- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ne kadarlık evlisiniz ki..sıkma canını öyle şeylerolur evlilikte.huzura kavuşursunuz inşallah.sağol cnm hayırlısı olsun ben dün baya fena atıştım eşimle bisürü ilaç içiodum çocuk için bu beni mahveden kabızlık uyku baş dönmesi falan yapanını içmedim dün daha da içmicem önce bi eşim kendine gelsin çocuk olmadan bana yetsin de bi sonra tekrar bakarım. evde durumlar fena benm yaniçok acaip geliyo ya 2 senede bu hale gelmek evliliğimizin ilk aylarında da sorunlar vardı ama rüyada gibiyim diodum şimdi resmen kabusa döndü bambaşka 2 insan olduk. insan büyüdükçe bencilleşio heral. ilk defa dün boşanmayı düşününce içimde bi ferahlık oluştuğunu hissettim. yani şimdilik çocuk olayını rafa kaldırıyorum ben . evliliğim huzuruna kavuşsun tekrardan inş istedğim bu.
ipci ayşee3 lt su bir turk kahvesi 1000 bin ip atladim 50 mekik
amin inşallah.. daha 2 sene olmadı bile 1.5 senelik evliyiz. her ne kadar çıkan olaylarda kendimde hata aramaya çalışsam da eşimin bencilliğinden başka sorun bulamıyorum. bişeyleri düzeltmek için karşı tarafın değişmesini bekleyerek düzelmeyeceğini de biliyorum ama.. bilmiyorum hayırlısı olsun...ne kadarlık evlisiniz ki..sıkma canını öyle şeylerolur evlilikte.huzura kavuşursunuz inşallah.
erkeklerin istisnaları hariç genel tabiyatında var bencillik..eşim babam erkek kardesim kızkardesimin ve ablamın eşi hepsi farklılar ama genel özellikleri ego.ablam derki erkekler için birinci sırada daima kendileri gelir,bayanları bile kendi mutluluk ve huzurları için mutlu ederler.amin inşallah.. daha 2 sene olmadı bile 1.5 senelik evliyiz. her ne kadar çıkan olaylarda kendimde hata aramaya çalışsam da eşimin bencilliğinden başka sorun bulamıyorum. bişeyleri düzeltmek için karşı tarafın değişmesini bekleyerek düzelmeyeceğini de biliyorum ama.. bilmiyorum hayırlısı olsun...
erkeklerin istisnaları hariç genel tabiyatında var bencillik..eşim babam erkek kardesim kızkardesimin ve ablamın eşi hepsi farklılar ama genel özellikleri ego.ablam derki erkekler için birinci sırada daima kendileri gelir,bayanları bile kendi mutluluk ve huzurları için mutlu ederler.
sen kendini doldurma canım.bence eğer ahlakı düzgünse yeri gelince beni sahipleniyorsa oturup konusulabiliyorsa sevgisini esirgemiyorsa o erkekle bi ömür gecer.eminim seninkide hatası neyse zamanla anlar.onlara biraz zaman vermek lazım.işte bende onu veremem bizde sürekli didişirizilla hemen hallolacak meseleler.yahu bi sabretsem adam ayaklarıma kapanıp özür dileyecek
olurmu hiç canım buda diyetin bir parçası.biz birbirimize destek vererek kilo verebiliriz.hemde bayan dayanışması.ben sana anlatsam yok artık dersin.evet erkeklerin hepsinin bencil olduğunu düşünürsek o zaman kalan iyi şeyleri görmem lazım. ama işte bencillik bana sevgisizlik gibi geliyo. yani insan sevdiğini nasıl düşünmez sevdiğinin mutlu olması için nasıl çaba harcamaz.. yada ben çok fazla verdim maddi manevi ne kadar verdiysem de o kadar bekliyorum heralde. bişeyler ummak ve umduğunu bulamamak daha yıpratıyo insanı en iyisi hiçbişey beklememek ama o zaman nasıl birlikte bi hayat yaşanır onu da bilmiorum. eşim cafe tarzı bişey açmak istiyodu ben de onun o hevesini görünce dayanamadım kabul ettm kredi çektik yani ben çektim tanıdığı bi abisiyle ortak açtılar 7 aydır maaşım krediye gidiyo ki daha 1.5 sene daha gidicek. paradan geçtim eşim en ufak boşlukta hemen oraya koşuyo zaten mesleği yüzünden gecesi gündüzü belli değil. yine eşim istedi diye ankaradan kalktık geldik