Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canımm tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)) çok sevindim ya. bana da dua et tmm mı :)
inşallah aklımdasınız kaptanım ve sana darısı ve tüm isteyenler bakalım kan testiyle tam belli olacak ama dogrudur herhalde.bu ay nedense iyice içime doguyordu hamile olacagım ..ve hislerimle testi yaptım diyebiliirm gercekten.bence sende fazla kafaya takma oluruna bırak inşallah hayırlısıyla olur daha yaşın okadar yok ben 30 dayım :)
heyecanlıyım valla kimse bilmiyor hala içim kıpır kıpır ama eşimle paylaşmadım henüz eve gelmesini bekliyorum

dünkü menumu de yazayım dün kimsecikler yoktu yazmayı unuttum zaten zayıflamak adına geçen unutulası berbat bi gündü çokkk kaçırdım
kahvaltı: 2 yumurtalı menemen, biraz peynir
ara:1 tadella
akşam: yarım tabak çorba, 4 yk patates püresi, 4 ızgara tavuk kanat
ara: 1 dilim baklava
sonra da konserve yaprak sarması (yarısını yedim çok pişmanım )
spor da yok
su 2,5 lt
bugünden itibaren çeki düzen veriyorum cumaya kadar bomba gibi olcam bak görceksinizzz

ayyy canım çok güzel duygular maşallah,Rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını nasip etsin. gebelik testini de sen daha iyi bilirsin ama negatif çıkanda yanlışlık oluyo da pozitifte yanlışlık olmuyo pek. doğrudur o doğru

Evet büyük ihtimalle hata olmazda internetten 5tane 10liraya aldıgım testlerdi belki güvenilir degildir diye düşünüyorum o nedenle:)eczaneden almaya utanıyorum hazır eve geliyo diye kasım ayı gibi almıştım son 1tane kaldı her 15-20günde bir yapıyorsum işte hatta bu ay tekrar alayım diyordum sanırım gerek kalmıcak

Amanın baklava mı
Yokum sanmayın çekerim kulaklarınızı

gunaydin canlar oh be pazartesi oldu sonunda 15 tatil moduna girmemissinizdir insallah yoklama alicam ona gore
Evet ayşem sorma bu tatiller mahvediyo bizi
Çek kulaklarını ayşem yetki veriyorum sana
Benim bu hafta çok yoğunn yatılı misafirim var

Tebrik etmem mi canım
Süpersinnnnn

kizlaaar nerdesiniz bakim herkesin misafiri var benim neden yook canim skiliyo sizsiz kacamaklara meylettiginizde biri beni durdursun konusuna gidin durduruyolar gercekten :) ay baharinda rahmini aldilar bidaha cocugu olmiycak yogunluktan izleyemediginiz diziler varsa soyleyin ben burdan ozet gecerim size oof darlandim bu havalar yaramiyo bana

Kız uzat ayaklarını ohhh miss sessizlik kış günüde ayrı zor misafir
Anam hangi bahar o hayat benim deki mi yazıkkk izleyemedim ben bu hafta tekrarına bakarım artık

3. TAKIM 398. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,3 ==> izinli
Ayulduzz ==> 72,8 ==>
Kelebekolacam ==> 75.1==>
Nilyyyaaannn ==> 75,7 ==>
Chnnmkiz ==> 74,5 ==>
Sahgull ==> 61,6 ==> izinli
Nar38 ==> 57,4 ==>
Olvidos ==> 60,2 ==>
Basnuhrumeysa ==> 62 ==>>

Xpireiaz ==> 71,6 ==>

Kızlar aylık kilo verme durumu malum %2 nin altında kalanlar sarıkart aldı, sarı kartı sildirmenin yolu grupta ilk 3 e girmek

Sarı kart alanlar;
Sahgull
Efser
Kelebekolcam

Hedefi tutturanlar;
1. Nilyyaann
2. Olvidos
3. Chnmkiz
4. Ayulduz

dikkat et aycam anne yemekleride ne guzel kokar simdi yemek ye ama ekmek yeme dengelersin bende bi ayar veremedim kendime gaza gelip gelip fıslıyorum aman almayalimda geri ne zor gidiyo kilolar bunu hatirlatiyorum surekli kendime

Evet canım bende aynısını düşünüyorum sürekli. Şimdi insanlar dikkat etmeye baslayınca sıkılıgımı elden bırakırım dıye korkuyorum.

Masallah aysem. Bende bu hafta cok umutsuzsum. o kadar yagunum ki gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…