Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptan şimdi ben yazışabilirm ama listeye girmeyecegim degilmi

keske yeseydim bi tanecik beee yazarken agzim sulandi :)
tebrik ediyorum cnm menuler benm bile ağzımı sulandırdı valla şimdi birinden bi tane yesem öbürü ağlar falan diye ben hepsinden bi tane yerdim. kaç gündür cnm yumurtalı tost çekiodu bu sabah yaptım ama ekmek yemeyeli o kadar zaman oldu ki çeyrek ekmeğin çeyreğini yiyemeden doyduğumu hissettim ve kalanını bıraktım midem küçülüyo buna çok sevindim. eskiden 1 ekmeği yer kalkardım ve eskiden dediğim şundan 1 ay öncesi

dünkü menum : kahvaltı: 1 haş yumurta, peynir, salatalık
öğle: sobanın üstünde 5-6 mantar, biraz peynir
akşam: 1 tabak çorba
ara: 1 havuç, 2 avuç patlamış mısır
2lt su

dayanamadım dün akşam eşim odaya geldi karı koca olmanın gücüyle barıştık ama hiçbişey konuşmadık. bugün de tanışmamızın3. yılına girdiğimiz gün. inş yeni bi başlangıç olur sorunlar da kendiliğinden kaybolur..

Barışmasıda ayrı güzel
Sevindim canım hep iyi olun

Kaptan şimdi ben yazışabilirm ama listeye girmeyecegim degilmi
Canım cuma günü seni hamilelik nedeniyle ayrıldı diye bildiricez
Listede olmıycaksın ama tabiki bizimlesin
Doğumdan sonrada istersen yeni üye gibi dönüş yapabileceksin

Süpersin ayşemmm

iyi yapmissin canim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun sevgi herseyin ustesinden geliyo

Hayirlisi olsun insâallâh

bugün menüm
Sabah: lahana çorbası
Öğlen:lahana çorbası
Aksam:1tam bugday ekmeginin üstüne nutella
1000ip 2lt su

selam canlar menumu yazmadan once gevcemi anlatayim kizim aksam kaynanamdan geldik saat dokuzda kendi kendine uyudu bende oniki gibi uyudum gece birde uyandi uce kadar ggezdik evde bu arada yemekte yedi bende saat besten beri actim zaten o saatte bende bulgur pilaviyla yogurt yedim midem ve moralim accayip bozuldu halbuki o kadar ac yatmistimki sabaha kadar bir kilo veririm heralde diyodum

menuu
sabah 3 mini pogaca cay
aksam balik salata ama gercekten gece yiyip yatmak midemi mahvetmis aksam yedigimi cikardim afedersiniz sonra mikro dalgada yagsiz tuzsuz bir kase patlamis misir

iki kupa limonlu maydanoz suyu 600 de ip atladim unutmusum yazmayi bide taa dugunumde aldigim gecelikleri 5 yil sonra giyebiliyorum cok sukur

günaydın herkese dünkü menum:
kahvaltı: çeyrek ekmek yumurtalı tostun yarısı
öğle: çeyrek ekmek yumurtalı tostn diğer yarısı :)
akşam:100 gr et döner 1 dilim ekmek salata ayran
2 lt su

nerdesiniz sekerler tatil modunu kapatin yaw kaptan kilo alip gelenlere ceza dusun bence sen simdiden

Kızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…