Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugunku menüm
Sabah : haşlanmış yumurta peynir
Öğlen : çorba, 1yk bulgur pilavı
Ara:6ceviz 6badem
Aksam 1yk bulgur pilavı 1 köfte
1,5saat yürüyüş
2lt su

herkesin pazari yogun gecti heralde cok acim kizlar kizimi simdi uyuttum tencerelere yumulasim var hemen yataga atmam lazim kendimi

menu
uyaninca bir bardak kefir iki ceviz
oglen peynir zeytin kuru biber kavurmasi bir dlm ekmek
saat 4 gibi arkadasa davetliydim bir dlm ispanakli borek bir servis kasigi kisir bir kasik un helvasi yedim aksamyemeginden saydim dahada bisey yemedim

Merhaba kızlar uzun zaman sonra ilk kez geliyorum ve son gelişim sanırım izinden dönmeyi düşünüyordum ama aynı sıkıntılar tekrar ortaya çıktı hepinizin bende ve kilo verme sürecimde emeği çok büyük hem teşekkür ediyorum sizlere
hem de kaptanımız gülşahdan özür diliyorum onu tek başıma bırakıp takım işlerine yardım edemediğim için..
Tekrar kusura bakmayın kızlar özel hayatımda olan sorunlardan dolayı gelemeyeceğim bir daha kk ya da girebileceğimi sanmıyorum her şey için hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepiniz istediğiniz güzel kilolarınıza ulaşırsınız ve ömür boyu hayatınıza o şekilde devam edersiniz hoşçakalın

Kızlar günaydın son birkac haftadır üzerimde sürekli bir uyku hali vardı birde normaldede çok idrara cıkarım fakat daha cok çıkmaya basladım bgn süphelendim evde bir test yapayım dedim çift çizgi çıktı sanırım HAMİLEYİM yarın kan tahlili yaptırcam inşllah

Canım üzüldüm senin adına inşallah herşey yoluna girer

Canımm çok sevindimm
Hayırlı olsun
Merakla bekliyorum kan sonucunu

Canım benim ya hakkında hayıtlısı olsun inşallah düzelir herşey biz burdayız ne zaman ihtiyaç duyarsan, sıkma canını hiçbirley için

Canımm çok sevindimm
Hayırlı olsun
Merakla bekliyorum kan sonucunu
Valla susn nöbetten geldim uyuyamadım şaşkınlıktanhissim dogru çıktı çift cıkacagını bilerek zorla çişim yokken idrar yaptım kaptan valla kimseyede söylemedim içimde patlıcak

Valla susn nöbetten geldim uyuyamadım şaşkınlıktanhissim dogru çıktı çift cıkacagını bilerek zorla çişim yokken idrar yaptım kaptan valla kimseyede söylemedim içimde patlıcak
Canım benim
Çok normal canım şaşkınlığın keyfini çıkar ayy rşinde çok sevinecek
Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder
Bizi bırakmak yok ona göre doğumdan sonrada tekrar bizimlrsin inşallah

Valla eger hamileysem hamişkende gelirim yoksa çok kilo alırım ben çok

tebrik ederim narim cok sevindim allah kimseye aratmasin tadini cikar canim ben hamilelik surecini cok severim sende sifir problem gecirirsin insallah cok dikkat et kendine

Slm akrdeş takımcımmm iyi haftalar olsun inş

Hakkında hayırlısı olsun Aybükecimmm Sorunlarını rabbim kolaylıkla çözmeni nasip etsin kuzum .
Herşey gönlünce olsun kuzum mutluluklar

Tebrikler bitanemmm rabbim sğalıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sagolun kızlar bakalım hayırlısı inşallah kan tahlilide yaptırayım bi netleşsin durum

canımm tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)) çok sevindim ya. bana da dua et tmm mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…