Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Offf bizim gurup muthis gurubumuza bi ad koyalim kizlar muhtesem besli bi araya gelmis ,valla yasemindeki azim rumeysadakivspor ayselerdeki istikrar bendenizdeki beyin gucu olduktan sonra havada karada 1. Takimim

Bacim kefir kalorisi olan bisey 2bardak icme bir bardak yeterli gun icin bence spor nerde bu hafta zorliyacaz ona gore taviz yapmiyalim sporumuzdan takim arkadadim

Ay canim gecmis olsun aman nr sporu saglik once nasil sakatladin ya
Çok teşekkürler canım kayağı ilk defa denedim kayabilince gaza geldim daha yüksekten daha yüksekten derken sonuncusunda yere kapaklandım ayağım döndü üstüne basamıyorum şimdi malesef 1 haftaya geçer inşallah

İnsallah canim keske doktora gideydin

Bacim kefir kalorisi olan bisey 2bardak icme bir bardak yeterli gun icin bence spor nerde bu hafta zorliyacaz ona gore taviz yapmiyalim sporumuzdan takim arkadadim
kefir bozulmasin diye sonunu ictim. spordan yanada bi ip atlamak var imkanlarimda hala 800 atliycam en az hergun

bugun pirinc lapasi detoksu yapiyorum aksam hacamat yaptiricam protein almamam lazimdi 24 saat oncesinden boyle degerlendireyim dedim kizlar bir kilo odem atarmiyim acaba

İnsallah canim keske doktora gideydin

gecmis olsun kirilabilirdide bunada sukur dikkat et cabuk iyilessin
Sağolun kızlar yok sadece incindi sevmiyorum doktora gitmeyi hastane hele ki acil çok geriyo beni zaten çocuk mevzundan ötürü bu yıl hayatımda gitmediğim kadar doktora gittim şu anda içtiğim ilaçlar beni mahvediyo bulantı kusma kabızlık baş dönmesi halsizlik vs..dün de lavaboya çıkamayınca 5 gün oldu dedim kabızlık ilacı d aldım bi de ağrı kesici kas gevsetici falan eklersem karaciğer böbrek dur artık demesin :) ama yine de bikaç güne geçmezse giderim çok sağolun

bugun pirinc lapasi detoksu yapiyorum aksam hacamat yaptiricam protein almamam lazimdi 24 saat oncesinden boyle degerlendireyim dedim kizlar bir kilo odem atarmiyim acaba
Hacamat nasıl yapılıyor canım sülüklerle yapılan mıydı hacamat?

iiiinsallah cicim kaynanamda gitti bu hafta hedefi 74 dedim ama 73 u gorcem
Canım ya ben de kayınvalidemin yanında hiç dikkat edemiyorum hem eşim ve benimle dalga geçiyolar koltuğa ikiniz bir oturmayın kırarsınız falan diye hem de yemek vakti tokum yemeyecem deyince alınıyolar yemek vakti evden kaçtım son sefer arkadaşlarla buluşcam diye Allahtan ayrı şehirlerdeyiz ayda bi ancak görüşüyoruz

iiiinsallah cicim kaynanamda gitti bu hafta hedefi 74 dedim ama 73 u gorcem
oh super ozaman sporun dıbıne vurarsın bacım kafaya koyarsan gorursun emek verınce vucud cevap verıyo ınanıyorum be buna

senınkıde ne sevmeye ne dovmeye gelıyo hesabı:)benımkıde aksam yemek yemesı onu onbırı buluyo ben dedım ya zayıflamayıcam senle sofra keyıflerı yapıcaz yada zayıflayıp baska keyıfler dedım:)ogunden sonra keyıfle tek basına yıyor

kefir bozulmasin diye sonunu ictim. spordan yanada bi ip atlamak var imkanlarimda hala 800 atliycam en az hergun
ben ıkı bardaklık mayalıyorum kucuk kavanoza taze tuketmenın dAha ıyı oldugunu ogrendım banusumdan Allah rzı olsun vesıledır kefıre baslamama ben cok faydasını goruyorum ogle vaktı tam yogunlugum oldugu zaman muthıs kurtarıcım oluyor,hemde bu sene hıc hastalanmadım ki markette ayaklarımı hıssetmıyorum soguktan resmen ben kefırden bılıyorum

bugn burda aktıf olmama sebeb cok sukur ınt baglanması fırsat buldukca burdayım artık telden ıkı saatte gırmekten kurtuldum sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…