keske yeseydim bi tanecik beee yazarken agzim sulandi :)
dayanamadımcanim ya ben ilk mesajinda yazmistin o iyi telkinleri benim yapmayi beceremedigim tek sey kusmektir heralde ailesi yuzunden o kadar haksizlik ettiki bana ilk seneler yinede kusemedim aslinda burun surtturmek iyi olabilir sarilip uyuyamamaya dayanabilirsien tabi ben tam bir balik kadiniyim aptal ve duygusal bide sarisinim zaten :)
dayanamadımdün akşam eşim odaya geldi karı koca olmanın gücüyle barıştık ama hiçbişey konuşmadık. bugün de tanışmamızın3. yılına girdiğimiz gün. inş yeni bi başlangıç olur sorunlar da kendiliğinden kaybolur..
Canım cuma günü seni hamilelik nedeniyle ayrıldı diye bildiricezKaptan şimdi ben yazışabilirm ama listeye girmeyecegim degilmi
menumude yazayim aradan ciksin alkis istiyorum kendime yalniz kaynanam ve eltim ayni binada ve misafir dolu evleri yemeklerin kokusu bile cezbetmedi beni ki ne yemekler icli kofteler kavurmali borekler tereyagli pilavlar silliklar yemedim icli kofte bile yemedim hizmet etmekten vakitte bulamadim gerci ama sonucta yemedim.
iyi yapmissin canim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun sevgi herseyin ustesinden geliyodayanamadımdün akşam eşim odaya geldi karı koca olmanın gücüyle barıştık ama hiçbişey konuşmadık. bugün de tanışmamızın3. yılına girdiğimiz gün. inş yeni bi başlangıç olur sorunlar da kendiliğinden kaybolur..
Kızlar günaydın son birkac haftadır üzerimde sürekli bir uyku hali vardı birde normaldede çok idrara cıkarım fakat daha cok çıkmaya basladım bgn süphelendim evde bir test yapayım dedim çift çizgi çıktı sanırım HAMİLEYİM yarın kan tahlili yaptırcam inşllah
Barışmasıda ayrı güzel
Sevindim canım hep iyi olun
cok guldum canim ya detoksmu yapiyodun ipler iyi olmus amabugün menüm
Sabah: lahana çorbası
Öğlen:lahana çorbası
Aksam:1tam bugday ekmeginin üstüne nutella
1000ip 2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?