iyi yolcuklar çok güldüm bu arada akıllandım sıkıntı yoknasilsiniz canlar
bugun temizlik yaptim simdide yoldayim istanbula gidiyorum gecmisi okudum ama alinti yapamadim tek tekhastalara sifakacamakcilara akil sampiyonlara dahada azim versin allahim yemek yedimde ciktim yola insallah daha bisey yemem ablamda cok dfena araba tuttu beni suan midem agzimda yiyemem zaten istesemde. kaptancim elimden geldigince yardimci olucam islerd
Tamam komutan cebheyi biz bekleriz evelallah aklin kalmazin ,savasimiz uzun buyuk, yillardir kene gibi yapisan dusmanimiz yaglarla savasiyoruz dusecez kalkacaz yerimizde sayacaz ama 3. Mintika olarak bu savasi biz kazanacaz
Supersin aycacigim 6 li rakamlar cok yakin subatin ortasina ucundan kiyisindanda olsa gorurdun
hedefim 58 di 55 e çektim bende
ondan oldu zaten tartıda 59.9u gördüm bi haller oldu ama toparladım sıkıntı yok ben 55 kilo olacağım 55 kilo olmak istiyorum ve bir daha kesinlikle 60 lı rakamları görmeyeceğim 55 kilo olana dek bırakmayacağım zamanım uzun acele etmek yok her hafta 100 gram kaybetsem bile kilo vermek istiyorum
Canım ilk 3 gün başlamadan ki 3 gün etkiliyor yani cumaya kadar ödemin gecerBende pazartesi günü regli oldum sanirim tartiya da yansiyor(
Ya dün akşam misafirliğe gittik çok geç döndük 12 idi hemen yattım bugün de iş çok yoğundu şarj azdı hiç giremedim :S ayağım geçti ama ev çok pis işten çıkıp gelince toparlamaya çalışıyorum spora hiç halim kalmıyo. Cumartesiye kadar etrafı topatlayıp cumartesi de çılgınlar gibi temşzlik yapma planım var. Halıları falan yolladım.B basnuhrumeysa canım nerelrdesin bak bu hafta listeye alıcam ama katılımın azaldı
xpreiaZ canım sende listedesin diye salmak yokk daha çok motive olman lazım, ayağından dolayımı gelemeiyosun, hedefine ulaşabilmen için daha çok vakit geçirmen lazım burda
Canım gözümden kaçmış
Doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Ohh pastalarda yaramasın
Evett silkinme vakti grup kim bilmiyorum ama hepimiz de verelim gerçi son 1 gün kaldı bu hafta spor da yapamadım ama artık kendime geliyorumtamam kaptann. toplanaalım bı sılkelenelımm
Çabaların boşuna degil tabiki inşallah aamacına ulaşcaksınogle araları spor yapıyorum demıstım ya sirkette yeni bir akım başlatıcam inşallah gören bızde yapmak istiyoruz demeye başladı. Öğle aralarımı değerlenmiş hisediyorum. Ayrıca kilo verdiğimde yapamayacağım hiçbir seyi kilo verme donemınde yapmak istemiyorum. 2 kere super zayıf tas gb hatun olup kıloları geri aldım. Dahada koruma donemını cıddıye alıcam. Ayrıcaaaaaaa sirkette artık kilo verdiğimi baya baya fark edilmeye baslanddıııbu sekılde ,iltifatlar alınca insan mutlu oluyorrrr
Akşamı süper yapmıssın dürüme direnmişssin zorlada olsaBugün kü menum
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir salatalık
öğlen yarım dilim ekmek köy peyniri 3-4 çatal kuymak köy tereyağından tadımlık
akşam 1 tabak İşkembe çorbası
Çeyrek tavuk dürüm (eşim aldı benim karnım çorbayla doymuştu ama karşımda yiyince 3 ısırık aldım eşimin dürümünden )
Bende bilmiyorum hesaplamayıçok doğru söylüyorsun geri alma gibi bir niyetim yok zaten ay düşünmek bile korkunç
toparlandım ve hırslandım yalnız cuma günü tartı günü + çıkmaktan korkuyorum ne yapayım şok diyet 2 günlük yada detoks öneriniz var mı tüm gün aç kalabilirim de cuma + çıkmak istemiyorum
bu hafta yoğunluktan çok giremedim kaptanım okul malum son hafta tayini çıkan öğretmenler felan vardı mesaj sayım çok az birde yüzdemizi nasıl hesaplıyoruz kilomu eklerim ben listeye
Sagol canım inşallah gecmeyen sırt agrım var oda gecse rahatlıcam.dahası bugün nöbete geldim fenalardayım aama idare ediyorumAhhh narım yaaainsallah cabukcak ıylesırsın
Canım öyle mi diyorsun valla ben kendimi demoralize ediyorum galiba habire, 2 lokmayla dünyam yıkılıyo biraz moralimi yükseltmem lazımAkşamı süper yapmıssın dürüme direnmişssin zorlada olsa
Bende bilmiyorum hesaplamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?