Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

* 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****

Nilyyyaaannn : 77,8----->76.5
Olvidos : 59,7----->
Xpreiaz : 67,5----->66,5

Efser : 72,3----->71
Chnnmkiz : 72,5----->
Hoppidicik : 99,7------>
Sahgull....------>

* 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****

Olvidos : 59,7----->59

Efser : 72,3----->71,3
Chnnmkiz : 72,5----->71
Hoppidicik : 99,7------>98,5

** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****

Efser : 72,3----->71,3
Chnnmkiz : 72,5----->71

hepimize başarılar bol kilo vermeli günler o zaman

Zaten direk tv karsında olucak yoksa cok zor. Ama ben otomatıge baglamıs gb yapıyorum artık hayale dalıyorum resmen yaparken eliptigi
aynen canım ya benm koşu bandı da salonda tam tvnin karşısındaydı o zaman daha severek yapıyodum misafir gelecek diye değiştirdim yerini köşeye koydum tvyi görmüyo şimdi hiççç yapasım gelmio çok sıkılıyorum ben de bi çözüm düşünüyorum da evin internetini de kapattırdım yeni, bilgisayardan da izleyemiyorum bişey. eski yerine koymaktan başka da bi fikir bulamadım

ah su haftasonları yokmu butun emegı cope atmaya sebeb,toparlamana sevındım canım

kulagına tak kulaklık muzık eslıgınde yap canım.ben oyle sevıyorum kendımı ormanın ıcınde huzurla yuredıgımı hayal edıyorum cok keyıflı oluyor

KAç yaşındasın bilmiyorum ama 1100 kalori bayağı az arkadaşım. Aç kalırsın diyecektim ama zaten sende demişsin doymadım diye. Kendine işkence etme, yavaş olsun keyifli mutlu olsun.Bir kere geliyoruz dünyaya

diyet yapanlar icin süper bir olay.her gün bugun ne yesem derdi yok hic degilse.tatlıyı normal şekerlemi yoksa tatlandırıcıylamı yapıyorlar acaba?
karatay hoca nın "kolestrol tehlike degildir" tezini amerika lı bilim insanlarıda onaylamış.haberlerde dinledim biraz once

** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****

Nilyyyaaannn : 77,8----->

Efser : 72,3----->
Chnnmkiz : 72,5----->

Xperia lütfen kusuruma bakma.benim jetonum yeni düştü. Ben listeyi senin hazırladığını sandım.halbuki herkes copy paste yapıyormuş. Ben kilo hedefimi bu yüzden sana yazdım

bende sizi çok özledim canım
bilmiyorum ki 1-2 kilo aldım kendime hiç zaman ayıramadım
Hiç önemli değil kuzum sen kısa sürede toparlarsın, istediğin zaman dönebilirsin
Vayy hedefler süper hadi bakalım
Hemen al canım nerde rahat ediyorsan oraya
selamunaleykum kızlar nasılsınız.dıyetler ne alemde ben bıraz costumda depresyonun etkısıyle:)bugun toparladım lısteye donene kadar toparlamam lazım
Hemen toparlan izin süren 2 hafta hemen alıam listeye ona göre

Gunaydin canlar nasil iz bakalım bu sabah . Trenc almak istiyodumya 46bedenine ggiremediğim markanın 40 bedeni cük oturdu nasılda güzel old. Aman kızlar dikkat yaz geliyor gezmelerde yeni tatlar kesfedicez daha korumaya geçip.
aysem nasılsın duzene oturdurabıldımı hayatı..aa bende bı aferını hakedıyorum ama bende marketteyım tum gun fıstıktan baska agzıma bısey atmam :)

hadı ya 2 haftamı kem kum

ben cıkar sımdı benım malak gelır gorusuruz sızı sevıyorum ıykı varsınız

Xperia lütfen kusuruma bakma.benim jetonum yeni düştü. Ben listeyi senin hazırladığını sandım.halbuki herkes copy paste yapıyormuş. Ben kilo hedefimi bu yüzden sana yazdım
olsun cnm hiç önemli değil maksat toparlayıp koymak nasıl istersen o şekilde söyleyebilirsin. ben de görevde yeniyim zaten 2 haftadır yapıyorum

kulagına tak kulaklık muzık eslıgınde yap canım.ben oyle sevıyorum kendımı ormanın ıcınde huzurla yuredıgımı hayal edıyorum cok keyıflı oluyor
tamam canım hazır işteyken kendime güzel bi spor müzikler dosyası hazırlayayım. mp3üm cem adrianlarla dolu bi kere taktım koşmak değilde insanın dinledikçe anlamsız anlamsız yürüyesi geliyo biraz canlı bişiler hazırlayım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…