öyle yaparım o zaman aldığım tarif öyleydi deılık suya katsan,bal belli bir derecenin üstünde bozuluyor.
Canım ben paket alıyorum. Her sabah yemeklerım hazır olarak bana iletiliyor. Eski paketim 1500 calorıydı ama bu sefer paketi 1100 kalorıye cektim. Bakalım sonuc nasıl olcak. gercı ogle yemegımm cok cok kucuktu. Ac kaldım yogurt yedım. Bıde ara ogunumude yedım ustune anca doydumNereden gelecek arkadaşım anlamadım? Diyet listesinden mi bahsediyorsun?
Canım ayça çalışıyor ve tek yaşıyor işten dolayı rafinera diye bi yemek şirketinden alıyor yeneklerini, 1 ay çok güzel kilo verdi ara vermişti yeniden başlama kararı almış bende çok sevindim
Ben yapamıyorum maaleseftatlı yemedigim için bari çayı tatlı içeyim diye kendimi kandırıyorda olabilirim. .
Oo harika..diyet yemekleri herhalde ?
Maasallah diyelim, nazar değmesin o zaman..inşallah hep birlikte başarıcaz..
Zaten direk tv karsında olucak yoksa cok zor. Ama ben otomatıge baglamıs gb yapıyorum artık hayale dalıyorum resmen yaparken eliptigiben eliptigide kondisyon bisikletinede alışamadım hiç..eşimle ilk evlendigimizde aldık 2 sene evde yatınca bu yaz annemlere götürdüm onu :)
ben hak veriyorum canım. Bu senin kararın sonucta sen ne zaman ıstersen soylersın. Benimde arkadas gecen ailesine soylemedı oglanıda iyice tembihledi benim haberim olmadanben söyleyelım demeden soylersen bosanma sebebimiz olur dediydi. Onun kayın valdesi fena. Herseyi 1 e 5 katarak yayıyor. Cocuk 2 aylık olunca söyledi. Bizde anlamamıstık anne dedi. Sen ne zaman hazır hisediyosan o zaman soylenmeli.ya kızlar dün ailelelre sonunda hayırlı haberimizi verdik..dedikki daha etraf pek duymasın neyse mutlu oldu tabi herkes...annemler zaten herkes şimdi uzun süre duyurmuyor bizde söylemeyelim diyor.
kayınvalidemde bugün aramış tekrar işte dün amcanlar geldi söylemedik ee teyzenleredemi söylemeyelim ee ne zaman söyleyelim..aylardır dilimde acaba sorun mu var olmuyo bilmemne.kimbilir ne konusuyolarduysa hakkımda..yıllardır ben istemedimde olmadı bu bebek her isteyeninde istediği gün olsaydı zaten insanlar hastane hastane gezmezdi.
dedimki zaten esas amacımız onlara söylememek sonucta enson zaten konu komsu önce yakın akraba duyar.biz 2 hafta zaten boş kese diye stres altında yaşadık çok kişininde duyması gerekmiyor şuan.bizde stresteydik diyo bana..dedimki sen neyin stresindeydin ki biz kalp atısı bekledik 2 hafta seninki ne?
sustu kaldı hemen haklıyım sonucta kendi amacı millete oglumun cocugu oluyo demek başka bir şey degil..ya yok arkadas ben bugün bir kez daha anladım ne yaparsa yapsın kendi anası gibi olmuyo kimsenin..ben 2 hafta acaba ne zaman kürtaj edecekler diye stres yaşayayım milletin derdine bak reklam yapmak..
bilmiyorum belki hak vermezsiniz bana ama kızdım gercekten
Selam aybukemm iyiyiz sen nasılsınnmerhaba kızlar nasılsınız
Helal olsunnn. Ben yerdim dayanamazdımmBide bişey daha soyliyimde tebrik edin beni ülkerde ise başladım kekler çikolar gofretler aklınıza ne gelirse havada uçuşuyor ama ben neyapiyorum ye mi yo ru m sadece cuma günü azcik gofret yedim oda akşam yemeğim oldu
hatırlat aysem bu sekilde bize yazın geldiğinide kacamak yapmayalımmGunaydin canlar nasil iz bakalım bu sabah . Trenc almak istiyodumya 46bedenine ggiremediğim markanın 40 bedeni cük oturdu nasılda güzel old. Aman kızlar dikkat yaz geliyor gezmelerde yeni tatlar kesfedicez daha korumaya geçip.
Sanslısın canımm. Bu sansını kullan :)Günaydın 3. Takım!
Kk bugün beni yine dısarı atıyor.bu mesajı yollayabilirsem kendimi şanslı hissedicem
bende sizi çok özledim canımÇokk sevindikk özledik seni
Bu arada hala izindesin nezaman istersen dönebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?