gümüşhaneye ne ailem burda ne eşim dostum var ne de yapılabilecek bi aktivitemiz. eşim de her boşlukta cafeye gidince bunaldım artık. kaç kere söyledim bana zaman ayırmıyosun beni yalnız bırakıosun falan hiç umrunda değil. cafede işler kötü gidince devredicem tamam diyo işleri ne zaman düzelse saplantılı bi şekilde orda yaşar hale gelio. eskiden sen de gel diodu artık sen gelme dio. surat asıcakmışım falan sahiplenmiomuşum orayı.. zaten sevmiodum bi de üstüne bayan çalışan almışlar. geçen hafta sonu dükkanda tek bayan çalışan varmış o tek idare edemez ben yardıma gidicem diyince benm devreler attı tabi. işte hafta sonundan beri de bu haldeyiz..
ay cnm ya çok başınızı şişirdim(gözlerinizi yordum ) valla kusuruma bakmayın. aileme sıkıntıları yansıtmak istemediğim için anlatamıyorum, çok biriktirmişim içimde heralde.
canım erkekler evet zor maddeler gercekten ben 3 bucuk yıllık evliiiyim ama inan evliliğimin ilk birbuçuk senesini saymıyorum hiçbir zaman bizde dügün zamanı kendimiz kavga ettik onun ailesinin bizi ayırmak için araya girmesiyle ilk yıllarımız hep zehir oldu hergün bosanıp gitmenin planlarını yapıyordum ki bende senin gibi izmirde yasarken onun dogu görevi için oraları bırakıp kendim dogu tercih yaptım ve hiç sevmediğim sehirlerde yasamak zorunda kaldım bu dönemler dertleşcek kimse yok evi bırakıp gitsen kapısını calıp sıgınacak arkadas yok okdar zor dönemlerdiki ve bu nedenle uzun süre cocuk yapmadım.hep ailesi yüzünden kuzenleri ne bileyim bazenki bi komsusu için bile arkası döndügü kişi ben oluyordum okadar zoruma giderdi anlatamam sana.ama geciyor gidiyor benim eşimle problemim baskaları yüzünden vardı anlayacagınız ve hala bazen devam eder birde ben cok kıskancımdır.aileden bile.ama hiç ısınmadım bu nedenle onlara cünkü biliyorumki ben aglarken onlar rahatca uyuyorlardı yasıyorlardı 2 seneye yakın ailesiyle hiç görüşmedim bayram seyran dahi olmak üzere..doktoruma katılıyorum eger eşin iyi ise koca olarak onu seviyorsan evliliğinden vazgecme en önemlisi bu gercekten..evet erkeklerin hepsinin bencil olduğunu düşünürsek o zaman kalan iyi şeyleri görmem lazım. ama işte bencillik bana sevgisizlik gibi geliyo. yani insan sevdiğini nasıl düşünmez sevdiğinin mutlu olması için nasıl çaba harcamaz.. yada ben çok fazla verdim maddi manevi ne kadar verdiysem de o kadar bekliyorum heralde. bişeyler ummak ve umduğunu bulamamak daha yıpratıyo insanı en iyisi hiçbişey beklememek ama o zaman nasıl birlikte bi hayat yaşanır onu da bilmiorum. eşim cafe tarzı bişey açmak istiyodu ben de onun o hevesini görünce dayanamadım kabul ettm kredi çektik yani ben çektim tanıdığı bi abisiyle ortak açtılar 7 aydır maaşım krediye gidiyo ki daha 1.5 sene daha gidicek. paradan geçtim eşim en ufak boşlukta hemen oraya koşuyo zaten mesleği yüzünden gecesi gündüzü belli değil. yine eşim istedi diye ankaradan kalktık geldik gümüşhaneye ne ailem burda ne eşim dostum var ne de yapılabilecek bi aktivitemiz. eşim de her boşlukta cafeye gidince bunaldım artık. kaç kere söyledim bana zaman ayırmıyosun beni yalnız bırakıosun falan hiç umrunda değil. cafede işler kötü gidince devredicem tamam diyo işleri ne zaman düzelse saplantılı bi şekilde orda yaşar hale gelio. eskiden sen de gel diodu artık sen gelme dio. surat asıcakmışım falan sahiplenmiomuşum orayı.. zaten sevmiodum bi de üstüne bayan çalışan almışlar. geçen hafta sonu dükkanda tek bayan çalışan varmış o tek idare edemez ben yardıma gidicem diyince benm devreler attı tabi. işte hafta sonundan beri de bu haldeyiz..
