Evet yaa..bayagı boş kaldı.kimsecikler yok bugunxpbayağı post: 39. 584665 .!.:grup 5 kişiye düşmüş cnm zaten pek bi boş kaldıgel sen yine fırsat buldukça. inş stressiz bol bol verir de dönersin izinden
Sen gelding ilk aklima zaten dilekte markette yemiyodu Ben fabrikasindami yiycem dedim :))) şükür çocuklarda alıştı gibi akşamları hiç isyaptirmiyplar ama ev hanımı olmaktan iyi durumdayım diyebilirimaysem nasılsın duzene oturdurabıldımı hayatı..aa bende bı aferını hakedıyorum ama bende marketteyım tum gun fıstıktan baska agzıma bısey atmam :)
Canım sen ne durumdasın affettirmedimi enişte hala kendiniama sunun sozu verebılırım gıdısım sessız oldu ama donusum muhtesem olacak :)2 ayda 10 kılo verıcem anam aglaya kadar spor yapıcam hayatan hırsımı spordan alacam
Hoşgeldin canım ben gülşah takım kaptanıyımgünaydın kızlar
ben mavimi aranıza yeni katılıyorum beni alın sahiplenin bağrınıza basın çünkü ben de zayıflamak zayıf kalmak ve her daim fit olmak istiyorummm
75 kilo ile serüvenim başladı 2 yıl evvel o zaman sevgilim şimdi ise kocim olan adam askerde iken çıtır olmaya hedeflemiştim 58 e vardım uzunca süre 58 de kaldım.
ancak düğün evlilik rehavet falan filan derken baktım mavimi gün geçtikçe büyüyor genişliyor hooop dedim veee 62.2 ile tekrar yola koyuldum .
2 haftadır devam ediyorum bu 3. haftam şuan 61.3 üm
hedefim 55 olmak ama karın bölgemde sıkıntı olduğundan hatta çoookk büyük bir sıkıntı olduğundan oraya yoğunlaşmam gerekli.
bitti..saygılar sevgiler
Hiç önemli değil kuzum sen kısa sürede toparlarsın, istediğin zaman dönebilirsin
Vayy hedefler süper hadi bakalım
Hemen al canım nerde rahat ediyorsan oraya
Hemen toparlan izin süren 2 hafta hemen alıam listeye ona göre
hoşbuldum canım öyle micanım hosgeldın ,bukadar zamanda 1,2 kılo super bence ben bır haftada alabılıyorum 2 kıloda:)
evet cnm geçen cuma eşim akşam dürüm yiyelim dedi yok ne dürümü diyorum eee bugün tartıldın ya işte bişey olmaz yiyelim cumaya kadar verirsin onu diyoah su haftasonları yokmu butun emegı cope atmaya sebeb,toparlamana sevındım canım
Hoşgeldin canım ben gülşah takım kaptanıyım
Süper kilo vermişsin son kalanlarıda birlikte veririrz inşallah
Bende 76 dan 62 ye indim hala devam
Canım ilk sayfada kurallarımız var okurmusun kabuledip etmediğini bildirmen lazım
2 hafta deneme süremiz var sınra listedesin inşallah
Seninle aynı fikirdeyim, izne çıkmak kesinlikle çözüm degil, buyrun örnek ben..cbulunduğunu: 39593937 .!.:Nasılsınız fistiklar benim bebeler erkenden uyuyor artık epey düzene girdiler menünün yazıp yaratım bende. Nedir bu yaa herkes izinde kilo veremeyeceginizi bile bile niyekine izne cikiyosunuz neler atlattım yine izin yapmadım hiç kaynanamin babamın tedavisi şimdi tamamen düzenimiz degisti ailece aaaa azcik beni örnek alın caniiim
hosgeldiiinngünaydın kızlar
ben mavimi aranıza yeni katılıyorum beni alın sahiplenin bağrınıza basın çünkü ben de zayıflamak zayıf kalmak ve her daim fit olmak istiyorummm
75 kilo ile serüvenim başladı 2 yıl evvel o zaman sevgilim şimdi ise kocim olan adam askerde iken çıtır olmaya hedeflemiştim 58 e vardım uzunca süre 58 de kaldım.
ancak düğün evlilik rehavet falan filan derken baktım mavimi gün geçtikçe büyüyor genişliyor hooop dedim veee 62.2 ile tekrar yola koyuldum .
2 haftadır devam ediyorum bu 3. haftam şuan 61.3 üm
hedefim 55 olmak ama karın bölgemde sıkıntı olduğundan hatta çoookk büyük bir sıkıntı olduğundan oraya yoğunlaşmam gerekli.
bitti..saygılar sevgiler
Süper, hoşgeldin ozaman tekrarokudum kabul ediyorum da bir şey sorucam ne yediğimi gün içinde burda yazsam olmuyor mu öğünlerimi yedikçe gelip yazsam ? bi gün sonra toptan yazmak yerine ?
Evet miss gibi hava bende yürüyüşemi çıksam diye düşünüyordum öğlen atıcam kendimi dışarıyaGünaydın 3. Takım!!
Istanbul'da hava harika. Tam yürüyüş havası. Vakti olan, musait olan herkes bugün yürüyelim
Çok değilmiş canımsağol canımm bu sabah tartıldım kaç olmuşum diye 76.3 çıktım izne ayrıldığımda 47.4'tüm 1.9 kilo almışım 2 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?