Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Birde gezemiyorum falan diye üzülme bende biraz öyleyim 3bucuk yıldır yaptıklrım sayılıdır cünkü eşim daha yogun calısıyo bense rahatım nöbetlerden dolayı ama onun yüzünden gezemiyoruz hiç boş günler denk gelirse dısarıda oluruz fakat şehirdısı senede 1kere.bulundugun yerde sosyal cevre edinmeye calıs eger imkan varsa ben de küçük yerdeyim ve careyi birazda öyle buldum ilk geldigim yıl yüksek lisans yaptım sırf kafam dagılsın diye yada bekarda olsa arkadaslarımla görüşmeye başladım biraz rahatlıyo nefes alıyo insan.

Ayşem eşine söyledin mi bebişi naptı anlatsana biraz kan sınucun çıkmadımı

Spora tekrar başlamak istiyorum bırakınca ne zor geliyor motivasyonumu kayıp ediyorum galiba. Kötü de değilim aslında 1 ayda 6 kilo etti ama eşimle biraz bozuğuz moralim bozuk olunca direk yeme moduna geçiyorum off

Ahh canım boyle durumlarda yemek kacamak oluyor ama esınle elbet duzelır aran evlıkle gordugum kadarıyla oluyor bozukluklar sen duzelınce bıde yedıklerın ıcın uzulme canım. Cok canının atıstırmak ıstıyorsa sıkıntıdan hafıf seyler tuket. insallah hemen duzelırsınız

Dün akşam menumu yazmak için girmeye çalıştım 4 -5 kere ama hata buldu giremedimm...
Bugünkü menüm
Haslanmis yumurta,1dilim ekmek peynir
Öğlen:llahana çorbası
Ara: bir küçük kase puding
Aksam: balık , salata
1saat yürüyüş yarım saat egzersiz
400ip 2lt su

Ayşem eşine söyledin mi bebişi naptı anlatsana biraz kan sınucun çıkmadımı
Canım söyledim tahlili gösterdim sevindi ama dün yogundu çokta anlayamadım:) oda anlayamadı ama mutlu valla.kan bugün göndermedim nöbetteyim simdi ama perşembe beraber gitcez hem usg falanda yaptırırım kac haftalık belli olsun.benim kan aldırma fobim var bakma hemşireyim ama o yüzden şimdi ben bugün baktırsam persembe başka şeylerde isterse doktor tekrar kan aldırmayayım

ikimizde aynı memleketliyiz tayin olduğumuz yerde açtı kafeyi cnm evet tanıdık falan da yok. dükkanın işleri de zaten hep kötü gidiyo cnm. yoksa başta krediyi çektirirken dükkan ödeyecek senn çektiğini falan demişti eşim. ortakla anlaşamadılar işlerin çok iyi olduğu zaman bile bi kuruş vermedi ortağı eşime. bunları görmüyor hala o adamı bile bana savunuyo.

tamam canım bugün daha dikkat ettim hatta normalden bile az oldu şu saate kadar. bi sporum eksik ama ona hiç halm yok. inş tez zamanda düzeliriz..

Ama başka kimseye demedim daha

Ayy sevinmiştir tabi
İyi yapmıssın canım
Kan aldırmaktan korkan hemşire hee
İyi yapmıssın canım kendini hazır hissettiğinde söyle çok yorma nöbette nasıl olcak belki daha az yazarlar nöbet

Ayy sevinmiştir tabi
İyi yapmıssın canım
Kan aldırmaktan korkan hemşire hee
İyi yapmıssın canım kendini hazır hissettiğinde söyle çok yorma nöbette nasıl olcak belki daha az yazarlar nöbet
Yeni sisteme göre nöbet tutmamam gerekiyo ama inşallah sorun yaşamam artık bakalım.ay evet ya eziyet benim için kan vermek hele tanıdıgım arkadasım alıyosa daha fena

Öyle herkes için seninle kavga ettiği zamanlar olur sıkma canını bende cok yaşadım diyorum ya sabret düzelecek bu durumlar anlayacak nasılsa

bak ben bu mevzuda trafolarimi bile patlatabilirim calisiyomusun canim sen o nekadar gidiyosa sende dus pesine hatunada bonding uygula biraksin isi gitsin :) zaten bi kac aya ay bu kafenin sahibinin karisi cok huysuzmus diye adin cikar kimse calismaz orda mecbur erkek alirlar. ben sahsen hastalik derecesinde kiskancim buluttan nem kaparim

canim ya ben ilk mesajinda yazmistin o iyi telkinleri benim yapmayi beceremedigim tek sey kusmektir heralde ailesi yuzunden o kadar haksizlik ettiki bana ilk seneler yinede kusemedim aslinda burun surtturmek iyi olabilir sarilip uyuyamamaya dayanabilirsien tabi ben tam bir balik kadiniyim aptal ve duygusal bide sarisinim zaten :)

maddi konulara gelince canim aptal oldugum ve merhametin dibine vurdugum bir konuda budur hayatim boyunca somurttum kendimi somuruldum demiyorum asiri gururluyum para konusunda sevgiliyken bi hesap o oderse digerini ben oderdim ayni seyleri bende yasadim hala esimden kendim ivcin para istemeye cekinirim sagolsun istetmez ama yinede zoruma gidiyo sen calisiyosun insallah onunda isleri duzelir insallah iyi olursunuz ne diyeyim arkadasim konusun susmayin buyutmeyin

menumude yazayim aradan ciksin alkis istiyorum kendime yalniz kaynanam ve eltim ayni binada ve misafir dolu evleri yemeklerin kokusu bile cezbetmedi beni ki ne yemekler icli kofteler kavurmali borekler tereyagli pilavlar silliklar yemedim icli kofte bile yemedim hizmet etmekten vakitte bulamadim gerci ama sonucta yemedim.

menu
sekizde peynir zeytin birazcik kavurmali yumurta bir dlm ekmek cayla kahvalti
aksam beste kaynanamin diolabinda bi tabak sebze yemegi buldum onu yedim azicikta taze fasulye hic ekmekte yemedim acim ama yaaa suyumuda olcemedim

narcim hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina insallah babalar kucaklaruina almadan babaligi hissedemiyolar saskindir oda hele bide kizin olursa papucun damfda ona gore biz kizimla kavga ediyoruz simdiden baba beni daha cok seviyo diyo bana kizinca

narcim hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina insallah babalar kucaklaruina almadan babaligi hissedemiyolar saskindir oda hele bide kizin olursa papucun damfda ona gore biz kizimla kavga ediyoruz simdiden baba beni daha cok seviyo diyo bana kizinca
Sagol canım ayy bide evet kızım olsun istiyorum ben inşallah hayırlısı olsun ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…