gecmis olsun canimKızlar merhaba üşütmüşüm hastayım cok dün akşam uyudum hep giremedim hiç
Çok kötüyüm bu kadar vermişken halen kaçamak yapmam dahada üzüyor beni
Bu hırslı başladımama hep bir ileri iki geri yapmak beni üzüyor
supersınn kaptann. haydı bızımEvet kızlarr eşleştirmemiz hazır
Kilosu yakın olanları ikiye böldüm yani her kilodan her iki grupta da var adil bi yarış olsun diye
Cuma günü yüzdesi en fazla olan grup kazanır başarılarrrr
Eki Görüntüle 1377996
Herkes grup arkadaşına sahip çıksın menülerini kontrol etsin spor konusunda gazlasın
Ödüle karar veremedim hertürlü fikre açığım
Canım o konuda kedimi zaten sıkmıyorum ama ben kendi pisklojimi çözemedim halen ona kızıyorumger yapmıyosun sadece az veriyorsun. yeterki azcıkta olsun gitsin. suan iyisin ve bu sekılde gıderse en kotusu ne olur bı dusun 6 ay ile 1 yıl arası ıstedıgın kıloda olursun. yeterkı alma.
Evet evserim ya bende 15 gundur tuttugum ip bianda dun kacti resmen gizli bi guc zorla yeditiriyo gibi :)Canım o konuda kedimigizln sıkmıyorum ama ben kendi pisklojimi çözemedim halen ona kızıyorum
Yani işi kavramışım artık kaçamak yapmamam lazımbu göz dönmeleri farkılı periyotlarda ordaya çıkıyor beni sinir ediyor
Ay canim gecmis olsun aman nr sporu saglik once nasil sakatladin yaGünaydın kızlar dün giremedim hiç sabah 9 da evden çıktık gece 11 i geçiyodu döndüğümüzde hemen menumu yazayım kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
Ara :1 armut
Akşam: çeyrek ekmek sucuk mangalda pişmiş
Spor: 4-5 saat kayak ( sakatlandım malesef dizimi hiç bükemiyorum bu hafta bırakın sporu nasıl yürüyüp işe gidicem onu bile bilmiyorum)
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?