ay cnm ya çok başınızı şişirdim(gözlerinizi yordum ) valla kusuruma bakmayın. aileme sıkıntıları yansıtmak istemediğim için anlatamıyorum, çok biriktirmişim içimde heralde.
doktorcum valla büyük konusmayayım ama senin kadar dayanabilirmiydim bilmiyorum.önünde eğiliyorum gercektenolurmu hiç canım buda diyetin bir parçası.biz birbirimize destek vererek kilo verebiliriz.hemde bayan dayanışması.ben sana anlatsam yok artık dersin.
eşimle 7 yıl önce evlendik 2 yılda bitecek okulu gecen sene bitti ve şuan işsiz.onu yurtdısında ben okuttum.en son ehliyetiydi bedelli askerliğiydi 20 milyar gitti nerdeyse.bu maddi kısmı.o yurtdısında okurken ben 1 cocugumun elinden tutup karnımdakiyle istanbula geldim.ev kurdum ailesi destek olmadı.ne yaptım engel olamadım o mezun oluncaya kadar 3 cocuk oldu.onları doğurdum çalıştım yanımda annem ve babam vardı ve sürekli bana baskı yaptılar niye evlendin okul niye bitmedi niye dogurdun niye niye.ruhsal yönden cöktüm, dedim, eşim gelecek hersey bitecek.eşime her fırsatta ben eskisi kadar sağlam değilim diye sinyal verdim.ama geldiğinde benim en ufak nazımı kaldırmadı.sürekli para kazanan ben oldugum için ben onun nazını çekmek zorunda kaldım aman alınmasın aman kırılmasın öncesindede aman sınavı var aman gurbette.yüklendiğim yükü tahmin bile edemessin ama karsılıgı ondan gelecekse hüsran olur.erkekler okadar ince değiller.ağzımı açmaya kalksam çalıştığım için suçlu duruma düşüyorum.
anlatıyorum ki beterin beteri var bilesin.
ama eşimi seviyorum.erkek milletiyle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum.
bende merakta ediyorum ve yardımcı olamkta isterim gercektenkaptan yaa aybukeye cok uzuldum problemi neki acaba bizim yapabilecegimiz bisey yokmu
olurmu hiç canım buda diyetin bir parçası.biz birbirimize destek vererek kilo verebiliriz.hemde bayan dayanışması.ben sana anlatsam yok artık dersin.
