Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM 397. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,1==>72
Ayulduzz ==> 73,2 ==>
Kelebekolacam ==> 75,4 ==> 75
Nilyyyaaannn ==> 76,6 ==>75 bu sefer olcam yaa
Chnnmkiz ==> 74,5 ==> 74
Sahgull ==> 61,8 ==> 60,3
Nar38 ==> 57,4 ==>
Olvidos ==> 60 ==>
Basnuhrumeysa ==> 62 ==>>

Xpireiaz ==> 72.7 ==> 70

2, gurup ne dersiniz detoks yapalimmi ben kaynana magduruydum gecen hafta bu hafta evine donerse bir gun detoks yapicam iki gun fazla geliyo bana şu pirinc lapasinida bi yapamadim gitti

Menü
Kahvaltı
4 ceri domates,roka,maydanoz
1 dlm peynir,4 zeytin,2 dlm ekmek

Öğle
2 parça tavuk,salata,1 dlm ekmek

Ara
2 mandalina,10 fındık

Akşam
6 yk ıspanak,4 yk yoğurt,1 dlm ekmek

Ara
Şekersiz türkkahvesi,3 yulaflı bisküvi

2 lt su

dunku menu
onikide klasik kahvalti
ara iki bardak kefir
aksam bir kase corba bir tabak ispanak iki kasik yogurtlu bulgur koftesi
bir kupa yesil cay bir bardak limonlu madanoz suyu 3 lt su

bugun
sabah iki diyet tost
aksam dort mantar kizartmasi uc kasik bilav iki kepce susuz kuru fasulye salata iki lokma tursu

Çok kötüyüm bu kadar vermişken halen kaçamak yapmam dahada üzüyor beni
Bu hırslı başladım ama hep bir ileri iki geri yapmak beni üzüyor

ger yapmıyosun sadece az veriyorsun. yeterki azcıkta olsun gitsin. suan iyisin ve bu sekılde gıderse en kotusu ne olur bı dusun 6 ay ile 1 yıl arası ıstedıgın kıloda olursun. yeterkı alma.

supersınn kaptann. haydı bızım zaten ayulduzunnn silahi pazartesi elime geçiyorrr.

ger yapmıyosun sadece az veriyorsun. yeterki azcıkta olsun gitsin. suan iyisin ve bu sekılde gıderse en kotusu ne olur bı dusun 6 ay ile 1 yıl arası ıstedıgın kıloda olursun. yeterkı alma.
Canım o konuda kedimi zaten sıkmıyorum ama ben kendi pisklojimi çözemedim halen ona kızıyorum
Yani işi kavramışım artık kaçamak yapmamam lazım bu göz dönmeleri farkılı periyotlarda ordaya çıkıyor beni sinir ediyor

Evet evserim ya bende 15 gundur tuttugum ip bianda dun kacti resmen gizli bi guc zorla yeditiriyo gibi :)

Yarisiyoruz bu hafta kaptanin takimini kelebek gib ucup ari gibi sokacaz:)

Günaydın kızlar dün giremedim hiç sabah 9 da evden çıktık gece 11 i geçiyodu döndüğümüzde hemen menumu yazayım kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
Ara :1 armut
Akşam: çeyrek ekmek sucuk mangalda pişmiş
Spor: 4-5 saat kayak ( sakatlandım malesef dizimi hiç bükemiyorum bu hafta bırakın sporu nasıl yürüyüp işe gidicem onu bile bilmiyorum)
2 lt su

Ay canim gecmis olsun aman nr sporu saglik once nasil sakatladin ya

BOTE="chnnmkiz, post: 38925178, member: 42809"]dilek sen nittinde bir bucuk kilo verdin yav nerdeyse bi kac gundur hic ekmek yemiyorum kacamakta yapmiyorum neden yavasladim bu kadar yoksam yagimmi bitti :))[/QUOTE]
Evet ya bende daha fazla bekliyodim senden, belkide verilecek yag cok benden ondan verdim:) bu hafta bukar beklemiyorum cunku bi hafta once aldigimi verince buhaftada oyuzden bukadar verdim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…