Canım ne yapsak anne baba gibi olmuyo katılıyorum ama işte eşimizin anne babası. kızmakta haklısın bence ama yine de onlara yansıtmamakla iyi etmişsin. Ciddiye aalmayarak çözüm buldum kendime onların kalbini son noktaya kadar kırmıyorum çok dolarsam eşime söylüyorum rahatsızlığımı ki çocuk konusunda eşim de çok kızdı annesine bi daha olursa doğuma yakın söyleriz falan dedi . Yüzlerine de güler yüzlü olmaya çalışıyorum söylediklerini hiç umursamıyorum. Onları öylece kabul ettim yapıları böyle bana özel davranmıyolar diye düşününce hak vermesem de anlayışla karşılayabiliyorum saçma sözlerini. Sen hiççç kafana takma sevincini yaşa.canım yukarıda belirtmemişim ama bana ilk söyledigi cümle ayy nasıl rahatladım artık diyordum ki doktora gitseler sorun mu var ne var olmuyo demesi :) bu nedenle sırf cocuğu oluyo oğlumun diye müjdeleyecegi ibaresini düsünüyorum cünkü ben 3.5evliyim o bilerek yapmadıgımı düsünmemiş demekki hep.bizim diyalogumuz okadar samimi olmadıgı içinde bu sene eylül ayına kadar korunuyor oldugumu bilmiyordu.bunu böyle demesi zoruma gitti benim.birde benim eşimin teyzeden kuzenlerinin hep tüp bebekleri olmus demekki bizimde olmadıgını düsünmüşler hep yani torunlarının olmasına degil oğullarının cocugunun oluyor olmasına memnun oldular.birde biz eşimle dedigim gibi 2 hafta kalp sesi için cok stresli dönem gecirdik bu nedenle ailelere bile dün söyleyebildik.
evet senin kayınvalideninkide hoş degil sanada allah sabır versin
Evet canım çok şükür tartıya yansımamıştı sabah öyle gözüküyorduHepimizin çaresiz kaldığı şey oldu dışarı çıkmak düşünüp yanına almışsın ama bence daha az zararla a tlatılamazdı. Akşam yyemeğini de az tutmuşsun bence fıstığı tolere eder bu
Gayet güzel atlatmışsın canımKızlar ben bu kilo verme aşamasında vermediğim sınav kalmadı yaaadün hasta sormaya gittik yanıma leblebimi kaysımı aldım ve çıktım acilen,orda durumu biraz atlatım ablamla çarşıya çıkktık karnımız açıktı bende bize gideriz dedim ama ablam yolda dur şurdan fıstık alalım dedi biraz bizi rahatlatır gidene kadar neyse aldık ben bir avuç yerim bişey olmaz öğlen öğünümüde meçburen ektim diye ama açıkınca insanin gözü dönüyor herhade 2- 3 avuç yedim valla akşama bize geldik ben çok az yedim 2 köfte 2 dilim patates ve ayran içtim ekmeğin uçundan yedim sadece
İnşallah atlaşmış olurum
Çalışınca temizlik haftasonuna kalıyor bende tam tersi yarın çılgınlar gibi temizlik yapıcamherkese iyi akşamlar
haftasonu hiç gelemedim evde çılgınlar gibi temizlik yaptım
yarın pazartesi iş başı yine başlıyor maraton haftasonu dinlenmedim ki ama ben
bazen bıkıyorum hayattan işe git eve gel yemek yap temizlik yap çocuk bak bir de diyet
neyse modumu toparlamam lazım hemen bu arada kaçamak yapmamaya devam diyet süper gidiyor menüleri ttopluca gece paylaşacağım
Canım kahvaltıya bi çözüm bulsan nesfit falan yada tambuğday ekmeğe sandiviç olanilir kahvaltısıx hergün çok sağlıksız geliyor bana metabolizman zarar görüyor bitanemselam canlar dunku menumu yazayikahvalti yok ogle corba az kuru fasulye bir kase yoğurt roka aksam birbiber dolma
Bence stres yapma hiç şuan vücudun şaşırdı temposu değişti birden zamanla düzenini oturtdukça daha iyi olcak bide havalar ısınırsa servise biraz ilerden binip önce inerek yürüyebilirsin hafta sonları 1 saat koşubandı olabilirNasılsınız kızlar ya bi korku düştü içime daha kilo veremiycem hatta ali cam diye akşama kadar oturuyorum hiç hareket imkanım yok kendimi dusunmeyede vaktim yok bi pantolon aldım biraz dar aldım özellikle dahada daralmasına hatta rahat giyebilmek için artık 70 olayım yaa napicam bilmem ki stresten sistim
Tesekkur ederim Canim zaten Ben normaldede evimden baska biyerde wcye gidemem Susana kadar Davul gibi oluyorumSinamekiyi günlük içme canım bence bendeki etkisi ilk içtiğimde afedersin ishal oluyorum ama bikaç gün devam edince normale dönüyor bırakınca da bağırsak tembelliği oluyo. Rahatlamak için bi iki gün iç istersen ama bağırsaklarını da alıştırma her gün içerek
Aybükemmm iyiyiz bitanem sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız
Hic anlatma arkadasim bende ayni durumdayim is bisey degilde uykusuzum bide cocuklar intikam Aliyo sanki huylari degisti ikihaftada mizmiz sürekli ağlayarak biseyler istiyorlar durup durup ise gitme diyorlar kızım kucagimdan inmiyor o oy oooy geçmedi bu hafta sonu sabah nasıl birakicam krese onu düşünüyorumherkese iyi akşamlar
haftasonu hiç gelemedim evde çılgınlar gibi temizlik yaptım
yarın pazartesi iş başı yine başlıyor maraton haftasonu dinlenmedim ki ama ben
bazen bıkıyorum hayattan işe git eve gel yemek yap temizlik yap çocuk bak bir de diyet
neyse modumu toparlamam lazım hemen bu arada kaçamak yapmamaya devam diyet süper gidiyor menüleri ttopluca gece paylaşacağım
Bende öyleyim canımTesekkur ederim Canim zaten Ben normaldede evimden baska biyerde wcye gidemem Susana kadar Davul gibi oluyorum
Kaptan iki çocuk evi öyle bir hale getiriyoki sürekli peşlerine geziyorum iki haftadır hiç vakit bulamadım bu akşam ip atlamaya çok niyetliydim ama olmadı yine eşim arabayla bırakıyor sabahları servise yuruyemiyorumda malum çocukları krese bırakıyorum ancak yetisiyorum valla havalar ısınınca çocukları yürüyerek birakicam amaBence stres yapma hiç şuan vücudun şaşırdı temposu değişti birden zamanla düzenini oturtdukça daha iyi olcak bide havalar ısınırsa servise biraz ilerden binip önce inerek yürüyebilirsin hafta sonları 1 saat koşubandı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?