Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen oyle kendime ait bes dk bile yok ayda bir kuafore agdaya gidiyorum onuda organize etmem bir hafta suruyo canlari sagolsun napalim sacimizi supurge ediyoruz iste

menuu
uyaninca iki gunkurusu ve suyu
birde ogle yemegi niyetine kavurma bal ve tereyagi uc dlm kepek ekmek
ara yarim kase yogurt bir portakal
aksam bir kase tarhana ekmek yemedim yarim ayva

3,5 lt su iki kupa yesil cay

800 ip atladim :))

bende katılabilirmiyim aranıza biraz çekinerek istiyorum bunu acaba yapabilirmiyim diye mayıs ayında 75 den 71 e düştüm nasıl oldu anlamadan 79 a çıktım şuan 4 gündür dikkat ediyorum 78 oldum heralde sabah tartılırım spor yapmıyorum 2 çocugum var gün hareketli ama yapmak istiyorum zayıflamak istiyorum dur demek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

hosgeldin canim ben takimin gececisiyim kaptanimiz sabah msjini gorunce yaxar mutlaka sana gunduz ugra gorusursunuz hic sıkma canini kilo vermek icin buradayiz veriyoruzda zaten gorusmek uzere

hoşbulduk bende gündüz fazla giremiyorum gece daha rahat giriyorum evet zayıflayalım beni gören bu afrikalımı desin :)

Evet canım bu hafta ben büyük oynuyorum:) 3.8 kilo hedef koydum düz 70 le gireyim listeye dedim artık ne kadar başarırsam
çok güzel aynen dediğin gibi ne kadarı giderse gitsin sen karlı çıkacaksın hedeflerimizi büyük tutmak lazım

canım akşam yediğin pizzadan ötürü acıkıyorsun onu öğlen yiyip akşamda tavuk yanına bolca salata yiyp karnını şişirseydin acıkmazdın unutma önemli olan hem az kalorili yiyecekler yiyecez hemde tok tutucu

herkese günaydın dün yazamadım menümü

sabah:
yumurtalı ıspanak peynir zeytin bir dilim kepek ekmek çay

öğle:
salata içine 1 tane haşlanmış patates doğradım

ara: 1 portakal

akşam:
mantar yanına 2 kaşık makarna 1 kase yoğurt
2 kaşık dünden kalan kereviz yemeği

ve günü kapadım

Evet canım eşim evde olmayınca tekken yemek yapmaya üşeniyorum ama artık cazip gelmiyo salata daha mantikli

Menu süper canım spor yapabilme İmkanın oluyo mu peki

hoşbulduk bende gündüz fazla giremiyorum gece daha rahat giriyorum evet zayıflayalım beni gören bu afrikalımı desin :)

Canımm hoşgeldin tabiki yardım ederiz ana şuan takım kadrosu full dolu izinde arkadaşlarımızda var gelecek ama sana süper bi teklifim var
Kardeş takımmımız 6.takım kaptanımıza sordum yerleri varmış istersen orda devam edebilirsin zaten dediğim gibi kardeş takımız kaptanıda bu takımdan mezun süper kilolar verdi sana çok yararlı olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…