inşallah aklımdasınız kaptanım ve sana darısı ve tüm isteyenler bakalım kan testiyle tam belli olacak ama dogrudur herhalde.bu ay nedense iyice içime doguyordu hamile olacagım ..ve hislerimle testi yaptım diyebiliirm gercekten.bence sende fazla kafaya takma oluruna bırak inşallah hayırlısıyla olur daha yaşın okadar yok ben 30 dayım :)canımm tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)) çok sevindim ya. bana da dua et tmm mı :)
inşallah aklımdasınız kaptanım ve sana darısı ve tüm isteyenler bakalım kan testiyle tam belli olacak ama dogrudur herhalde.bu ay nedense iyice içime doguyordu hamile olacagım ..ve hislerimle testi yaptım diyebiliirm gercekten.bence sende fazla kafaya takma oluruna bırak inşallah hayırlısıyla olur daha yaşın okadar yok ben 30 dayım :)
heyecanlıyım valla kimse bilmiyor hala içim kıpır kıpır ama eşimle paylaşmadım henüz eve gelmesini bekliyorum
Evet büyük ihtimalle hata olmazda internetten 5tane 10liraya aldıgım testlerdi belki güvenilir degildir diye düşünüyorum o nedenle:)eczaneden almaya utanıyorum hazır eve geliyo diye kasım ayı gibi almıştım son 1tane kaldı her 15-20günde bir yapıyorsum işte hatta bu ay tekrar alayım diyordum sanırım gerek kalmıcakayyy canım çok güzel duygular maşallah,Rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını nasip etsin. gebelik testini de sen daha iyi bilirsin ama negatif çıkanda yanlışlık oluyo da pozitifte yanlışlık olmuyo pek. doğrudur o doğru
Amanın baklava mıdünkü menumu de yazayım dün kimsecikler yoktu yazmayı unuttum zaten zayıflamak adına geçen unutulası berbat bi gündü çokkk kaçırdım
kahvaltı: 2 yumurtalı menemen, biraz peynir
ara:1 tadella
akşam: yarım tabak çorba, 4 yk patates püresi, 4 ızgara tavuk kanat
ara: 1 dilim baklava
sonra da konserve yaprak sarması (yarısını yedim çok pişmanım)
spor da yok
su 2,5 lt
bugünden itibaren çeki düzen veriyorum cumaya kadar bomba gibi olcam bak görceksinizzz
Evet ayşem sorma bu tatiller mahvediyo bizigunaydin canlar oh be pazartesi oldu sonunda 15 tatil moduna girmemissinizdir insallah yoklama alicam ona gore
Tamam canım 2 hafta izinlisin ama kilo alıp gelme sakınKaptanım izne ayrılıyorum bilginize
Tamam canım sorun yok bu hafta alırız inşallahEn geç 12 ye kdar olduğunbilmiyorumdum kusura bakmayın...
Tebrik etmem mi canımtatli ruyalar kizlar kaynanamda yeni ameliyat olduya tatilciler bizede akin etmeye basladi ama ben bu aksam eltimin guvecini ve pilavini yememek icin aksam yemegine gelmem ama caya gelirim dedim yemege gitmedim cunku bu cuma 73 u gorcem menumu gorunde tebrik edin beni
Gezerken çok kaçırma tamam mı mervecimHerkese iyi akşamlar ben bugün itibariyle evi terketmiş bulunmaktayim tatildeyim bol bol gezecegim kilo vermeme faydası olur ins
Şimdilik iyi gidiyorumTamam canım 2 hafta izinlisin ama kilo alıp gelme sakın
Kız uzat ayaklarını ohhh miss sessizlik kış günüde ayrı zor misafirkizlaaar nerdesiniz bakim herkesin misafiri var benim neden yook canim skiliyo sizsiz kacamaklara meylettiginizde biri beni durdursun konusuna gidin durduruyolar gercekten :) ay baharinda rahmini aldilar bidaha cocugu olmiycak yogunluktan izleyemediginiz diziler varsa soyleyin ben burdan ozet gecerim size oof darlandim bu havalar yaramiyo bana
Aman canım çok dikkat bir kere yemeğe başladın mı arkası grlmiyorŞimdilik iyi gidiyorumama çarşanbadan sonra il dışındayım korkuyorum işte
dikkat et aycam anne yemekleride ne guzel kokar simdi yemek ye ama ekmek yeme dengelersin bende bi ayar veremedim kendime gaza gelip gelip fıslıyorum aman almayalimda geri ne zor gidiyo kilolar bunu hatirlatiyorum surekli kendime
Aycam hadi gozun aydin anaciginin yemeklerini bolmusken kacirma kilo alma yetr
gez tatlım bol bol gez ama aman dikkat ne kadar gezerken kilo almaHerkese iyi akşamlar ben bugün itibariyle evi terketmiş bulunmaktayim tatildeyim bol bol gezecegim kilo vermeme faydası olur ins
tatli ruyalar kizlar kaynanamda yeni ameliyat olduya tatilciler bizede akin etmeye basladi ama ben bu aksam eltimin guvecini ve pilavini yememek icin aksam yemegine gelmem ama caya gelirim dedim yemege gitmedim cunku bu cuma 73 u gorcem menumu gorunde tebrik edin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?