Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahh bu eşler benimkide haftasonu beni kandırdı Ama artık mezun olana kadar kanmak yok

canım hoşgeldin melike ben 77 ile başladım 67 yim şimdi.benim hedef de 55. beni anlatmışsın sen resmen bende 75ten 57ye indim bekarken evlendikten sonra şişmeye başladım yeniden. sen erken dur demişsin kendine benim "dur"um 77de oldu inş hep beraber kurtulur bu kilolardan ve bi daha da almayız

dinimiz amin inşallah almayızzz bi daha aslaaa
o yüzden yavaş ve sağlıklı vermemiz gerekli uzunca süre birlikteyiz yani

son kilolar bir de en zor giden kilolar gram gram gidecek ama tam gidecek

dinimiz amin inşallah almayızzz bi daha aslaaa
o yüzden yavaş ve sağlıklı vermemiz gerekli uzunca süre birlikteyiz yani

son kilolar bir de en zor giden kilolar gram gram gidecek ama tam gidecek
hoşgeldin az kilon var verecek burda vereceğine inanıyorum

merhaba bayanlar şu ara işim çok yoğun
dünkü menüm
sabah:
haşlanmış yumurta ile klasik kahvaltı

öğle: 6 kaşık nesfit 200 ml süt ile

akşam:
1 tabak mercimek çorbası
buğday salatası

ve işte kaçamak geliyor yarım gofret

merhaba kızlar..
yeni üyemiz hoşgeldin canım..ayşem haklısın ya izne ayrılmak konusunda da düşü ki 2 cocugun daha var.benim kocişte cocuk gibi:))bu aralar ne üzdü beni.mneü yok spor yok.stres cok.
şimdi daha iyiyim,bomba gibi döneriz inşallah.

sevindim iyi olmana yasemin abla ben izin alsam kilo alır dönerim kesin hedef kiloma ulaşıncada burayı bırakmayacağım hiç bir zaman mezun olmayacağım

pff öğle arası çok fena geçti şu an kendime kızıyorum kızın bana doyduğumu hissettiğim halde 1 tostla yetinmeyip ikinciyi de yedim. karnım şişti vicdan azabı çekiyorum. akşam bişey yemesem mi

** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****

Nilyyyaaannn : 77,8----->76.5
Olvidos : 59,7----->59
Xpreiaz : 67,5----->66,5

Efser : 72,3----->71,3
Chnnmkiz : 72,5----->
Hoppidicik : 99,7------>98,5
ayçaaaa bir foto at yaa çok merak ediyom nasıl oldun :)

ama sunun sozu verebılırım gıdısım sessız oldu ama donusum muhtesem olacak :)2 ayda 10 kılo verıcem anam aglaya kadar spor yapıcam hayatan hırsımı spordan alacam
ayy bende mi öle yapsam. gerçi ben artık boşverdiğim için onuda kesin boşveriririm
ben cıkar sımdı benım malak gelır gorusuruz sızı sevıyorum ıykı varsınız
bende aynı düşüncedeyim iyiki varsınuzzzz
kız ne güldüm yaaa.anlamsızcaca yürümek buda güzelmiş
Bugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir
Ara: 4-5 çubuk kraker
Akşam: 1 tabak çorba, 150 gr kaşarlı mantar, 3 zeytinyağlı yaprak
2.5 lt su
1 saat koşu 6.5 km m
o kadar nasıl koşuyosun yaaa ben hemen tıkanıyorum

canım ilk başladığımda burda bi arkadaş koş koş ben başta6 ile başladım şimdi8-9 la çok rahat koşuyorum banamısın demiyo demişti de kimdi o zaman hatırlamıyorum gözlerim faltaşı gibi açılmıştı 5,5 a bile çıkamıyodum ama bende şimdi8lere çıkmaya başladım gerçi "banamısın" diyo bana nefes nefese kalıyorum ter akıyo herbiyerimden ama metabolizmayı hızlandırmanın yolu kasları güçlendirmekse mecbur sporsuz olmaz biyerden sonra diye yapıyorum. zaten ben çıktıktan sonra 1 saatten aşağı indiğim hiç olmuyo da çıkmaya üşeniyorum koşu bandına "ya hep ya hiç" ciyim

Çok değilmiş canım
Nasılsın sorunlarını atlatabildin mi
Özledik seni gelde hepbirlikte mezun olalım
74.4 yazacağıma 47.4 yazmışım evet canım sorunlar sıkıntılar geçti ama çok yıprattı beni gerçekten her gün durup dururken ağlıyordum toparlandım kendimi iyi hissediyorum çok şükür
bende sizi özledim aldığım 2 kiloyu vereyim gelirim yani gelmek istiyorum sen ne yaptın canım

Ben de bayağı düşündüm 47den 70 lere nasıl izindeyken alabildin diye e

Ben demiştim şekerim terliycen tabi ah nasıl özledim bandimida hiiic vaktim yok siz koşun arkadaşlar

Ahh bitanem kıyamam ben sana, geçer inşallah hersey
2 kilo nedirki hemencecik verirsin sen
Bende 15 tatilde yatılı misafirim vardı izne ayrıldım pişman oldum valla 1 kilo fazlam var bi türlü konsatre olup veremiyorum, yarın ayran detosksu yapcam bakalım cumaya etki eder inşallahta girebilirim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…