- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Merhaba kızlar uzun zaman sonra ilk kez geliyorum ve son gelişim sanırım izinden dönmeyi düşünüyordum ama aynı sıkıntılar tekrar ortaya çıktı hepinizin bende ve kilo verme sürecimde emeği çok büyük hem teşekkür ediyorum sizlere
hem de kaptanımız gülşahdan özür diliyorum onu tek başıma bırakıp takım işlerine yardım edemediğim için..
Tekrar kusura bakmayın kızlar özel hayatımda olan sorunlardan dolayı gelemeyeceğim bir daha kk ya da girebileceğimi sanmıyorum her şey için hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepiniz istediğiniz güzel kilolarınıza ulaşırsınız ve ömür boyu hayatınıza o şekilde devam edersiniz hoşçakalın
En geç 12 ye kdar olduğunbilmiyorumdum kusura bakmayın...
Valla susn nöbetten geldim uyuyamadım şaşkınlıktanhissim dogru çıktı çift cıkacagını bilerek zorla çişim yokken idrar yaptım kaptan valla kimseyede söylemedim içimde patlıcak
ayy baarın rahmını mı aldılarr nedenn?kizlaaar nerdesiniz bakim herkesin misafiri var benim neden yook canim skiliyo sizsiz kacamaklara meylettiginizde biri beni durdursun konusuna gidin durduruyolar gercekten :) ay baharinda rahmini aldilar bidaha cocugu olmiycak yogunluktan izleyemediginiz diziler varsa soyleyin ben burdan ozet gecerim size oof darlandim bu havalar yaramiyo bana
Kaptancım gel beni çeki düzene sokAmanın baklava mı
Yokum sanmayın çekerim kulaklarınızı
Maşallah diyorum gerçekten kalan yarısını bırakmak bana çok zor gelmiştiMerhabalar iyi geceler her gün avm geziyorum diyet süper gidyor bozmuyorum
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Maydonoz
Peynir zeytin cay 1dilim ekmek
Öğle
1kase yoğurt
Aksam
Mercimek corba yarim lahmacun
Bugun suyu az içmiş im unutmuşum
Yok kaptancim bu hafta özellikle dikkat ediyorum buradayım telden giriyorum elimden geldiğincesahgull .!.:Gezerken çok kaçırma tamam mı mervecim
Cuma günüde bizi unutma
yok beni affetteki bahar :) cocuklarla parktayim hergun bir saatten fazla azcik gunesi gorduler evde dirmuyolar donunce uyuyolar birazcikta yemegimi yapabiliyorum iiiinsallah sizinde olur mini mini bebeleriniz tez zamanda 1500 salavat cektim aha sizede dua ediyomKız uzat ayaklarını ohhh miss sessizlik kış günüde ayrı zor misafir
Anam hangi bahar o hayat benim deki mi yazıkkk izleyemedim ben bu hafta tekrarına bakarım artık
ay aynen yaa stres esittir yemek mutsuzluk esittir daha cok yemek ama epey astim onceden herseyde mutfaga atardim kendimi 3 aydir sadece bir defa kocisle bozusunca yedimSpora tekrar başlamak istiyorum bırakınca ne zor geliyor motivasyonumu kayıp ediyorum galiba. Kötü de değilim aslında 1 ayda 6 kilo etti ama eşimle biraz bozuğuz moralim bozuk olunca direk yeme moduna geçiyorum off
:) ay inci arabayla carpti kacti . hosgeldin aycam nasil gidiyo bakalim opuyorum annenin ellerinden benimlide yakin olsada hamsi pilavi yapsa bana yerim bitene kadar kaptan duymasinayy baarın rahmını mı aldılarr nedenn?
yok beni affetteki bahar :) cocuklarla parktayim hergun bir saatten fazla azcik gunesi gorduler evde dirmuyolar donunce uyuyolar birazcikta yemegimi yapabiliyorum iiiinsallah sizinde olur mini mini bebeleriniz tez zamanda 1500 salavat cektim aha sizede dua ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?