Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya çok şükür çok kötü durumda degilim ama belirsizlik xor gercekten iyi yada kötü bişey bilsem olcak her hafta 1 hafta daha beklemem gerekiyor.bu belirsizlikten kimseyede birşey diyemedik eşimle sadece iş yerindeki arkadaşlarım biliyor durumu ailelerede anlatamıyoruz belli olsa bi haber edecegiz kürtaj olmalıyım yada hamileyim diye bu daha kötü kendimiz yaşıyoruz sadece.

ben anten kablosuyla atliyorum carpinca acitiyo ama iyi cevriliyo yinede kosmak gibisi yok sen devam et ben saticam bu gidisle benim bandi
Benim bant da yine yatıyo köşede 15 günü de geçti koşmayalı şimdi de adet oldum ilk günlerim bi geçsin de başlıyım ayy yemek yemek ve spor yapmamak için bi milyon sebep bulabiliyorum kızıyorum artık kendime. Ne güzel başlamıştım oysa

Canım söyleyip de dua mı istesen acaba hayırlısı olsun diye. Anne duası çok kıymetli malum. Madem her türlü söyleyeceksin sonucu öğrenince.

Canım söyleyip de dua mı istesen acaba hayırlısı olsun diye. Anne duası çok kıymetli malum. Madem her türlü söyleyeceksin sonucu öğrenince.
belirsizlik aşamasında söylemek istemiyorum ya bi düsündüm söylesem diye sonra vazgectim.şimdi söylesem sorulan sorular daha cok artacak ben daha çok bunalcam her konuşmada bundan bahsedilecek sonucu ögrenmeleri daha iiyi sanki.birde annemler haftaya yurtdısına cıkacaklar ilk defa teyzemin oglunun dügünü var biletleri falan süprizdi hep tam o aşamada akılları bende kalsın istemiyorum.kaynanam cokta mühim degilde :)

Anladım canım tez zamanda hayırlı sonucu alırsın inşallah. Kafan daha rahat edecekse söyleme o bi hafta bana da çok zor gelmişti canIm.

Günaydın ben geldim kızlar diyetimi düzenli yaşamımı özledim desem
Tabiki diyetimi yapamadım malesef ama kilo almadan döndüm gidiş kilomdan 300 gramçık fazlayım sadece bu arda regli döneminide atlatım yarın işlerimi düzenleyip yanınızdayım

Ohh çok şükürr evime geldim
Bu tatilide atlattık
Nasılsınız bakalım

özledik sizi hoşgeldiniz :))

Gunaydinnlarr tartiya bir gun kala daha cok hareket daha az kalorili bi gun olsun insallah

dünkü menumu yazayım dün başarılı bi gündü :)
sabah yarım kutu süt çilekli
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık
akşam: 1 tabak patatesli köfte yemeği
ara 1 fincan türk kahvesi ama şekerli
1,5 lt su

Sa güzel hatınlar...
Naaılsınız.. Ben iyiyim merak edenlere..
36. Günümüzdeyiz.. Artık daha iyiyim toparlandım..
Bu hafta iki defa 15 dk leslie bile yaptım..:))
Sahgul artık burdayım beni kisteye alıcakmısın canım.. 15. Günümde tartılmıstım..73 kılo cıktım... Yarında tartılıp sölerim sana... Hatta foto atmak istiyorum her hafta gaza getirsin beni ...
Mayısın sonunda dügünümüz var kardeşin hemde...
O yüzsden en az ama en az 8 kılo vermm gerekıyo 65 olsam o zamana kadar cok yi olur.
Bide kızlar karnım indi ama benim bele smit taktılar sankı... Basenlerimde aynı belden asagım ayrı bi dünya yani cok morelim bozuluyo (
Özguvenım kaybolmak üzere...(
Gulsahım bide hergun menumu yazmaya calısacagım.:))aksaklık olursada musaıt olunca hepsını yazarım olurmu

kız sakın ha merveeee.40 cıkıncaya kadar merdiven bile cıkma bagların gevser.yapmaya gücün yeter ama bu yapabilirsin anlamına gelmezzz.

Nöbetteyim ben kızlar durumum belli olmadıgı için nöbet tutuyorum halen.

Hoşgeldin canım
Tabiki alıcam listeye yarın sabah tartıl başkangıç kilon olsun haftaya da listeye alırım
Moral bozmak yok vericez fazlalıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…