Spora tekrar başlamak istiyorum bırakınca ne zor geliyor motivasyonumu kayıp ediyorum galiba. Kötü de değilim aslında 1 ayda 6 kilo etti ama eşimle biraz bozuğuz moralim bozuk olunca direk yeme moduna geçiyorum off
Canım söyledim tahlili gösterdim sevindi ama dün yogundu çokta anlayamadım:) oda anlayamadı ama mutlu valla.kan bugün göndermedim nöbetteyim simdi ama perşembe beraber gitcez hem usg falanda yaptırırım kac haftalık belli olsun.benim kan aldırma fobim var bakma hemşireyim ama o yüzden şimdi ben bugün baktırsam persembe başka şeylerde isterse doktor tekrar kan aldırmayayımAyşem eşine söyledin mi bebişi naptı anlatsana biraz kan sınucun çıkmadımı
İnşallah bekledigin gibi olur canım ya sıkma canını bak yazarakta olsa rahatlamışssındır biraz.bazen hiç tanımadıgın insanlarla birşey paylaşmak daha iyidir ailene tanıyanlara anlatsan eşini yargılayacaklar yarın düzelseniz akıllarında kötü kalacak.burda kimse yargılamaz seni aksine bak ne farklı hayatlar cıktı ortaya.bide kız meselesini gözünde büyütme istersen ve madem eşin bu cafe olayını seviyor bence kızmadan onunla beraber olabilirsin bu konuda sonucta maddi olarak destek olup yanında olmanın en büyük adımını atmışsın böylece oradaki durumlarada hakim olursun.sen bilirsin yinede çünkü kıskanclıgın ne olduğunu iyi bilirim ben aileden bile kıskanıyorum.engel olamıyorum.birde bebek fikrini ertelemen de iyi benim problemli oldugum dönemde bi arkadasım bebek yap düzelir demişti komik gelmişti bana bu yaklasım cünkü problemler düzelene kadar tek başına olmak daha iyi..inşallah herşey yoluna girer dua et bolbol allah yar ve yardımcın olacaktır.bir denmerakımı mazur gör siz eşinin memleketindemi yaşıyorsunuz yoksa tayin olup gittiğiniz yerdemi cafe actınız ?2.durumda biraz garip sanki ticaret çevrede gerektirir sonucta anlamam pek ama.
Birde gezemiyorum falan diye üzülme bende biraz öyleyim 3bucuk yıldır yaptıklrım sayılıdır cünkü eşim daha yogun calısıyo bense rahatım nöbetlerden dolayı ama onun yüzünden gezemiyoruz hiç boş günler denk gelirse dısarıda oluruz fakat şehirdısı senede 1kere.bulundugun yerde sosyal cevre edinmeye calıs eger imkan varsa ben de küçük yerdeyim ve careyi birazda öyle buldum ilk geldigim yıl yüksek lisans yaptım sırf kafam dagılsın diye yada bekarda olsa arkadaslarımla görüşmeye başladım biraz rahatlıyo nefes alıyo insan.
tamam canım bugün daha dikkat ettim hatta normalden bile az oldu şu saate kadar. bi sporum eksik ama ona hiç halm yok. inş tez zamanda düzeliriz..Ahh canım boyle durumlarda yemek kacamak oluyor ama esınle elbet duzelır aran evlıkle gordugum kadarıyla oluyor bozukluklar sen duzelınce bıde yedıklerın ıcın uzulme canım. Cok canının atıstırmak ıstıyorsa sıkıntıdan hafıf seyler tuket. insallah hemen duzelırsınız
Canım söyledim tahlili gösterdim sevindi ama dün yogundu çokta anlayamadım:) oda anlayamadı ama mutlu valla.kan bugün göndermedim nöbetteyim simdi ama perşembe beraber gitcez hem usg falanda yaptırırım kac haftalık belli olsun.benim kan aldırma fobim var bakma hemşireyim ama o yüzden şimdi ben bugün baktırsam persembe başka şeylerde isterse doktor tekrar kan aldırmayayım
Ama başka kimseye demedim daha
Yeni sisteme göre nöbet tutmamam gerekiyo ama inşallah sorun yaşamam artık bakalım.ay evet ya eziyet benim için kan vermek hele tanıdıgım arkadasım alıyosa daha fenaAyy sevinmiştir tabi
İyi yapmıssın canım
Kan aldırmaktan korkan hemşire hee
İyi yapmıssın canım kendini hazır hissettiğinde söyle çok yorma nöbette nasıl olcak belki daha az yazarlar nöbet
Öyle herkes için seninle kavga ettiği zamanlar olur sıkma canını bende cok yaşadım diyorum ya sabret düzelecek bu durumlar anlayacak nasılsaikimizde aynı memleketliyiz tayin olduğumuz yerde açtı kafeyi cnm evet tanıdık falan da yok. dükkanın işleri de zaten hep kötü gidiyo cnm. yoksa başta krediyi çektirirken dükkan ödeyecek senn çektiğini falan demişti eşim. ortakla anlaşamadılar işlerin çok iyi olduğu zaman bile bi kuruş vermedi ortağı eşime. bunları görmüyor hala o adamı bile bana savunuyo.
