Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Babana cok sevindm canım.

Kıskanclıklarda başlamıssss :) çok sükür hersey güzel gidiyor canım sen l alaydın ıyıydı gercı nede olsa veriyosun. Yakında cok bol olacakkk :)
bende oyle dedim ama dinletemedim en cokta belim ve gobegim dar giydigimde fiskirmiyo ona seviniyorum diumduzum yani

Aminn benimddeeee. ben nasıl sartladıysam kendımi 8 saat uyumak istiyorum illa. kendimi inandırmam lazım 7 saatte yeticeğin. yoksa halim vahim bu yogunlukta vakit ayıramıyorum bende
Evet kuzu ya bende uyumayi seviyorum ama erken kalkmak istiyorum ayni yemrk yemeyi sevip zayif olmayida sevdigim gibi:)

Karnim bomboş gibi ya karnabahar hasladim yoğurtla yedim ama neden bu kadar aç hissediyorum yardım edin

Menu
Sabah 1portakal cevuz
Kahvalti 2dilim ekmek,yumurta ,peynir,zeytin,maydonoz,1t.k tahinpekmez,turp
Ogle bir bardak kefir,mandalina
Ara 10 tane fistik
Aksam 1tabak corba,100 gr kadar tavuk,salata turp
Ara neskafe
4,5 km yuruyus bolca su

Karnim bomboş gibi ya karnabahar hasladim yoğurtla yedim ama neden bu kadar aç hissediyorum yardım edin
Sadece sebze yemek cabuk aciktiriyo,sut ic faydasi olur gibi bugun sabret biraz yarin tarti gunu

sevindim canın babaının iyi olmasına rabbim yokluklarını göstermesin inşallah kimsenin hiçbir yakınının.
eşinin kıskançlığıda güzel olmuş kıskananlar çatlasın :)

ayy benimde pantolonlarım genelde öyle eskir :)

çok kalorili olmayacak şekilde tüketebilirsn bişeyler kuru meyveyle ara öğünde yapabilirsin ..aslında doymuşsundur belki ama yemek istediğin için öyle oluyor sanırım

Menu
Sabah 1portakal cevuz
Kahvalti 2dilim ekmek,yumurta ,peynir,zeytin,maydonoz,1t.k tahinpekmez,turp
Ogle bir bardak kefir,mandalina
Ara 10 tane fistik
Aksam 1tabak corba,100 gr kadar tavuk,salata turp
Ara neskafe
4,5 km yuruyus bolca su
ayy yürüyüş süper olmuş menüde güzel

merhaba kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz agrı sızılarım var sadece okadar ama az ilaçla atlattım saylır bu grip dönemini.rabbim kimseye büyük küçük hastalıklar göstermesin inşallah zor çok zor.

begn çok gec kalktım malum nöbet sonrasıydım kahvaltı yapmadım 1 portakal yedim
ara:1 elma
akşam yarım tabak barbunya 2 tane kuru patlıcan dolma yanında az yogurt
2 litre su 1 bardak kayısı suyu(marmelattan yaptım)

Menu : kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir salatalk
ara : şekersiz Türk Kahvesi
öğle: 7-8 kestane
ara :1 elma
akşam : haşlanmış karnabahar Yoğurtlu 1 tabak
ara : 1beyaz çikolatalı Gofret
2 su

Menu : kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir salatalk
ara : şekersiz Türk Kahvesi
öğle: 7-8 kestane
ara :1 elma
akşam : haşlanmış karnabahar Yoğurtlu 1 tabak
ara : 1beyaz çikolatalı Gofret
2 su
Duramadinmi kiz

Kaptanım gelecek hafta içi il dışına çıkıyorum mühtelemen önümüzdeki hafta burda yokum bildirim yapıpmı ayrılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…