Aycam hadi gozun aydin anaciginin yemeklerini bolmusken kacirma kilo alma yetrNilyyyaaannn .!.:Gunaydın kızlar. Bende annemlere geldim. Merak etme aysem bu hafta annemlere geldım ya zor kılo vermem 500 gr razıyım ben :)
ahh canım kıyamam neyse inşallah düzelmiştir eşinle..menum
uyaninca bir bardak kefir iki ceviz
ogle haslama et
aksam bir kase corba salata
bununla kalsin isterdim ama kocisle atistik cok moralim bozuk yemek yerken buldum kendimi saat dokuz gibi ne yedim ne yaptim hatirlamiyorum
sen dikkat eder hiç almadanda gelirsin benceGunaydın kızlar. Bende annemlere geldim. Merak etme aysem bu hafta annemlere geldım ya zor kılo vermem 500 gr razıyım ben :)
evet prensip bu.valla benim eşimde bende calısıyoz haftasonu falan yok bizde o yüzden gezme yok adam eve gelmedi yemekte yok :)selam canlar nirdesiniz cumartesi sessizligi var yine az yiyoruz cok geziyoruz oookey
ayy çoluk cocuk olmayınca karne tatil haberleri etraftan geliyo sadece :)Selam kizlar nasil gidiyo tatil,benim oglan 15 gun basimin etini yiyecdk ya biri gelsin ya biyere gidelin diye..bugun parka goturdum yarin kuzenleri gelecek 15 gun dolfuracaz bakalim boyle
Oh bizim yerimize de gez bolbol :)) kiloları tatilde bırak gelHerkese iyi akşamlar ben bugün itibariyle evi terketmiş bulunmaktayim tatildeyim bol bol gezecegim kilo vermeme faydası olur ins
Canim eşimin de haftasonu yaz tatili şusu busu yok direk bana da olmuyo tek başına tatili napayım benevet prensip bu.valla benim eşimde bende calısıyoz haftasonu falan yok bizde o yüzden gezme yok adam eve gelmedi yemekte yok :)
Evet canım evi bi görsen 4 çocuk 2 görümce 1 kayınvalidetatil modu misafirler falan takımda sessizlik hakim
Canım cuma günleri en geç 12 ye kadar bildirim yapıyoruz bu saatten benim seni listeye ekleme şansım yok üzgünümBiraz geç oldu kusuruma bakmayın telefonum bozuk anca eve gelebildim geldiğim gibi hemen yazdım..
En geç 12 ye kdar olduğunbilmiyorumdum kusura bakmayın...Canım cuma günleri en geç 12 ye kadar bildirim yapıyoruz bu saatten benim seni listeye ekleme şansım yok üzgünüm
Haftaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?