eşimle 7 yıl önce evlendik 2 yılda bitecek okulu gecen sene bitti ve şuan işsiz.onu yurtdısında ben okuttum.en son ehliyetiydi bedelli askerliğiydi 20 milyar gitti nerdeyse.bu maddi kısmı.o yurtdısında okurken ben 1 cocugumun elinden tutup karnımdakiyle istanbula geldim.ev kurdum ailesi destek olmadı.ne yaptım engel olamadım o mezun oluncaya kadar 3 cocuk oldu.onları doğurdum çalıştım yanımda annem ve babam vardı ve sürekli bana baskı yaptılar niye evlendin okul niye bitmedi niye dogurdun niye niye.ruhsal yönden cöktüm, dedim, eşim gelecek hersey bitecek.eşime her fırsatta ben eskisi kadar sağlam değilim diye sinyal verdim.ama geldiğinde benim en ufak nazımı kaldırmadı.sürekli para kazanan ben oldugum için ben onun nazını çekmek zorunda kaldım aman alınmasın aman kırılmasın öncesindede aman sınavı var aman gurbette.yüklendiğim yükü tahmin bile edemessin ama karsılıgı ondan gelecekse hüsran olur.erkekler okadar ince değiller.ağzımı açmaya kalksam çalıştığım için suçlu duruma düşüyorum.
anlatıyorum ki beterin beteri var bilesin.
ama eşimi seviyorum.erkek milletiyle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum.
ayy evet cnm aynen işte memlekette olsam gider akşam arkadaşımla dertleşirim çok zorda kalırsam kalıcak yerim olduğunu bilirim.ben de onun ankarada işi ağır olduğu için ve benm ankaraya tayinim çıkmadığı için buraya tayin istedim. oysa istifa etmeyi düşünüyodum o ara. bi iki sene çalışmam falan diye konuşuyoduk çıkarken hep. evlendiğimiz gibi tayin peşine düştü. haftalarca bakanlıklarda gezdi durdu.o zaman hep iyi niyetli olduğunu düşünüodum ama işte artık herşeyde art niyet hissediyorum. sizin düzelmesine çok sevindim inş bizimde düzelir tez zamanda. aynen ben de kıskançlığım tutunca canavara dönüyorum. kendimi çok bastırıp iyisini düşünmek istiyorum kıskanmayayım diye. ilk evlendiğimizde bi avm ye gitmiştik ankarada bi kıza gülümsediğini gördüm arkadaşı heralde falan dedim şimdi beni de tanıştırır diye düşünüyorum içimden baktım kızın yanından geçtik gittik kimdi o diye sordum bilmem tanımıyorum dedi. ee niye güldün o zman deyince yoo gülmedim dedi. ama gözümle gördüm güldüğünü!! sonra işte ısrar ettim ettim masa boştu yer gösterdim falan dedi. ben çıldırdım avmnin ortasında yemekleri tepsiden fırlattım koştum gittim yanından falan. baya büyüdü sabaha kadar ağladım eve gidince. madem gözün dışardaydı niye benle evlendin falan diye sonra özür diledi bişeyler affettim. işte aylardır o konuda bi hatasını görmedim ama bu dükkandaki kıza yardım etmeye gidicem demesi beni çıldırttı yine. bekar kızın yanına ne diye sen gidiyosun tut birini 2 günlük çalışsın. dükkanın ortağısın sorsan ne işin var senn serviste.ben de geleyim o zaman deyince yok gelme diyo bi de!!!! kız da beni görünce ne selam verir ne meraba der. sanki görünmezim! dün gece ya o kız işten çıkacak ya bi daha dükkana gitmeyeceksin ya da boşanalım dedim. tamam düzenlerini bozmayalım o zaman ben daha gitmem dedi ama bilmiyorum. olan sinirlenip tezgaha çarptığım tlfuma oldu paramparça oldu akşamları tlfumu yaptırana kadar giremicem nete bu aradacanım erkekler evet zor maddeler gercekten ben 3 bucuk yıllık evliiiyim ama inan evliliğimin ilk birbuçuk senesini saymıyorum hiçbir zaman bizde dügün zamanı kendimiz kavga ettik onun ailesinin bizi ayırmak için araya girmesiyle ilk yıllarımız hep zehir oldu hergün bosanıp gitmenin planlarını yapıyordum ki bende senin gibi izmirde yasarken onun dogu görevi için oraları bırakıp kendim dogu tercih yaptım ve hiç sevmediğim sehirlerde yasamak zorunda kaldım bu dönemler dertleşcek kimse yok evi bırakıp gitsen kapısını calıp sıgınacak arkadas yok okdar zor dönemlerdiki ve bu nedenle uzun süre cocuk yapmadım.hep ailesi yüzünden kuzenleri ne bileyim bazenki bi komsusu için bile arkası döndügü kişi ben oluyordum okadar zoruma giderdi anlatamam sana.ama geciyor gidiyor benim eşimle problemim baskaları yüzünden vardı anlayacagınız ve hala bazen devam eder birde ben cok kıskancımdır.aileden bile.ama hiç ısınmadım bu nedenle onlara cünkü biliyorumki ben aglarken onlar rahatca uyuyorlardı yasıyorlardı 2 seneye yakın ailesiyle hiç görüşmedim bayram seyran dahi olmak üzere..doktoruma katılıyorum eger eşin iyi ise koca olarak onu seviyorsan evliliğinden vazgecme en önemlisi bu gercekten..
