Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi yolcuklar çok güldüm bu arada akıllandım sıkıntı yok

Tamam komutan cebheyi biz bekleriz evelallah aklin kalmazin ,savasimiz uzun buyuk, yillardir kene gibi yapisan dusmanimiz yaglarla savasiyoruz dusecez kalkacaz yerimizde sayacaz ama 3. Mintika olarak bu savasi biz kazanacaz

heyyttt beee elime kılıc aldıpp ala alala alala kosturcam en onden. Padısahım cok yasa diye bagırasın bile geldi .
Kazanıcazzz ya kazanıcazz. hepımız hayallerımızdeki kiloya ulasıcazz

hihh soyleee. Ama sen yinede beyne her hafa 1 kilo diye sinyal gönder. Neye inanırsan oluyor.

Benimde adilden aldığım 40 beden bir pantolon vardı kalın kışlık sıgamadım gitti. Ne zormuss yahuuu. olecem onun içine sıgmak için bizim zayıf kızlardan bırıne gıydırcem noluyor sıgıyorlar mı?

ogle araları spor yapıyorum demıstım ya sirkette yeni bir akım başlatıcam inşallah gören bızde yapmak istiyoruz demeye başladı. Öğle aralarımı değerlenmiş hisediyorum. Ayrıca kilo verdiğimde yapamayacağım hiçbir seyi kilo verme donemınde yapmak istemiyorum. 2 kere super zayıf tas gb hatun olup kıloları geri aldım. Dahada koruma donemını cıddıye alıcam. Ayrıcaaaaaaa sirkette artık kilo verdiğimi baya baya fark edilmeye baslanddııı bu sekılde ,iltifatlar alınca insan mutlu oluyorrrr

Sabah: yumurta peynir
Öğlen: 2yk makarna yoğurt
Aksam:çorba,lahana yemeği
Ara yeşil çay elma
2,5lt su
1saat yürüyüş

Ya dün akşam misafirliğe gittik çok geç döndük 12 idi hemen yattım bugün de iş çok yoğundu şarj azdı hiç giremedim :S ayağım geçti ama ev çok pis işten çıkıp gelince toparlamaya çalışıyorum spora hiç halim kalmıyo. Cumartesiye kadar etrafı topatlayıp cumartesi de çılgınlar gibi temşzlik yapma planım var. Halıları falan yolladım.

Canım gözümden kaçmış
Doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Ohh pastalarda yaramasın

Çok teşekkür ediyorum :) zaten pastalar kalmadı o gün kullandığım ilaç aşırı bulantı kusma yapıyo Afedersiniz . Tatlı da rahatsız etti heralde çok istifra ettim. İlacı sabah akşam alıyodum sadece akşama döndüm bugün rahat ettim çok şükür ama kabızlık bitmedi çok şiş hissediyorum aç mıyım tok muyum anlayamıyorum hiç

20 Ocak menüsü
Sabah: 1 haslanmıs yumurta 3 zeytın, kırmızı biber, 2 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 avucu doldurcak sekılde kuru uzun leblebi ve kuru erik

Öglen: petsolu patates puresı , 5 tane mısket kofte

Ara:1 tane vısnelı ıslak kek

Aksam kıymalı bugdaylı yesıl bıber dolması , cacık

Spor :

Sıvılar: 3 lt su , 2 bardak yesil cay

Dünkü menum : sabah haşlanmış yumurta peynir salatalık
ara :1 elma
akşam : 19 undaki yarım porsiyon çoban kavurmanın kalanını paket yaptırmıştım ekmeksiz onu yedim
amaa akşam misafirlikte 1 sigara böreği ( fırında pişmiş) bir patates topu, 1 elmalı kurabiye ,1 kek topu misafirliğe kadar gayet iyiydim ya kızlar görünce önümde olunca nefsime hakim olamıyorum sanki iradem zayıfladı ilk hafta çok iyiydim ya

Bugün kü menum
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir salatalık
öğlen yarım dilim ekmek köy peyniri 3-4 çatal kuymak köy tereyağından tadımlık
akşam 1 tabak İşkembe çorbası
Çeyrek tavuk dürüm (eşim aldı benim karnım çorbayla doymuştu ama karşımda yiyince 3 ısırık aldım eşimin dürümünden )

Çabaların boşuna degil tabiki inşallah aamacına ulaşcaksın

Akşamı süper yapmıssın dürüme direnmişssin zorlada olsa

Bende bilmiyorum hesaplamayı

Bende bilmiyorum hesaplamayı

Hemen anlatıyorumm

Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = fark

Fark X 100 = ?

? : geçen haftaki kilo = yüzdemiz

Sayılarla daha kolay anlarsın

Mesela ben geçen hafta 61,8 dim

Bu haftada diyelim ki 61 çıktım

61,8 - 61 = 0,8

0,8 X 100 = 80

80 : 61,8 = 1,2944 diye gidiyor ama yuvarlıyoruz 1,29 oluyo

Eğer virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse üste yuvarlıyoruz

Mesela; 1,295.. Gitseydi ortalama 1,30 olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…