Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Olsun canım düzesizde olsa paylaş
Kacamakta yapsan paylaş, faydasını görüceksin

@olvidos canım daha çncede söyledim çok güzel kilo verdin ama salmak yok daha vercek kilon var bide koruma var iki kaçamak yaptın diye bırakmak yok aynen devam Efser aynı şeyler senin içinde geçerli

Canım gözümden kaçmış
Doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Ohh pastalarda yaramasın

ohhh ben bile hayalını kurdummm. Cokkk guzell olduuuu. Masallahhh

Hayirli sabahlar guzeller,bol verimli bi gun olsun insallah ..45 dak yuruyup gelicem gorusutuz
günaydın herkese

Niye boyle olduk bu hafta kimse yok ortalikta yarisla motive olur gaza geliriz diyr dusunmustu kaptan ama pekde oyle olmadi
ayy ben hiç iyi degilim yoksa gelcemde

kaptancım beni bu yatış darmaduman etti valla yatıyom sadece kusura bakmayın telafi etcem
ohhh ben bile hayalını kurdummm. Cokkk guzell olduuuu. Masallahhh
yaa dimi inşallh

oldu mu peki :) olduysa bende yapayım :)

kaptancım bana bişeyler oldu sanki diyetim bitti gibi o moddayım her gün kaçamak yapar oldum hatta menümü bile buraya yazamaz oldum
hemen toparlanmam lazım destek bekliyorum kızın bana

Canımm zorla kendını kac kilo kaldı hedefine ? hedefine az kalınca artık vermem zor olur dıye dusunmeye baslamıssındır belkı. ben bu yuzden hedefı asagıya cektım.

Kızlar dün menüm sabah klasik kahvaltı öğlen 1kase limonlu mercimek corba akşam 1elma 1portakal canım bişey istemedi eşimde yoktu yemedim 2litre su

Kızlar dün menüm sabah klasik kahvaltı öğlen 1kase ltojk mercimek corba akşam 1elma 1portakal canım bişey istemedi eşimde yoktu yemedim 2litre su
Yasemin soysalin dedigine gore yemek icin yememrklazim bedene ses verirsen o seni yonlendiyo zaten ,tokken yiyoruz yemrk icin yiyoruz ne kadar yanlis...sen dun dogruyu yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…