Geldim geldimKaptancım gel beni çeki düzene sok
Vayyy harikasın canımMerhabalar iyi geceler her gün avm geziyorum diyet süper gidyor bozmuyorum
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Maydonoz
Peynir zeytin cay 1dilim ekmek
Öğle
1kase yoğurt
Aksam
Mercimek corba yarim lahmacun
Bugun suyu az içmiş im unutmuşum
Bende mutluluktan üzüntüden her türlü yerimSpora tekrar başlamak istiyorum bırakınca ne zor geliyor motivasyonumu kayıp ediyorum galiba. Kötü de değilim aslında 1 ayda 6 kilo etti ama eşimle biraz bozuğuz moralim bozuk olunca direk yeme moduna geçiyorum off
Canımsınnnyok beni affetteki bahar :) cocuklarla parktayim hergun bir saatten fazla azcik gunesi gorduler evde dirmuyolar donunce uyuyolar birazcikta yemegimi yapabiliyorum iiiinsallah sizinde olur mini mini bebeleriniz tez zamanda 1500 salavat cektim aha sizede dua ediyom
Duydum bile:) ay inci arabayla carpti kacti . hosgeldin aycam nasil gidiyo bakalim opuyorum annenin ellerinden benimlide yakin olsada hamsi pilavi yapsa bana yerim bitene kadar kaptan duymasin
kaptan yaa aybukeye cok uzuldum problemi neki acaba bizim yapabilecegimiz bisey yokmu
Ahh canım ya kıyamam inşallah düzelir herşey , bizimde ilk yıllarımız çok kötüydü sürekli kavga ediyorduk şimdi daha iyiyiz zamanla bazı şeyleride kabulleniyorsunayy evet cnm aynen işte memlekette olsam gider akşam arkadaşımla dertleşirim çok zorda kalırsam kalıcak yerim olduğunu bilirim.ben de onun ankarada işi ağır olduğu için ve benm ankaraya tayinim çıkmadığı için buraya tayin istedim. oysa istifa etmeyi düşünüyodum o ara. bi iki sene çalışmam falan diye konuşuyoduk çıkarken hep. evlendiğimiz gibi tayin peşine düştü. haftalarca bakanlıklarda gezdi durdu.o zaman hep iyi niyetli olduğunu düşünüodum ama işte artık herşeyde art niyet hissediyorum. sizin düzelmesine çok sevindim inş bizimde düzelir tez zamanda. aynen ben de kıskançlığım tutunca canavara dönüyorum. kendimi çok bastırıp iyisini düşünmek istiyorum kıskanmayayım diye. ilk evlendiğimizde bi avm ye gitmiştik ankarada bi kıza gülümsediğini gördüm arkadaşı heralde falan dedim şimdi beni de tanıştırır diye düşünüyorum içimden baktım kızın yanından geçtik gittik kimdi o diye sordum bilmem tanımıyorum dedi. ee niye güldün o zman deyince yoo gülmedim dedi. ama gözümle gördüm güldüğünü!! sonra işte ısrar ettim ettim masa boştu yer gösterdim falan dedi. ben çıldırdım avmnin ortasında yemekleri tepsiden fırlattım koştum gittim yanından falan. baya büyüdü sabaha kadar ağladım eve gidince. madem gözün dışardaydı niye benle evlendin falan diye sonra özür diledi bişeyler affettim. işte aylardır o konuda bi hatasını görmedim ama bu dükkandaki kıza yardım etmeye gidicem demesi beni çıldırttı yine. bekar kızın yanına ne diye sen gidiyosun tut birini 2 günlük çalışsın. dükkanın ortağısın sorsan ne işin