- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Evet ya bende daha fazla bekliyodim senden, belkide verilecek yag cok benden ondan verdim:) bu hafta bukar beklemiyorum cunku bi hafta once aldigimi verince buhaftada oyuzden bukadar verdim canim[/QUOTE]BOTE="chnnmkiz, post: 38925178, member: 42809"]dilek sen nittinde bir bucuk kilo verdin yav nerdeyse bi kac gundur hic ekmek yemiyorum kacamakta yapmiyorum neden yavasladim bu kadar yoksam yagimmi bitti :))
Çok teşekkürler canım kayağı ilk defa denedim kayabilince gaza geldim daha yüksekten daha yüksekten derken sonuncusunda yere kapaklandım ayağım döndü üstüne basamıyorum şimdi malesef1 haftaya geçer inşallah
Sağolun kızlar yok sadece incindi sevmiyorum doktora gitmeyi hastane hele ki acil çok geriyo beni zaten çocuk mevzundan ötürü bu yıl hayatımda gitmediğim kadar doktora gittim şu anda içtiğim ilaçlar beni mahvediyo bulantı kusma kabızlık baş dönmesi halsizlik vs..dün de lavaboya çıkamayınca 5 gün oldu dedim kabızlık ilacı d aldım bi de ağrı kesici kas gevsetici falan eklersem karaciğer böbrek dur artık demesin :) ama yine de bikaç güne geçmezse giderim çok sağolun
Canım ya ben de kayınvalidemin yanında hiç dikkat edemiyorum hem eşim ve benimle dalga geçiyolar koltuğa ikiniz bir oturmayın kırarsınız falan diye hem de yemek vakti tokum yemeyecem deyince alınıyolar yemek vakti evden kaçtım son sefer arkadaşlarla buluşcam diye Allahtan ayrı şehirlerdeyiz ayda bi ancak görüşüyoruz
Hadi inşallah hayranım azmine benden bulaştı ama boynuz kulagı gecti:)kefir bozulmasin diye sonunu ictim. spordan yanada bi ip atlamak var imkanlarimda hala 800 atliycam en az hergun
Ayy bende alınırdım kesin ama farkında olmasınada sevinirdim benimkiler çok ilgisizde bana karşıCanım ya ben de kayınvalidemin yanında hiç dikkat edemiyorum hem eşim ve benimle dalga geçiyolar koltuğa ikiniz bir oturmayın kırarsınız falan diye hem de yemek vakti tokum yemeyecem deyince alınıyolar yemek vakti evden kaçtım son sefer arkadaşlarla buluşcam diye Allahtan ayrı şehirlerdeyiz ayda bi ancak görüşüyoruz
Gecmiş olsun canımGünaydın kızlar dün giremedim hiç sabah 9 da evden çıktık gece 11 i geçiyodu döndüğümüzde hemen menumu yazayım kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
Ara :1 armut
Akşam: çeyrek ekmek sucuk mangalda pişmiş
Spor: 4-5 saat kayak ( sakatlandım malesef dizimi hiç bükemiyorum bu hafta bırakın sporu nasıl yürüyüp işe gidicem onu bile bilmiyorum)
2 lt su
Bu hafta icim kan agliya agliya arkadaslarimi yenmenin hazzinini yasayacam:)hahayttt biz sizi sokmayalımda
Kiz on kilo cikaracak halin yok ya:))Ayy bende yarın alıcam sanırımbiz lavaboya gitsek karsı takımı kesin yenerizzz
Hazir evdeyken spor yaparsin aysem bu hafta asiliyoruzKızlar merhaba toparladım biraz daha ugradım az dün yattım hep allahtan carsambaya kadar nöbetim yok dinlenirim valla
Evet ya bende daha fazla bekliyodim senden, belkide verilecek yag cok benden ondan verdim:) bu hafta bukar beklemiyorum cunku bi hafta once aldigimi verince buhaftada oyuzden bukadar verdim canim
Yok canım alınmıyorum hiç tanıyorum artik niyetlerini biliyorum ya batmıyo söyledikleri ayrıca biraz da sallamıyorum :)Anammm kayınvaldeye bakk.iyki alınmıyosun canım. Ben olsam alınırdım sanırım
Canım sana da çok geçmiş olsun neyse ki peşpeşe nöbetlerinin olduğu zamana gelmemiş.Kızlar merhaba toparladım biraz daha ugradım az dün yattım hep allahtan carsambaya kadar nöbetim yok dinlenirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?