bende oyle dedim ama dinletemedim en cokta belim ve gobegim dar giydigimde fiskirmiyo ona seviniyorum diumduzum yaniBabana cok sevindm canım.
Kıskanclıklarda başlamıssss :) çok sükür hersey güzel gidiyorcanım sen l alaydın ıyıydı gercı nede olsa veriyosun. Yakında cok bol olacakkk :)
tesekkur ederim dilegim artik tepkiler cok iyi farkedilecek kadar vermisim hatta en fazla 65 gosteriyosun diyolarCok gecmis olsun babacigina tekrardan canim.kilo vermenin en guzel tarafi farkedilmek zaten ,tatli kiskancliklar basladi desene
çatlasin çatlasin . sayende kaptanlarin bitanesiAyyy ne güzel ozamnnn daha da çatlatıyoruz enişteyiii
Babanın iyi olmasınada sevindim cnm
Evet kuzu ya bende uyumayi seviyorum ama erken kalkmak istiyorum ayni yemrk yemeyi sevip zayif olmayida sevdigim gibi:)Aminn benimddeeee. ben nasıl sartladıysam kendımi 8 saat uyumak istiyorum illa.kendimi inandırmam lazım 7 saatte yeticeğin. yoksa halim vahim bu yogunlukta vakit ayıramıyorum bende
Sadece sebze yemek cabuk aciktiriyo,sut ic faydasi olur gibi bugun sabret biraz yarin tarti gunuKarnim bomboş gibi ya karnabahar hasladim yoğurtla yedim ama neden bu kadar aç hissediyorum yardım edin
Tamam canım süt içeyim bari çok aç hissettim bugünSadece sebze yemek cabuk aciktiriyo,sut ic faydasi olur gibi bugun sabret biraz yarin tarti gunu
sevindim canın babaının iyi olmasına rabbim yokluklarını göstermesin inşallah kimsenin hiçbir yakınının.tatli ruyalar canlar babami gordum nihayet hastaneden cikti cok iyi olmasada suan iyiye gidiyomus anca bitti muhabbet kizimi uyutmaya calisiyoorum. ablamda annemde cok kilo vermissin dedi. ayrica kocisimde bi degisti sormayin uzuuun zaman sonra bu gun pullu tasli bi triko tunik giydim guzelde oldum ayiptir soylemesi avm ye girerken icerisivsicaktir kabanimi giymiycem dedim giy olmaz dedineden dedim giysen kiskanc kiskanc . ve bi tunik alacaktim begendim aslinda l beden tam oldu ama xl aldirdi zorla hic karismazdi halbuki :)
inşallah hepimizeHayirli sabahlar 3. Mintika tarti oncesi son gun bugun kacamaksiz bi gun olur insallah,özelliklede sampiyonlara
olumlu mesajlarr göndermeyi unutma :)Günaydın herkese bugün tartıldım durum vahim 1 günde çalışıp kurtaramazsam + çıkıcam yarın bugün çok dikkatli olmam lazım
ayy benimde pantolonlarım genelde öyle eskir :)benm de kotum yırtıldı her zamanki gibi bacaklarımın sürtündüğü yerdentombul bebek bacaklarına döndüğünden bacaklarım birbirine değiyo sürekli. kot alıcam biraz daha kilo verip öyle alsaydım keşke ama tek pantolana talim edemiom artık almam lazım malesef
çok kalorili olmayacak şekilde tüketebilirsn bişeyler kuru meyveyle ara öğünde yapabilirsin ..aslında doymuşsundur belki ama yemek istediğin için öyle oluyor sanırımKarnim bomboş gibi ya karnabahar hasladim yoğurtla yedim ama neden bu kadar aç hissediyorum yardım edin
ayy yürüyüş süper olmuş menüde güzelMenu
Sabah 1portakal cevuz
Kahvalti 2dilim ekmek,yumurta ,peynir,zeytin,maydonoz,1t.k tahinpekmez,turp
Ogle bir bardak kefir,mandalina
Ara 10 tane fistik
Aksam 1tabak corba,100 gr kadar tavuk,salata turp
Ara neskafe
4,5 km yuruyus bolca su
Duramadinmi kizMenu : kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir salatalk
ara : şekersiz Türk Kahvesi
öğle: 7-8 kestane
ara :1 elma
akşam : haşlanmış karnabahar Yoğurtlu 1 tabak
ara : 1beyaz çikolatalı Gofret
2 su
Pfff duramadım valla ama bişey dicem bu hafta vermemiş olsam da aslında iyi ay olarak bakarsak 77.8 den 72.3 e 5 kilo yani bu hafta her ne kadar veremesem de almamak da güzel. DimiDuramadinmi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?