Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aysem nasılsın duzene oturdurabıldımı hayatı..aa bende bı aferını hakedıyorum ama bende marketteyım tum gun fıstıktan baska agzıma bısey atmam :)
Sen gelding ilk aklima zaten dilekte markette yemiyodu Ben fabrikasindami yiycem dedim :))) şükür çocuklarda alıştı gibi akşamları hiç isyaptirmiyplar ama ev hanımı olmaktan iyi durumdayım diyebilirim

Ayyuka benim herifte haftanın üç günü çocukları alıp annesine gidiyor bende mecbur oraya darlandimmm

Bugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir
Ara: 4-5 çubuk kraker
Akşam: 1 tabak çorba, 150 gr kaşarlı mantar, 3 zeytinyağlı yaprak
2.5 lt su
1 saat koşu 6.5 km m

Bugünkü mönüm:

Sabah:domates, peynir, zeytin, bir dilim salam, bir buçuk dilim ekmek

ara:bir ufak muz

öğle ve akşam: karalahana çorbası, ufak dilim mısır ekmeği, bir kase yoğurt

Spor:yok su:iki litre

Nasılsınız fistiklar benim bebeler erkenden uyuyor artık epey düzene girdiler menünün yazıp yaratım bende. Nedir bu yaa herkes izinde kilo veremeyeceginizi bile bile niyekine izne cikiyosunuz neler atlattım yine izin yapmadım hiç kaynanamin babamın tedavisi şimdi tamamen düzenimiz degisti ailece aaaa azcik beni örnek alın caniiim

Menü
Sabah kefir ceviz iki kayısı
Öğle bir kase yoğurt az çorba bir kaşık piyaz bir sis adana bir dlm ekmek
Akşam bir tabak sebze yemeği 3 kaşık çorba ekmek yok
Bir şişe sade soda bir türk kahvesi bir sade nescafe 3 bardak çay bir lt su 15 dk yürüyüş

günaydın kızlar

ben mavimi aranıza yeni katılıyorum beni alın sahiplenin bağrınıza basın çünkü ben de zayıflamak zayıf kalmak ve her daim fit olmak istiyorummm

75 kilo ile serüvenim başladı 2 yıl evvel o zaman sevgilim şimdi ise kocim olan adam askerde iken çıtır olmaya hedeflemiştim 58 e vardım uzunca süre 58 de kaldım.

ancak düğün evlilik rehavet falan filan derken baktım mavimi gün geçtikçe büyüyor genişliyor hooop dedim veee 62.2 ile tekrar yola koyuldum .

2 haftadır devam ediyorum bu 3. haftam şuan 61.3 üm

hedefim 55 olmak ama karın bölgemde sıkıntı olduğundan hatta çoookk büyük bir sıkıntı olduğundan oraya yoğunlaşmam gerekli.

bitti.. saygılar sevgiler

Hoşgeldin canım ben gülşah takım kaptanıyım
Süper kilo vermişsin son kalanlarıda birlikte veririrz inşallah
Bende 76 dan 62 ye indim hala devam

Canım ilk sayfada kurallarımız var okurmusun kabuledip etmediğini bildirmen lazım
2 hafta deneme süremiz var sınra listedesin inşallah

sağol canımm bu sabah tartıldım kaç olmuşum diye 76.3 çıktım izne ayrıldığımda 47.4'tüm 1.9 kilo almışım 2 ayda

ah su haftasonları yokmu butun emegı cope atmaya sebeb,toparlamana sevındım canım
evet cnm geçen cuma eşim akşam dürüm yiyelim dedi yok ne dürümü diyorum eee bugün tartıldın ya işte bişey olmaz yiyelim cumaya kadar verirsin onu diyo cumadan kaçtım ama pazar iskendere hayır diyemedim kendi nefsime karşı durmaya alıştım ama başkalarınınkinde hala zorlanıyorum misafirlikler de dahil.. ama gerçekten midem çok küçüldü hissediyorum dün akşam çorbayı içtim mantardan biraz yedim baktım şişti karnım. normalde o mantarı yarım ekmekle siler süpürürdüm

okudum kabul ediyorum da bir şey sorucam ne yediğimi gün içinde burda yazsam olmuyor mu öğünlerimi yedikçe gelip yazsam ? bi gün sonra toptan yazmak yerine ?

Seninle aynı fikirdeyim, izne çıkmak kesinlikle çözüm degil, buyrun örnek ben..verdiğim bütün kiloyu alarak hatta fazlasını alarak geri döndüm
hosgeldiiinn

şu an bulundugun kilo benim hedefim bile olamaz ama olsun..yinede seni kıskanmiciiim

okudum kabul ediyorum da bir şey sorucam ne yediğimi gün içinde burda yazsam olmuyor mu öğünlerimi yedikçe gelip yazsam ? bi gün sonra toptan yazmak yerine ?
Süper, hoşgeldin ozaman tekrar

Olabilir canım ama belki menü takibi yapan arkadaşlara zorluk olabilir, tamam deneyelim sen öyle yap bildirimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…