bende iyiyim ayçacım neler yapıyorsunSelam aybukemm iyiyiz sen nasılsınn
aynen canım ya benm koşu bandı da salonda tam tvnin karşısındaydı o zaman daha severek yapıyodum misafir gelecek diye değiştirdim yerini köşeye koydum tvyi görmüyo şimdi hiççç yapasım gelmio çok sıkılıyorumZaten direk tv karsında olucak yoksa cok zor. Ama ben otomatıge baglamıs gb yapıyorum artık hayale dalıyorum resmen yaparken eliptigi
ah su haftasonları yokmu butun emegı cope atmaya sebeb,toparlamana sevındım canımCumartesi
Sabah: 2 dilim ekmek sucuklu yumurta , bol peynır ve zeytin
Aksam : balık ızgara
Su : 4 bardak su
Spor yok
Prazar: fena bır kahvaltı patlamak üzereydim 4 dilim ekmek
Öglen: bırazcık pasta
Spor : yok
Sıvı : 1 lt su
Hafta sonu gezmekteydım o yuzden boyle oldu ama bgn hılı bir baslangıc yaptımm
kulagına tak kulaklık muzık eslıgınde yap canım.ben oyle sevıyorum kendımı ormanın ıcınde huzurla yuredıgımı hayal edıyorum cok keyıflı oluyoraynen canım ya benm koşu bandı da salonda tam tvnin karşısındaydı o zaman daha severek yapıyodum misafir gelecek diye değiştirdim yerini köşeye koydum tvyi görmüyo şimdi hiççç yapasım gelmio çok sıkılıyorumben de bi çözüm düşünüyorum da evin internetini de kapattırdım yeni, bilgisayardan da izleyemiyorum bişey. eski yerine koymaktan başka da bi fikir bulamadım
canım hosgeldın ,bukadar zamanda 1,2 kılo super bence ben bır haftada alabılıyorum 2 kıloda:)bende sizi çok özledim canım
bilmiyorum ki 1-2 kilo aldım kendime hiç zaman ayıramadım
KAç yaşındasın bilmiyorum ama 1100 kalori bayağı az arkadaşım. Aç kalırsın diyecektim ama zaten sende demişsin doymadım diye. Kendine işkence etme, yavaş olsun keyifli mutlu olsun.Bir kere geliyoruz dünyayaCamerika ben paket alıyorum. Her sabah yemeklerım hazır olarak banönceliyor. Eski paketim 1500 calorıydı ama bukolesterol paketi 1100 kalorıye cektim. Bakalım sonuc nasıl olcak. gercı ogle yemegımm cok cok kucuktu. Ac kaldım yogurt yedım. Bıde ara ogunumude yedım ustune anca doydum
diyet yapanlar icin süper bir olay.her gün bugun ne yesem derdi yok hic degilse.tatlıyı normal şekerlemi yoksa tatlandırıcıylamı yapıyorlar acaba?evet diyet yemekleri ama aslında normal yemekten farkı yok. Yerı geliyor tatlı gönderiyolar. Sadece dikkat ettikleri sey meyveyi hep sabah ile ogle yemegı arasında gonderıyolar. haftada sadece 1 kere gönderiyorlar. Ve asla pırınc kullanmıyolar. Sankı bıraz karatay gibi.
** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****
Nilyyyaaannn : 77,8----->
Olvidos : 59,7----->59
Xpreiaz : 67,5----->66,5
Efser : 72,3----->
Chnnmkiz : 72,5----->
Hoppidicik : 99,7------>98,5
Hiç önemli değil kuzum sen kısa sürede toparlarsın, istediğin zaman dönebilirsinbende sizi çok özledim canım
bilmiyorum ki 1-2 kilo aldım kendime hiç zaman ayıramadım
Vayy hedefler süper hadi bakalım** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****
Nilyyyaaannn : 77,8----->76.5
Olvidos : 59,7----->59
Xpreiaz : 67,5----->66,5
Efser : 72,3----->71,3
Chnnmkiz : 72,5----->71
Hoppidicik : 99,7------>98,5
hepimize başarılar bol kilo vermeli günler o zaman
Hemen al canım nerde rahat ediyorsan orayaaynen canım ya benm koşu bandı da salonda tam tvnin karşısındaydı o zaman daha severek yapıyodum misafir gelecek diye değiştirdim yerini köşeye koydum tvyi görmüyo şimdi hiççç yapasım gelmio çok sıkılıyorumben de bi çözüm düşünüyorum da evin internetini de kapattırdım yeni, bilgisayardan da izleyemiyorum bişey. eski yerine koymaktan başka da bi fikir bulamadım
Hemen toparlan izin süren 2 hafta hemen alıam listeye ona göreselamunaleykum kızlar nasılsınız.dıyetler ne alemde ben bıraz costumda depresyonun etkısıyle:)bugun toparladım lısteye donene kadar toparlamam lazım
aysem nasılsın duzene oturdurabıldımı hayatı..aa bende bı aferını hakedıyorum ama bende marketteyım tum gun fıstıktan baska agzıma bısey atmam :)Gunaydin canlar nasil iz bakalım bu sabah . Trenc almak istiyodumya 46bedenine ggiremediğim markanın 40 bedeni cük oturdu nasılda güzel old. Aman kızlar dikkat yaz geliyor gezmelerde yeni tatlar kesfedicez daha korumaya geçip.
hadı ya 2 haftamı kem kumHiç önemli değil kuzum sen kısa sürede toparlarsın, istediğin zaman dönebilirsin
Vayy hedefler süper hadi bakalım
Hemen al canım nerde rahat ediyorsan oraya
Hemen toparlan izin süren 2 hafta hemen alıam listeye ona göre
bende:)günaydın kızlar 2 haftalıgına listeden cıktım ama burdayım.
olsun cnm hiç önemli değil maksat toparlayıp koymak nasıl istersen o şekilde söyleyebilirsin. ben de görevde yeniyim zaten 2 haftadır yapıyorumXperia lütfen kusuruma bakma.benim jetonum yeni düştü. Ben listeyi senin hazırladığını sandım.halbuki herkes copy paste yapıyormuş. Ben kilo hedefimi bu yüzden sana yazdım
tamam canım hazır işteyken kendime güzel bi spor müzikler dosyası hazırlayayım. mp3üm cem adrianlarla dolukulagına tak kulaklık muzık eslıgınde yap canım.ben oyle sevıyorum kendımı ormanın ıcınde huzurla yuredıgımı hayal edıyorum cok keyıflı oluyor
grup 5 kişiye düşmüş cnm zaten pek bi boş kaldıgünaydın kızlar 2 haftalıgına listeden cıktım ama burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?