var senn serviste.ben de geleyim o zaman deyince yok gelme diyo bi de!!!! kız da beni görünce ne selam verir ne meraba der. sanki görünmezim! dün gece ya o kız işten çıkacak ya bi daha dükkana gitmeyeceksin ya da boşanalım dedim. tamam düzenlerini bozmayalım o zaman ben daha gitmem dedi ama bilmiyorum. olan sinirlenip tezgaha çarptığım tlfuma oldu paramparça oldu akşamları tlfumu yaptırana kadar giremicem nete bu arada
çok tşk ederim cnm ,anladım sen de baya zor şeyler yaşamışsın çocuk olunca tek hissetmek eminim daha zordur. dediğin gibi bazen ben de dükkandan bi kuruş para kazandığın yok ne diye hala oraya gidiyosun dediğimde hemen cevabı tamam iyiki bi parasını verdin sus artık falan oluyo. keşke en başından karşı çıksaydım yok deseydim ama eminim o zamanda başka şeyler çıkardı. çünkü ailesinden biraz öyle eli sıkı olmayı görmüş değiştiremiyorum çok seviyo parayı. söze nişana ellerini sallayarak geldi annesi babası , düğünde taktıkları 4 bileziğin lafını hala ederler, gelinliğimi bile kendim kiraladım damatlığı ben aldım, ev eşyalarını bütün altınları bozdurup aldık her masrafı ben üstlendim ama bi kere para lafı açılınca hemen komplexif cevaplar geliyo tamam iyiki bi aldın iyiki bi harcadın falan.. ama aynı zamanda utanmadan aylar boyunca maaş kartımı isteyip durdu eşim. başta kibarca yok falan dedim huzursuz oluyorum cebimde her an para olmuyo kart bana güvende hissettiriyo ödenecek şeyleri birlikte ödeyelim parayı sakladığım yok zaten ama kart bende dursun falan dedim gitti geldi istedi gitti geldi istedi. arkadaşlarımın eşleri hep maaş kartını almışlar bi sennki ben de yoklar falan. ben de diorum o nası iş benm eşlerimin de maaş kartları hep kendinde kocalarınınki bile kendinde olan var. neyse bikaç ay bundan tartıştık sonra benm maaşı krediye bağlayınca konu kapandı. her ayın 15i maaşı götürüp krediye yatırsam da maaş kartım bende.. hem grurlu takınıp hem de bu kadar benm maaşım üstünden hesaplar yapması, bişey istediğim zaman hiç kıyamaması, daha yeni evli iken bu kadar evden uzak durması falan... bekarlık sultanlıkmış gerçekten. ama yapacak bişey yok şu saatten sonra. öyle deli gibi aşık olarak evlenmedim sadece beğenim çok fazlaydı. herşeyde çok çabuk gelişti tanıştığımızın 8. ayında evlendik. o zamanlar da bu durumların sinyalleri varmış ama işte üstüne eklendikçe anlıyorum. ben kendimi biraz geri çekicem valla. ömür boyu bu şekilde yaşamak istemiyorum. biraz otursun düşünsün. boşanmak zor ama böyle yaşamak çok daha zoruma gidiyo. ne hayallerim vardı maddi manevi. şu yaşımızda gezip tozmayacaksak gülüp eğlenmeyeceksek ne zaman yapıcaz. anlatamıyorum eşime. o farklı hayallerin peşinde ben farklı. ticaretten nefret ettiğim halde ben ona güvenip 2 senelik emeğimi yatırdım hayaline onunsa benm hayallerimden haberi bile yok. inşallah düzelir herşey..
