Aybükemmm iyiyiz bitanem sen nasılsın
Valla süpersin canımBide bişey daha soyliyimde tebrik edin beni ülkerde ise başladım kekler çikolar gofretler aklınıza ne gelirse havada uçuşuyor ama ben neyapiyorum ye mi yo ru m sadece cuma günü azcik gofret yedim oda akşam yemeğim oldu
Çokk sevindikk özledik seniBende iyiyim canım :) bir uğrayıp merhaba demek istedim
Güle güle giy canımGunaydin canlar nasil iz bakalım bu sabah . Trenc almak istiyodumya 46bedenine ggiremediğim markanın 40 bedeni cük oturdu nasılda güzel old. Aman kızlar dikkat yaz geliyor gezmelerde yeni tatlar kesfedicez daha korumaya geçip.
günaydın geldim ben ama bugün yoğun bir gün benim için müfettiş gelebilir okulumuzaGünaydınnnn hadi ama kızlar nerdesinizzz
ılık suya katsan,bal belli bir derecenin üstünde bozuluyor.bu arada sabahları elma sirkesi içmeye başladım
1 su bardağı kaynar suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal 6 tane karanfil
78,7 canım. bir ara guruptan çıktıgım ara yani baya kötüydüm bunalıma girdim 85 çıkmıştım. şimdi22 gündür düzemli diyetimi yapıyorum iyi gidiyo yaniSen kaç kilo oldun canım ?
Allah Allah telefondan mı giriyosun cnm? ben hiç öyle bişey yaşamadım. neden oluyo ki acaba? bi arada bu haftaki hedef kilonu yazbilirsen süper olurGünaydın 3. Takım!
Kk bugün beni yine dısarı atıyor.bu mesajı yollayabilirsem kendimi şanslı hissedicem
46 dan 40 bedene mi indin?Gunaydin sil iz basadecebu sabah . Trenc almak istiyodumya 46bedenine ggiremediğim markanın 40 bedeni cük oturdu nasılda güzel old. Aman kızlar dikkat yaz geliyor gezmelerdeBelki atlar kesfedicez daha korumaya geçip.
Sevgili xperia bu hafta hedefim 98.5** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****
Nilyyyaaannn : 77,8----->
Olvidos : 59,7----->
Xpreiaz : 67,5----->66,5
Efser : 72,3----->
Chnnmkiz : 72,5----->
Hoppidicik : 99,7------>
Sahgull....------>
evet mobil bağlaniyorum. Belki onunla alakalı olabilir.Allah Allah telefondan mı giriyosun cnm? ben hiç öyle bişey yaşamadım. neden oluyo ki acaba? bi arada bu haftaki hedef kilonu yazbilirsen süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?