Ahh bu eşler benimkide haftasonu beni kandırdıevet cnm geçen cuma eşim akşam dürüm yiyelim dedi yok ne dürümü diyorum eee bugün tartıldın ya işte bişey olmaz yiyelim cumaya kadar verirsin onu diyocumadan kaçtım ama pazar iskendere hayır diyemedim kendi nefsime karşı durmaya alıştım ama başkalarınınkinde hala zorlanıyorum misafirlikler de dahil.. ama gerçekten midem çok küçüldü hissediyorum dün akşam çorbayı içtim mantardan biraz yedim baktım şişti karnım. normalde o mantarı yarım ekmekle siler süpürürdüm
hosgeldiiinn
şu an bulundugun kilo benim hedefim bile olamaz ama olsun..yinede seni kıskanmiciiim
canım hoşgeldin melike ben 77 ile başladım 67 yim şimdi.benim hedef de 55. beni anlatmışsın sen resmengünaydın kızlar
ben mavimi aranıza yeni katılıyorum beni alın sahiplenin bağrınıza basın çünkü ben de zayıflamak zayıf kalmak ve her daim fit olmak istiyorummm
75 kilo ile serüvenim başladı 2 yıl evvel o zaman sevgilim şimdi ise kocim olan adam askerde iken çıtır olmaya hedeflemiştim 58 e vardım uzunca süre 58 de kaldım.
ancak düğün evlilik rehavet falan filan derken baktım mavimi gün geçtikçe büyüyor genişliyor hooop dedim veee 62.2 ile tekrar yola koyuldum .
2 haftadır devam ediyorum bu 3. haftam şuan 61.3 üm
hedefim 55 olmak ama karın bölgemde sıkıntı olduğundan hatta çoookk büyük bir sıkıntı olduğundan oraya yoğunlaşmam gerekli.
bitti..saygılar sevgiler
canım hoşgeldin melike ben 77 ile başladım 67 yim şimdi.benim hedef de 55. beni anlatmışsın sen resmenbende 75ten 57ye indim bekarken evlendikten sonra şişmeye başladım yeniden. sen erken dur demişsin kendine benim "dur"um 77de oldu inş hep beraber kurtulur bu kilolardan ve bi daha da almayız
hoşgeldin az kilon var verecek burda vereceğine inanıyorumdinimiz amin inşallah almayızzz bi daha aslaaa
o yüzden yavaş ve sağlıklı vermemiz gerekli uzunca süre birlikteyiz yani
son kilolar bir de en zor giden kilolar gram gram gidecek ama tam gidecek
sevindim iyi olmana yasemin abla ben izin alsam kilo alır dönerim kesin hedef kiloma ulaşıncada burayı bırakmayacağım hiç bir zaman mezun olmayacağımmerhaba kızlar..
yeni üyemiz hoşgeldin canım..ayşem haklısın ya izne ayrılmak konusunda da düşü ki 2 cocugun daha var.benim kocişte cocuk gibi:))bu aralar ne üzdü beni.mneü yok spor yok.stres cok.
şimdi daha iyiyim,bomba gibi döneriz inşallah.
canım çokkk iyi gidiyosunay artık vermek istiyorum bu kiloları
YETERRRRRRRRRRRRRRR diye bağırasım var
ayçaaaa bir foto at yaa çok merak ediyom nasıl oldun :)** 3. Takım 402. Etap ***HEDEF LİSTESİ****
Nilyyyaaannn : 77,8----->76.5
Olvidos : 59,7----->59
Xpreiaz : 67,5----->66,5
Efser : 72,3----->71,3
Chnnmkiz : 72,5----->
Hoppidicik : 99,7------>98,5
ayy bende mi öle yapsam. gerçi ben artık boşverdiğim için onuda kesin boşveriririmama sunun sozu verebılırım gıdısım sessız oldu ama donusum muhtesem olacak :)2 ayda 10 kılo verıcem anam aglaya kadar spor yapıcam hayatan hırsımı spordan alacam
bende aynı düşüncedeyim iyiki varsınuzzzzben cıkar sımdı benım malak gelırgorusuruz sızı sevıyorum ıykı varsınız
kız ne güldüm yaaa.anlamsızcaca yürümek buda güzelmiştamam canım hazır işteyken kendime güzel bi spor müzikler dosyası hazırlayayım. mp3üm cem adrianlarla dolubi kere taktım koşmak değilde insanın dinledikçe anlamsız anlamsız yürüyesi geliyo biraz canlı bişiler hazırlayım kendime
o kadar nasıl koşuyosun yaaa ben hemen tıkanıyorumBugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir
Ara: 4-5 çubuk kraker
Akşam: 1 tabak çorba, 150 gr kaşarlı mantar, 3 zeytinyağlı yaprak
2.5 lt su
1 saat koşu 6.5 kmm
canım ilk başladığımda burda bi arkadaş koş koş ben başta6 ile başladım şimdi8-9 la çok rahat koşuyorum banamısın demiyo demişti de kimdi o zaman hatırlamıyorum gözlerim faltaşı gibi açılmıştı 5,5 a bile çıkamıyodum ama bende şimdi8lere çıkmaya başladım gerçi "banamısın" diyo banaayy bende mi öle yapsam. gerçi ben artık boşverdiğim için onuda kesin boşveriririm
bende aynı düşüncedeyim iyiki varsınuzzzz
kız ne güldüm yaaa.anlamsızcaca yürümek buda güzelmiş
o kadar nasıl koşuyosun yaaa ben hemen tıkanıyorum
74.4 yazacağıma 47.4 yazmışımÇok değilmiş canım
Nasılsın sorunlarını atlatabildin mi
Özledik seni gelde hepbirlikte mezun olalım
rekabet post: 39599805 .!.:ooo rekabet olacak desene bayılırımmmmm şimdiden heyecanlandımmm
Ben de bayağı düşündüm 47den 70 lere nasıl izindeyken alabildin diye74.4 yazacağıma 47.4 yazmışımevet canım sorunlar sıkıntılar geçti ama çok yıprattı beni gerçekten her gün durup dururken ağlıyordum toparlandım kendimi iyi hissediyorum çok şükür
bende sizi özledim aldığım 2 kiloyu vereyim gelirim yani gelmek istiyorum sen ne yaptın canım
Ben demiştim şekerim terliycen tabi ah nasıl özledim bandimida hiiic vaktim yok siz koşun arkadaşlarcanım ilk başladığımda burda bi arkadaş koş koş ben başta6 ile başladım şimdi8-9 la çok rahat koşuyorum banamısın demiyo demişti de kimdi o zaman hatırlamıyorum gözlerim faltaşı gibi açılmıştı 5,5 a bile çıkamıyodum ama bende şimdi8lere çıkmaya başladım gerçi "banamısın" diyo bananefes nefese kalıyorum ter akıyo herbiyerimden ama metabolizmayı hızlandırmanın yolu kasları güçlendirmekse mecbur sporsuz olmaz biyerden sonra diye yapıyorum. zaten ben çıktıktan sonra 1 saatten aşağı indiğim hiç olmuyo da çıkmaya üşeniyorum koşu bandına "ya hep ya hiç" ciyim
Ahh bitanem kıyamam ben sana, geçer inşallah hersey74.4 yazacağıma 47.4 yazmışımevet canım sorunlar sıkıntılar geçti ama çok yıprattı beni gerçekten her gün durup dururken ağlıyordum toparlandım kendimi iyi hissediyorum çok şükür
bende sizi özledim aldığım 2 kiloyu vereyim gelirim yani gelmek istiyorum sen ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?