Valla hedefler uçmuşabvoo hedefler ucmus bu hafta sayet gerceklestirirsek 1.dimektitnarcigim pek az soylemis ama
aynen oyle kendime ait bes dk bile yok ayda bir kuafore agdaya gidiyorum onuda organize etmem bir hafta suruyo canlari sagolsun napalim sacimizi supurge ediyoruz isteBi kısım bilir eda diye bi arkadas vardı onun diyetisyen inden randevu aldım ayin 19na gün verdi.bu arada geçmişten edanin benim kilolar dayken uyguladığı listelerde birini buldum uyguluyorum gidene kadar.cok doyurucu.
Aysecim bende çocuklardan fırsat bulamıyorum spora onlar uyudugundada acayip yorgun oluyorum.seni çok iyi anlıyorum. Bu erkekler hem onlarla yiyelim içelim hem çocuklarını doguramadim hemde ince olalım ama incelirken yine onlarla yiyelim extra masraf ve vakitte ayirmayalim.olur yok öyle .
Valla hedefler uçmuş
Ama kekler pizzalar çiğ köfteler uçmuş nasıl olcak bilemedim
hosgeldin canim ben takimin gececisiyim kaptanimiz sabah msjini gorunce yaxar mutlaka sana gunduz ugra gorusursunuz hic sıkma canini kilo vermek icin buradayiz veriyoruzda zaten gorusmek uzerebende katılabilirmiyim aranıza biraz çekinerek istiyorum bunu acaba yapabilirmiyim diye mayıs ayında 75 den 71 e düştüm nasıl oldu anlamadan 79 a çıktım şuan 4 gündür dikkat ediyorum 78 oldum heralde sabah tartılırım spor yapmıyorum 2 çocugum var gün hareketli ama yapmak istiyorum zayıflamak istiyorum dur demek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
çok güzel aynen dediğin gibi ne kadarı giderse gitsin sen karlı çıkacaksın hedeflerimizi büyük tutmak lazımEvet canım bu hafta ben büyük oynuyorum:) 3.8 kilo hedef koydum düz 70 le gireyim listeye dedim artık ne kadar başarırsam
canım akşam yediğin pizzadan ötürü acıkıyorsun onu öğlen yiyip akşamda tavuk yanına bolca salata yiyp karnını şişirseydin acıkmazdın unutma önemli olan hem az kalorili yiyecekler yiyecez hemde tok tutucuBugünkü menum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 3 yk mıhlama 2 ince dilim pastırma 1 çay kaşığı kahvaltılık Sos
Ara: 1 mandalin
Öğle: 1 parça haşlanmış tavuk
Akşam: küçük pizza ( 220 kaloriymiş ona da baktım)
Ara: 2 avuç patlamış mısır
1 saat hızlı yürüyüş /koşu
Evet canım eşim evde olmayınca tekken yemek yapmaya üşeniyorum ama artık cazip gelmiyo salata daha mantiklicanım akşam yediğin pizzadan ötürü acıkıyorsun onu öğlen yiyip akşamda tavuk yanına bolca salata yiyp karnını şişirseydin acıkmazdın unutma önemli olan hem az kalorili yiyecekler yiyecez hemde tok tutucu
Menu süper canım spor yapabilme İmkanın oluyo mu pekiherkese günaydın dün yazamadım menümü
sabah:
yumurtalı ıspanak peynir zeytin bir dilim kepek ekmek çay
öğle:
salata içine 1 tane haşlanmış patates doğradım
ara: 1 portakal
akşam:
mantar yanına 2 kaşık makarna 1 kase yoğurt
2 kaşık dünden kalan kereviz yemeği
ve günü kapadım
hoşbulduk bende gündüz fazla giremiyorum gece daha rahat giriyorum evet zayıflayalım beni gören bu afrikalımı desin :)
bende katılabilirmiyim aranıza biraz çekinerek istiyorum bunu acaba yapabilirmiyim diye mayıs ayında 75 den 71 e düştüm nasıl oldu anlamadan 79 a çıktım şuan 4 gündür dikkat ediyorum 78 oldum heralde sabah tartılırım spor yapmıyorum 2 çocugum var gün hareketli ama yapmak istiyorum zayıflamak istiyorum dur demek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
hoşbulduk bende gündüz fazla giremiyorum gece daha rahat giriyorum evet zayıflayalım beni gören bu afrikalımı desin :)
Tünaydın canımmm
Niye canım ya verirsin öyle düşünme tabiki vermek almak kadar kolay değil, ama verirsin pozitif düşün, veremiycem diyince gerçekten verilmiyorbugün cokkk mutsuzum yaaa sanki kilolarimi veremicek gibiyim bide o kadar dikkatt ediyorum napicam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?