canım adımsayar ile hesaplıyorsun adımları degilmi .)
ben geldim gün gazisi olarak yanlız tuttum kendimi arkideşlerim merak etmeyin
Amin inşallah canıminşallah canım ikimizde şu bebiş haberini alırız :)
O zaman kadınlar ne ister sorusuna asırlardır net bi cevap verilmeyişini anlıyorum :))ayy keşke benim eşimde bazı şeyleri yapmayı bıraksa benimkide insanı rahat bırakmaz mutfakta dhi her işime karışır durur
evet öyle olmalı gercekten ama tamir işlerini onlar yapmalı tabükü :)O zaman kadınlar ne ister sorusuna asırlardır net bi cevap verilmeyişini anlıyorum :))
kurabiye yememliydin degilde akşam yemesen iyi olurdu sanki daha erken saatlerde olabilirdi bencemenüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin
öğle:2yk pırasa, 2yk makarna yogurt
ara: yeşil çay 1 hurma 12 badem
akşam: mercimek çorbası 3yk pırasa
ara: yeşil çay 1 tane elmalı kurabiye
3 lt su
40dakika yürüyüş,yarim saat egzersiz
ben sanırım bugün biraz fazla kaçırdım ya makarna ya da o kurabiyeyi yememeliydiimmm((
Kızlar ben bugun baya acıktım hiç ekmek yemiyorum ondan mı acaba sabah haşlanmış yumurta tok tutuyo demek ama geceye doğru baya acıkıyorum
dogru haklisiinn.. normalde 6dan sonra hiçbir şey yemiyordum ama dayanamdim isteekurabiye yememliydin degilde akşam yemesen iyi olurdu sanki daha erken saatlerde olabilirdi bence
Bencede cok dogru bir yol izliyosun canim bende 2,5 ay oncevmarket actik sabah bi basliyodu kosturma geceye kadar baktim boylre giderse 1seneye kadar anam agliyacak esime diretmelerim sonucu bi rini aldik markette ben de ev yasantima keyifle geri dondumÇocuksuz olunca anlamak zor ama ünide ev arkadaşımın bi sözü vardı hayat felsefesi edindiğim herşeye atlama ben yaparım diye sonra herşey üstüne kalır diyodu. Gerçekten öğrenciyken evin tüm elektrik tadilat boya badana musluk şofben işlerini ben yapıyodum çamaşır makinesi açmışlığım bile var. Evlenince ilk zamanlarda devam ettim buna sonra kendimi elimde matkap kan ter içinde farkedince ne yapıyorum ben deyip bıraktım bozuk lambayı bile değiştirmiyorum artıkerkeğe sorumluluk vermediğin sürece kendi isteğiyle almıyo. Bu aralarda eve haftalık temizliğe yardımcı istiyorum eşim kabul edene kadar temizliği de bıraktım :) 3 hf dır temizlemiyorum hatta bakalım bu da işe yarayacak mı.
her gece hayal kurup yaatıcamam belikide bugün bu yüzden çok iyi hisediyorum kendimi
Kesinlikle ondan canim beyin hayelle gercegi ayirtedemezmis ya simdi bilincaltindaki goruntunu gerceklestirmek icin gereken enzimleri vucuda yolluyo buda insanin icini kipikipir ediyo seni az yemeye ve spora yonlendiriyoNilyyyaaay38793067 .!.:her gece hayal kurup yaatıcamam belikide bugün bu yüzden çok iyi hisediyorum kendimi
Şeyy onu ben atıverdim ağzıma fazladan kaçtıCıgg kofte miisenin diyetisyene bayıldım ben kaptannn
bugünki menüm
sabah 1 dilim ekmek ile 1 parca peynir
günde 4 parca patates salatası, 4 kaşık makarna salatası, yarım dilim börek,1 tane bisküvi toplarından (onu ben yaptım yagsızdı),yarım dilimde ıspanaklı kek
3 litre su
200 ip atlama
Bugünkü menum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 3 yk mıhlama 2 ince dilim pastırma 1 çay kaşığı kahvaltılık Sos
Ara: 1 mandalin
Öğle: 1 parça haşlanmış tavuk
Akşam: küçük pizza ( 220 kaloriymiş ona da baktım)
Ara: 2 avuç patlamış mısır
1 saat hızlı yürüyüş /koşu
Çabuk açıkman pizzadan canımKızlar ben bugun baya acıktım hiç ekmek yemiyorum ondan mı acaba sabah haşlanmış yumurta tok tutuyo demek ama geceye doğru baya acıkıyorum
Yok cnm elmalı kurabiye fazla sadece aşırı bi durum yokmenüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin
öğle:2yk pırasa, 2yk makarna yogurt
ara: yeşil çay 1 hurma 12 badem
akşam: mercimek çorbası 3yk pırasa
ara: yeşil çay 1 tane elmalı kurabiye
3 lt su
40dakika yürüyüş,yarim saat egzersiz
ben sanırım bugün biraz fazla kaçırdım ya makarna ya da o kurabiyeyi yememeliydiimmm((
abvoo hedefler ucmus bu hafta sayet gerceklestirirsek 1.dimektit
3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==> 74,7 ==> 72,7
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,5
Kelebekolacam ==> 76,5 ==> 75
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==> 75
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==> 57,3
Olvidos ==> 60,7 ==> 60
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62
Xpireiaz ==> 73,8 ==>70
Evettt kelebekler hedefleri alalım ama bu hafta havada kalmasın hedefler
Hadi bakalımmm elinizi korkak alıştırmayın malum 6. Takımla yarışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?