Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim yaaaa. cok uzuldum. Rabbim yardımcın olsun

Valla susn nöbetten geldim uyuyamadım şaşkınlıktanhissim dogru çıktı çift cıkacagını bilerek zorla çişim yokken idrar yaptım kaptan valla kimseyede söylemedim içimde patlıcak

ayy insallahh canımm inşallahhhh . Bekliyorum güzel haberlerini cok sevindim

ayy baarın rahmını mı aldılarr nedenn?

Merhabalar iyi geceler her gün avm geziyorum diyet süper gidyor bozmuyorum
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Maydonoz
Peynir zeytin cay 1dilim ekmek

Öğle
1kase yoğurt

Aksam
Mercimek corba yarim lahmacun

Bugun suyu az içmiş im unutmuşum

Maşallah diyorum gerçekten kalan yarısını bırakmak bana çok zor gelmişti

[QUO"xpreiaZ, post: 39090261, member: 564629"]Maşallah diyorum gerçekten kalan yarısını bırakmak bana çok zor gelmişti[/QUOTE]
Ben önce eşime yediriyor um kalani ben yiyorum

Bugün kü menum : kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir salatalk
ara : 1 elma
akşam yarım tabak çorba
3yk patates püresi
2 tavuk kanat ızgara
ara : kavanozdan 2 yk Menemen (ekmeksiz) 1 elma
biraz uyumuştum acaip kabuslarla uyandım kendimi ne zaman mutfağa attım Menemen kavanozunu aldım bilmiyorum da kendime gelince bıraktım hemen
2 lt su

Spora tekrar başlamak istiyorum bırakınca ne zor geliyor motivasyonumu kayıp ediyorum galiba. Kötü de değilim aslında 1 ayda 6 kilo etti ama eşimle biraz bozuğuz moralim bozuk olunca direk yeme moduna geçiyorum off

Kız uzat ayaklarını ohhh miss sessizlik kış günüde ayrı zor misafir
Anam hangi bahar o hayat benim deki mi yazıkkk izleyemedim ben bu hafta tekrarına bakarım artık
yok beni affetteki bahar :) cocuklarla parktayim hergun bir saatten fazla azcik gunesi gorduler evde dirmuyolar donunce uyuyolar birazcikta yemegimi yapabiliyorum iiiinsallah sizinde olur mini mini bebeleriniz tez zamanda 1500 salavat cektim aha sizede dua ediyom

Spora tekrar başlamak istiyorum bırakınca ne zor geliyor motivasyonumu kayıp ediyorum galiba. Kötü de değilim aslında 1 ayda 6 kilo etti ama eşimle biraz bozuğuz moralim bozuk olunca direk yeme moduna geçiyorum off
ay aynen yaa stres esittir yemek mutsuzluk esittir daha cok yemek ama epey astim onceden herseyde mutfaga atardim kendimi 3 aydir sadece bir defa kocisle bozusunca yedim

menuu
sabah bir bardak kefir uc gun kurusu
ogle peynir zeytin bir kase mihlama uc dlm ekmek
aksam bir tabak nohut bir kase bulgur pilavi sogan salatasi ayran bir kasik sutlac nasilda guzel yaparim sutlaci uzerime tanimam ama yemedim sabah kahvaltida yicem canim isterse

sağol cnm hayırlısı olsun ben dün baya fena atıştım eşimle bisürü ilaç içiodum çocuk için bu beni mahveden kabızlık uyku baş dönmesi falan yapanını içmedim dün daha da içmicem önce bi eşim kendine gelsin çocuk olmadan bana yetsin de bi sonra tekrar bakarım. evde durumlar fena benm yani çok acaip geliyo ya 2 senede bu hale gelmek evliliğimizin ilk aylarında da sorunlar vardı ama rüyada gibiyim diodum şimdi resmen kabusa döndü bambaşka 2 insan olduk. insan büyüdükçe bencilleşio heral. ilk defa dün boşanmayı düşününce içimde bi ferahlık oluştuğunu hissettim. yani şimdilik çocuk olayını rafa kaldırıyorum ben . evliliğim huzuruna kavuşsun tekrardan inş istedğim bu.

slm kızlarr..baktımki geçmiş korkusuna gelemiyorum.geçmiş yapmaktan vazgectim..1 hafta izinliydim evde 6 cocuk hala misafirim var işe başladım.biriken evrakları hallettim.işte geldim burdayımm.
duydum ayşe hamileymiş..cok sevindim canım herşey cok güzel gecer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…