inşallah canım benm düzelicek inşallah zamanla... çok saolun destekleriniz için.Öyle herkes için seninle kavga ettiği zamanlar olur sıkma canını bende cok yaşadım diyorum ya sabret düzelecek bu durumlar anlayacak nasılsa
bak ben bu mevzuda trafolarimi bile patlatabilirim calisiyomusun canim sen o nekadar gidiyosa sende dus pesine hatunada bonding uygula biraksin isi gitsin :) zaten bi kac aya ay bu kafenin sahibinin karisi cok huysuzmus diye adin cikar kimse calismaz orda mecbur erkek alirlar. ben sahsen hastalik derecesinde kiskancim buluttan nem kaparimevet erkeklerin hepsinin bencil olduğunu düşünürsek o zaman kalan iyi şeyleri görmem lazım. ama işte bencillik bana sevgisizlik gibi geliyo. yani insan sevdiğini nasıl düşünmez sevdiğinin mutlu olması için nasıl çaba harcamaz.. yada ben çok fazla verdim maddi manevi ne kadar verdiysem de o kadar bekliyorum heralde. bişeyler ummak ve umduğunu bulamamak daha yıpratıyo insanı en iyisi hiçbişey beklememek ama o zaman nasıl birlikte bi hayat yaşanır onu da bilmiorum. eşim cafe tarzı bişey açmak istiyodu ben de onun o hevesini görünce dayanamadım kabul ettm kredi çektik yani ben çektim tanıdığı bi abisiyle ortak açtılar 7 aydır maaşım krediye gidiyo ki daha 1.5 sene daha gidicek. paradan geçtim eşim en ufak boşlukta hemen oraya koşuyo zaten mesleği yüzünden gecesi gündüzü belli değil. yine eşim istedi diye ankaradan kalktık geldik gümüşhaneye ne ailem burda ne eşim dostum var ne de yapılabilecek bi aktivitemiz. eşim de her boşlukta cafeye gidince bunaldım artık. kaç kere söyledim bana zaman ayırmıyosun beni yalnız bırakıosun falan hiç umrunda değil. cafede işler kötü gidince devredicem tamam diyo işleri ne zaman düzelse saplantılı bi şekilde orda yaşar hale gelio. eskiden sen de gel diodu artık sen gelme dio. surat asıcakmışım falan sahiplenmiomuşum orayı.. zaten sevmiodum bi de üstüne bayan çalışan almışlar. geçen hafta sonu dükkanda tek bayan çalışan varmış o tek idare edemez ben yardıma gidicem diyince benm devreler attı tabi. işte hafta sonundan beri de bu haldeyiz..
ay cnm ya çok başınızı şişirdim(gözlerinizi yordum ) valla kusuruma bakmayın. aileme sıkıntıları yansıtmak istemediğim için anlatamıyorum, çok biriktirmişim içimde heralde.
canim ya ben ilk mesajinda yazmistin o iyi telkinleri benim yapmayi beceremedigim tek sey kusmektir heralde ailesi yuzunden o kadar haksizlik ettiki bana ilk seneler yinede kusemedim aslinda burun surtturmek iyi olabilir sarilip uyuyamamaya dayanabilirsien tabi ben tam bir balik kadiniyim aptal ve duygusal bide sarisinim zaten :)canım bilmiyorum ki daha önce gözüme batmaması bu kadar birikmemiş olduğu için de olabilir, kız mevzuu yeni oldu o çok sinirimi de bozmuş olabilir, yada gerçekten ilaçların etkisi olabilir. ilacı dün bıraktım zaten. ama kelebekolacama katılıyorum maddiyat sözkonusu olunca o para lafı ağza alınınca sanki herşey sahteleşiyo.. bambaşka bişey oluyo.. hayırlısı olsun ben şimdi bilgisayarı getirdim işten eşim başka odada ben başka odada oturuyorum ben ondan sonra geldim eve slm vermedi ben de vermediim. bakalım konuşmaya gelirse yanıma sakince konuşucam yoksa ben gitmicem yanına kendi bilir. o ne kadar kıymetliyse ben de en az o kadar kıymetliyim. ayrıca her gün 30 km dağ taş yolu ben gidiyorum arabayla benm kötü haberimi alma ihtimali de var o da bunu düşünsün yani umarım düşünür..
Sagol canım ayy bide evet kızım olsun istiyorum ben inşallah hayırlısı olsun ama:)narcim hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina insallah babalar kucaklaruina almadan babaligi hissedemiyolar saskindir oda hele bide kizin olursa papucun damfda ona gore biz kizimla kavga ediyoruz simdiden baba beni daha cok seviyo diyo bana kizinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?