Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatli ruyalar canlar babami gordum nihayet hastaneden cikti cok iyi olmasada suan iyiye gidiyomus anca bitti muhabbet kizimi uyutmaya calisiyoorum. ablamda annemde cok kilo vermissin dedi. ayrica kocisimde bi degisti sormayin uzuuun zaman sonra bu gun pullu tasli bi triko tunik giydim guzelde oldum ayiptir soylemesi avm ye girerken icerisivsicaktir kabanimi giymiycem dedim giy olmaz dedineden dedim giysen kiskanc kiskanc . ve bi tunik alacaktim begendim aslinda l beden tam oldu ama xl aldirdi zorla hic karismazdi halbuki :)

menumude yazayim
kahvalti yapma firsatim olmadi bir gibi bir kase yogurtlu karnabahar
dortte kahvaltilik biseyler yedik yola ciktik daha bisey yemem derken aksam dokuzda avmde cocuklar acikinca mecburen bir iskender soyledim cocuklara yemediler ben yedim ama ekmeklerinin yarisini kocisime verdim
iki bucuk lt su bir kupa kiraz sapli tarcinli yesil cay

Hayirli sabahlar 3. Mintika tarti oncesi son gun bugun kacamaksiz bi gun olur insallah,özelliklede sampiyonlara

Cok gecmis olsun babacigina tekrardan canim.kilo vermenin en guzel tarafi farkedilmek zaten ,tatli kiskancliklar basladi desene

Canım öyle mi diyorsun basiben kendimi demoralize ediyorum galiba habire, 2 lokmayla dünyam yıkılıyo biraz moralimi yükseltmem lazım
Canim zaten omur boyu agzimiza surmiyecez diye bi olay yokki ,inan asil basiri ve en zor olan tadip birakmak bunu hayatimiza gecirmek lazim,biz nerde hata yapiyoruz illa bir durum bitecek 1tabak bitecek ondan sonrada amann bati balik yan gideer yapinca iste sikinti

Cok gec kalmadan yuruyusumu yapip geliyorum

Ayyy ne güzel ozamnnn daha da çatlatıyoruz enişteyiii

Babanın iyi olmasınada sevindim cnm

Günaydın herkese bugün tartıldım durum vahim 1 günde çalışıp kurtaramazsam + çıkıcam yarın bugün çok dikkatli olmam lazım

Günaydın herkese bugün tartıldım durum vahim 1 günde çalışıp kurtaramazsam + çıkıcam yarın bugün çok dikkatli olmam lazım
Strese girme dikkat et nasipse artik,haftaya daha dikkat edersin artik is isten gecmis degil ya

***3.Takım 397.ETAP***

Efser: (74,1///%)

Ayulduzz: (73,2///%)
Kelebekolacam: (75,4///%)
Nilyyyaaannn : (76,6///%)
Chnnmkiz : (74,5///%)
Sahgull : (61,8///%) izne ayrıldı
Nar38 : (57.4///%)
Olvidos : (60///%)
Xpreiaz : (72,7///%)
Basnuhrumeysa : (62///%) yeni üye 7 ocak katılım tarihi, başlangıç kilosu 63, heded kilosu 53

3.Takım ortalaması:%

Listemiz hazır fıstıklar

Babana cok sevindm canım.

Kıskanclıklarda başlamıssss :) çok sükür hersey güzel gidiyor canım sen l alaydın ıyıydı gercı nede olsa veriyosun. Yakında cok bol olacakkk :)

Yaptim geldim Allahim hic birakmiyim bu duzenimi,erken kalmak sabahlsabahlari,2 3 saat kendim icin biseyler yapmak istiyorum sporsuz gunum olmasin insallah

Aminn benimddeeee. ben nasıl sartladıysam kendımi 8 saat uyumak istiyorum illa. kendimi inandırmam lazım 7 saatte yeticeğin. yoksa halim vahim bu yogunlukta vakit ayıramıyorum bende

Babana cok sevindm canım.

Kıskanclıklarda başlamıssss :) çok sükür hersey güzel gidiyor canım sen l alaydın ıyıydı gercı nede olsa veriyosun. Yakında cok bol olacakkk :)
benm de kotum yırtıldı her zamanki gibi bacaklarımın sürtündüğü yerden tombul bebek bacaklarına döndüğünden bacaklarım birbirine değiyo sürekli. kot alıcam biraz daha kilo verip öyle alsaydım keşke ama tek pantolana talim edemiom artık almam lazım malesef

Ay sorma ne sinir bozucu o surtunme ayni sorun brndede var bacaklar kalon olunca malum ama az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…