun bir insanım böyle arada yazıp kaçıyorum
cok Sağol ablacımCanım bu etapta kilonu bildiricen haftaya cuma listeye gircen bu haftaki kilon başlangıç kilo olucaak listede
Bana türkkahvesi iyi geliyor cnm
Yada kayısıları akşamdan suya koy sabah hem suyunu iç hem kayısıyı ye cnm
Canim kenfine inanmazsan istedigin diyeti yap istersen 5 10 kilo ver ama hic bir zaman hedefe ulsamiyacaksin
Canim ben milyon kez diyet yaptim evlendigimden beri cokda guzel kilolar verfim ama geri aldim cunku ben yaparim derken kilo verirken bile bilincaltimda tekrar kilo alacagimi kilo veremiyecegimi kodladim ben istahliyim yemek yemeyi seviyorum dusuncesine oyle kitlendimki nekadar kilo versemde dusuncemi degistiremedigim icin basa dondum
Suan 74 kiloyum ama benim gozumu kapatica gordugum dilek 60 kilo beyaz badisi 38 beden pantolunu hafif saclarini kestirmis birazda rengini actirmis azicik makyaj parliyan bi cilt dinc bir vucudla esinin gelmesini bekleyen bir dilek var:) gozumu aciyorum icim kipir kipir biran once bu dilege kavusmak icin heycanlaniyorum
süpersin. evet bende ruhen ilk çöce kendimi hazırlamam gerek ve kendim inanmam gerek. galiba günlük tutmak bu konuda faydalı olabilir.
haklısın canım. bu tatil inşallah iyi gelir: gerçi bi sürü sıkıntı var evde ama olsun degişiklik iyidir daima. hem orda sevdiklerim yakın arkadaşlarım var biraz olsun motivasyonbum gelir.. bu arada sen beni rahat bırakma tamam mı. telden girmeye çalışacam ama benim tel küçük ekran tam giremiyorum bu siteye g,irsem bile geçmiş yapamıyorum. teli modeme çevirip pc baglamaya çalışacam ama olmazsa özelden felan mj at halime bırakma beni :)
canım wın benim evde çekmiyo neyse bakacaz ona döndükten sonra. hem akşama gerek yok çok sabahtan akşama kadar ntteyşm zaten. şimdilik idare ederim baktım olmadı net çektiririm
Öhhööö öhhöö biri babamı seslendi bende bu günkü menumu ne yüzle yazıcam diye kara kara düsünüyodumOo super olmus bu aysecigim gozum uzerinde
Ben bu gün çok büyük bir nefis mucadelesi atlatım ama ben kazandım
- Bu gün avm gittik malum tatil çoçuklar gitmek istedi bende kıramadım hadi gidelim ben çoçuklara sadece ayda 1 kere dışarda yemek hakkıları var dilediklerini yeme hakkı yani şu bildiğimiz zararlı şeyler
Ancak bu kadar kısıtlama yapabiliyorum o bazen 2 aya bile çıkarıyorum yani atlatıyorum benimde zararlı şeylere karşı zafım var ama 9 aydır yemiyorum birden şeytan beni kandırdı gel bir hamburger ye yani kanmak üzereydimki haşlanmış sebze gördüm ne mutlu oldum birden yok ben yine haşlamış sebze yiyecem dedim yanında ekmek et öğünümün yerine geçen küçük yağsız hata takur tukur eden bir börek yedim ve yağsız salata inanın şu anda o yiyipte yaşayaçağım pişmanlığı yaşamadığım için çok mutluyum
Canım ilk defa duydum bunu yemeği onlar gönderiyor yanlış mı anladım yoksa? Öyleyse süper bişeymiş
Menüm: omlet , yağsız peynir , 3 zeytin
Öğle : bir tabak mercimek çorbası, 2yk etli patates yemeği
Ara : yeşil cay 3 kuru kayisi ,
Aksam : 2yk etli patetes , ayran
Ara: yesil cay, 2 kuru kayisi, patlamis misir
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş
Oglen yemeğinden 1,5 saat sonra 1 saat yürüyüş
3lt su
Akşamdan iki kayisiyi suya koy sabah ye suyunda iç ben çok faydasını gördüm olmadı hamileyken zeytinyağlı süt icerdim oda iyi geliyo canım2,3 gundur karnında bir şişlik var tuvalet sorunu yaşıyorum acaba onereceginiz bir şeyler var mii? Kuru kayisi da çok tüketiyorum aslında yardımcı olursaniiiz çok mutlu olurum .
Öyle canım tartı da şu an itibariyle 1 gr fazla görme tahammülüm yokayy efserım bende bugun aynıusını tatlı ,le yasadım cok guzel kazandıbı profiterol vardi, herkes aldı ogle yemegınde bende ne guzel kılo vermısım odul verebılırım dedım.. Ama sıra tatlı reyonuna gelene kadar yersem ki pişmanlıgımı dusunuyodum. Vee almadım. Cok pısman olcagımı bılıyodum yersem. Sımdı yememmenın ve ustune spor yapmamnın mutlulugunu yasıyorum :))
kızlarr cokk uykum geldi ben yatarr iyi gecelerrr
Aycam zaten akilli kiz olduga tam inandim simdi:)ayy dilekkk supersın sen. Bende boyle yapıyorumç Ve bu hafta birlikte beyin gücümüz ile verelim kiloları. Bende 1.9 koydum hedefimi. 75 olucammm insallahhh :)
Aysecigim bu pogacalar cumaya kadar erimessseTatlı rüyalar kızlar menumu yazıyorum ve yarından itibaren kendimi dilekçigimin ellerine birakiyorum
Sabah poğaça yaptım ve beş tane yedim ama minik miniktiler azçıkta peynir
öğle yeşil çay ve kayisi
Aksam dortte iki kaşık pilav üç köfte ayran iki lokma tursu ve bir poğaça daha bidaha poğaça yapmicam
3.5 lt şu Bir kiraz saplı tarçınlı yeşil cay iki kupa limonlu maydanoz suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?