tekrar çok tşk ederim cnm. çok iyi geldi dertleşmek. bu arada dün ilacı bırakınca kabızlık sorunum anında çözüldü
canım ya cok zor gercekten inan okuyunca başıma ağrılar girdi.ben eşim için ailemi karsıma aldım.insan neler bekliyor ne buluyor değil mi.walla yaşadıklarım sayfalara sıgmaz.gel dertleşelim diycemde cok uzaksın gülüm.ayy evet cnm aynen işte memlekette olsam gider akşam arkadaşımla dertleşirim çok zorda kalırsam kalıcak yerim olduğunu bilirim.ben de onun ankarada işi ağır olduğu için ve benm ankaraya tayinim çıkmadığı için buraya tayin istedim. oysa istifa etmeyi düşünüyodum o ara. bi iki sene çalışmam falan diye konuşuyoduk çıkarken hep. evlendiğimiz gibi tayin peşine düştü. haftalarca bakanlıklarda gezdi durdu.o zaman hep iyi niyetli olduğunu düşünüodum ama işte artık herşeyde art niyet hissediyorum. sizin düzelmesine çok sevindim inş bizimde düzelir tez zamanda. aynen ben de kıskançlığım tutunca canavara dönüyorum. kendimi çok bastırıp iyisini düşünmek istiyorum kıskanmayayım diye. ilk evlendiğimizde bi avm ye gitmiştik ankarada bi kıza gülümsediğini gördüm arkadaşı heralde falan dedim şimdi beni de tanıştırır diye düşünüyorum içimden baktım kızın yanından geçtik gittik kimdi o diye sordum bilmem tanımıyorum dedi. ee niye güldün o zman deyince yoo gülmedim dedi. ama gözümle gördüm güldüğünü!! sonra işte ısrar ettim ettim masa boştu yer gösterdim falan dedi. ben çıldırdım avmnin ortasında yemekleri tepsiden fırlattım koştum gittim yanından falan. baya büyüdü sabaha kadar ağladım eve gidince. madem gözün dışardaydı niye benle evlendin falan diye sonra özür diledi bişeyler affettim. işte aylardır o konuda bi hatasını görmedim ama bu dükkandaki kıza yardım etmeye gidicem demesi beni çıldırttı yine. bekar kızın yanına ne diye sen gidiyosun tut birini 2 günlük çalışsın. dükkanın ortağısın sorsan ne işin var senn serviste.ben de geleyim o zaman deyince yok gelme diyo bi de!!!! kız da beni görünce ne selam verir ne meraba der. sanki görünmezim! dün gece ya o kız işten çıkacak ya bi daha dükkana gitmeyeceksin ya da boşanalım dedim. tamam düzenlerini bozmayalım o zaman ben daha gitmem dedi ama bilmiyorum. olan sinirlenip tezgaha çarptığım tlfuma oldu paramparça oldu akşamları tlfumu yaptırana kadar giremicem nete bu arada
sağol cnm hayırlısı olsun ben dün baya fena atıştım eşimle bisürü ilaç içiodum çocuk için bu beni mahveden kabızlık uyku baş dönmesi falan yapanını içmedim dün daha da içmicem önce bi eşim kendine gelsin çocuk olmadan bana yetsin de bi sonra tekrar bakarım. evde durumlar fena benm yaniçok acaip geliyo ya 2 senede bu hale gelmek evliliğimizin ilk aylarında da sorunlar vardı ama rüyada gibiyim diodum şimdi resmen kabusa döndü bambaşka 2 insan olduk. insan büyüdükçe bencilleşio heral. ilk defa dün boşanmayı düşününce içimde bi ferahlık oluştuğunu hissettim. yani şimdilik çocuk olayını rafa kaldırıyorum ben . evliliğim huzuruna kavuşsun tekrardan inş istedğim bu.
