Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayçam gıptayla bakiyorum sana alkişlı_yorum

***6.Takım 397. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,2 / 87,8/0,4 /%0,45 )İzinli
Ahbirkingcharlesimolsa (78/78,4 /-0,4 /%-0,51)
BayilanBayilana (91,2/ 88,3/2,9 /%3,18) İzinli
bulutummm30(82/80,2/1,8/%0,73)394.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3'e bölündü
Ebwam(125,5/126,1 /-0,6 / % -0,48)
gel_pcpc (77,9/77.9/ 0 /%0,0)Kilosu sabit .İzinli
makres76 (62,7/62,7/ 0/%0,0 )Kilosu sabit .İzinli
rengarenknesli (76,5/76,5/0/% 0,0) Kilosu sabit.İzinli
winstonlight(73,8/72.7 /1,1/%1,49 )
yenibirben(79,5/79 /0,5 /%0,63 )

6.Takım Ortalaması:%0,55

Slm fıstıklar hayırlı cumalar listemizi kontrol edebilirmisinizAyçacım tebrik ediyorum maşallahın var

ilk hedefi ben yazayim 73 73 73 bu hafta baska hafta oglen protein aksam corba sebze yoksa bu ay bir kilo bile verememis olucam ki bu beni dibe ceker hııh benim aycadan neyim eksik vercem iste 1,5 kilo yoksa sahiden gecicek ayca beni duymasin ama arayi acmam lazl

Aynen öyle canım bende memnun değilim aslında verdiğim kilodan ama inşallah daha fazlasını vereceğiz :)

Teşekkür ederim banum. Ben cok memnun kalmadım ama bunada şükür tabi. Her ogle arası yuryuse cıktım ettım aksam yuruyuse cıktım ama anca bu kadar oldu.

benim hedefim yine 70 3 haftadır bu hedefteyim ne kadar gıdım gıdım gidiyoo yaa ama bi an önce 6 lı sayıları görmek istiyorum. planlarıma göre yarın temizliği bitiriyorum halılarım da yıkamadan gelmiş olur bi de giysi dolabına çekmece yaptırmak için ölçü verdim yarın onlarda gelirse dolabı temizleyip yerleştircem ev işi bitti sonra tutmayın beni koşu bandıma koşucam inşallah

Bugünkü menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta zeytin domates
Öğlen:2yk pırasa 2yk kaşığı yoğurtlu şehriye
Aksam:2ykpirasa yoğurt
Ara:yeşil cay
40dakika egzersiz
Yarim saat yürüyüş
3lt su

Menum: 1 haşlanmış yumurta salatalk 1 dilim havuçlu kek
öğlen 1 dilim havuçlu kek
ara: 1 gün kurusu
akşam : balık salata
2 lt su

menum
uyaninca bir bardak kefir iki ceviz
ogle haslama et
aksam bir kase corba salata
bununla kalsin isterdim ama kocisle atistik cok moralim bozuk yemek yerken buldum kendimi saat dokuz gibi ne yedim ne yaptim hatirlamiyorum

Gunaydın kızlar. Bende annemlere geldim. Merak etme aysem bu hafta annemlere geldım ya zor kılo vermem 500 gr razıyım ben :)

dikkat et aycam anne yemekleride ne guzel kokar simdi yemek ye ama ekmek yeme dengelersin bende bi ayar veremedim kendime gaza gelip gelip fıslıyorum aman almayalimda geri ne zor gidiyo kilolar bunu hatirlatiyorum surekli kendime

Selam kizlar nasil gidiyo tatil,benim oglan 15 gun basimin etini yiyecdk ya biri gelsin ya biyere gidelin diye..bugun parka goturdum yarin kuzenleri gelecek 15 gun dolfuracaz bakalim boyle

selam canlar nirdesiniz cumartesi sessizligi var yine az yiyoruz cok geziyoruz oookey
Bu hafta kilo vermek degil sabit kalmak hedefim aysem ya sabah bey evdeydi ne zamandir brraber kahvalti edememistik valla guzel bi kahvalti yaptim ama gun icinde daha bisey yemedim aksamda hafif gecirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…