nikahtaki keramet ne biliyomusun canim? muhabbet! evliligin en zor zamanlari ilk seneler ben biraz eski kafayim galiba ama evde huzur kadindan gelir diyorum ben mutlu edilmeyi beklemeyi coktaaan biraktim sihirli degnek benim elimde benim dilimde arsizim sempatigim komigim hamaratim anneyim kadinim hanimefendiyim gurur yapmiyorum basbasa kaldigimizda askim sen simdi bana ne desen ben mutlu olurum acaba diyorum siparisle mutlu oluyorum ama gercekten mutluyum cunku realistim o karisinin agzinin icine bakan adamlar sadece filimlerde canim. sukretmeyi bil mutlu et mutlu ol ve encokta kendi psikolojini takip et ilaclarin cok etkisi var suan esinin gozune batmasinda belki daha once kizmayacagin seylerdir suan seni kiranlar eger hormonal etkilerini goruyosan ilaclarin bu cok normal daha sonra aaa gercekten oyleymis deme ihtimalibi dusun ona gore davran cok konustum sosyologlugum tuttu 3 gunluk dunya be guzelim ya kendisi yerine kottu haberi gelirse kocanin allah korusun
ayşecim işin içine maddiyat girince muhabbet illaki zedeleniyor.bide tabi hepimizde nefs var okadar emek ver karsılıgında hiçte hoş olmayan muamele olsun.ozaman senin yaptıgını yapamıyor insan.
İnşallah bekledigin gibi olur canım ya sıkma canını bak yazarakta olsa rahatlamışssındır biraz.bazen hiç tanımadıgın insanlarla birşey paylaşmak daha iyidir ailene tanıyanlara anlatsan eşini yargılayacaklar yarın düzelseniz akıllarında kötü kalacak.burda kimse yargılamaz seni aksine bak ne farklı hayatlar cıktı ortaya.bide kız meselesini gözünde büyütme istersen ve madem eşin bu cafe olayını seviyor bence kızmadan onunla beraber olabilirsin bu konuda sonucta maddi olarak destek olup yanında olmanın en büyük adımını atmışsın böylece oradaki durumlarada hakim olursun.sen bilirsin yinede çünkü kıskanclıgın ne olduğunu iyi bilirim ben aileden bile kıskanıyorum.engel olamıyorum.birde bebek fikrini ertelemen de iyi benim problemli oldugum dönemde bi arkadasım bebek yap düzelir demişti komik gelmişti bana bu yaklasım cünkü problemler düzelene kadar tek başına olmak daha iyi..inşallah herşey yoluna girer dua et bolbol allah yar ve yardımcın olacaktır.bir denmerakımı mazur gör siz eşinin memleketindemi yaşıyorsunuz yoksa tayin olup gittiğiniz yerdemi cafe actınız ?2.durumda biraz garip sanki ticaret çevrede gerektirir sonucta anlamam pek ama.canım bilmiyorum ki daha önce gözüme batmaması bu kadar birikmemiş olduğu için de olabilir, kız mevzuu yeni oldu o çok sinirimi de bozmuş olabilir, yada gerçekten ilaçların etkisi olabilir. ilacı dün bıraktım zaten. ama kelebekolacama katılıyorum maddiyat sözkonusu olunca o para lafı ağza alınınca sanki herşey sahteleşiyo.. bambaşka bişey oluyo.. hayırlısı olsun ben şimdi bilgisayarı getirdim işten eşim başka odada ben başka odada oturuyorum ben ondan sonra geldim eve slm vermedi ben de vermediim. bakalım konuşmaya gelirse yanıma sakince konuşucam yoksa ben gitmicem yanına kendi bilir. o ne kadar kıymetliyse ben de en az o kadar kıymetliyim. ayrıca her gün 30 km dağ taş yolu ben gidiyorum arabayla benm kötü haberimi alma ihtimali de var o da bunu düşünsün yani umarım düşünür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?