Olcak tabiki canım hepimiz ilk geldiğimizde öyle hissediyorduk kiloların azaldıkça sen daha çok gaza geliceksinAman ne rekabet ne rekabet!!
ben 99 kiloyum huu
Bende a aynı durumdayım herkes yeter iyisin diyo ama yetmezz 57 yi görmek istiyorummmmmmay artık vermek istiyorum bu kiloları
YETERRRRRRRRRRRRRRR diye bağırasım var
çok sağol canım benim geçti her şey artıkAhh bitanem kıyamam ben sana, geçer inşallah hersey
2 kilo nedirki hemencecik verirsin sen
Bende 15 tatilde yatılı misafirim vardı izne ayrıldım pişman oldum valla 1 kilo fazlam var bi türlü konsatre olup veremiyorum, yarın ayran detosksu yapcam bakalım cumaya etki eder inşallahta girebilirim listeye
Ben de bayağı düşündüm 47den 70 lere nasıl izindeyken alabildin diyee
Üç gebelik geçirdim, ilk ikisinde hicbirsey hissetmedim.ne aşerdim , ne midem bulandı, ne de canım gece gece birşey istedi.kendimden şüphe duyuyordum, hatta bu belirtiler olan gebelerle dalga geciyordum.hepsi psikolojik aslında siz bilinçaltında olanları yaşıyor ve istiyorsunuz diyordum.taa ki 34 yaşındaki son gebeliğime kadar. Allah öyle bir cezamı verdi ki istemediğim hiçbirşey kalmadı.bişey sorcam aranızda gebelik gecirmişlere..ben hani hamileliğimden süphelendiğim zaman hep uyuyordum birde sık idrar çıkıyordum onlar artık bende yok bide kendimi gebe gibi hissetmiyorum artık sizce bu normal mi arkadaslar
ne bileyim ilk hafta her belirti vardı şimdi hislerim yok bende anlamadım ay dolmadan bi muayene dahamı olsam diyorumÜç gebelik geçirdim, ilk ikisinde hicbirsey hissetmedim.ne aşerdim , ne midem bulandı, ne de canım gece gece birşey istedi.kendimden şüphe duyuyordum, hatta bu belirtiler olan gebelerle dalga geciyordum.hepsi psikolojik aslında siz bilinçaltında olanları yaşıyor ve istiyorsunuz diyordum.taa ki 34 yaşındaki son gebeliğime kadar. Allah öyle bir cezamı verdi ki istemediğim hiçbirşey kalmadı.
demem o ki aynı kişinin farklı gebelikleri bile aynı değil. O yüzden sende normal mi değil mi diye hiç endişe etme.herkes farklı herkes kendine özel
Canım nerelerdesin hadi bekliyoruz seniçok sağol canım benim geçti her şey artık
inşallah canım evet verebilirim sanırım haftaya kadar
ah canım ya verirsin hemen ayran detoksuyla zaten
izinler diyet yapanların düşmanı bence
Kesinlikl3 canim tv karsisi olmazsa heleki kosu bandi hic cekilmiyor. Yada muzik olucak. Bizimiinin tam karisindaki duvarda boy aynasi var kosu bandinin annemde. Ben yururken halimi gorup dahada gaza gelirdim. Hele bide kosarkenaynen canım ya benm koşu bandı da salonda tam tvnin karşısındaydı o zaman daha severek yapıyodum misafir gelecek diye değiştirdim yerini köşeye koydum tvyi görmüyo şimdi hiççç yapasım gelmio çok sıkılıyorumben de bi çözüm düşünüyorum da evin internetini de kapattırdım yeni, bilgisayardan da izleyemiyorum bişey. eski yerine koymaktan başka da bi fikir bulamadım
Evet dilekcim.yaa. Koruma dobemindenolsak daha kolay olcak ama insada disari cikinca istiyir bisiler yesinah su haftasonları yokmu butun emegı cope atmaya sebeb,toparlamana sevındım canım
Yasim 27. Ben dedim ki o aralari canimin istedikleri ile kapatayim. Mesela paketimi yapiyirum ama sabah yumurtam olmuyir benim.csnim yumurta cekiyor ama menu disina cikmiyim diye yiyemiyorum. Simdi en azindan 300 cal istedigim bi sey ile alirimKAç yaşındasın bilmiyorum ama 1100 kalori bayağı az arkadaşım. Aç kalırsın diyecektim ama zaten sende demişsin doymadım diye. Kendine işkence etme, yavaş olsun keyifli mutlu olsun.Bir kere geliyoruz dünyaya
diyet yapanlar icin süper bir olay.her gün bugun ne yesem derdi yok hic degilse.tatlıyı normal şekerlemi yoksa tatlandırıcıylamı yapıyorlar acaba?
karatay hoca nın "kolestrol tehlike degildir" tezini amerika lı bilim insanlarıda onaylamış.haberlerde dinledim biraz once
Olsun canım sen yeni düzene tam bi alış sporu da sıkıştırırsın biryere inanıyorum benBen demiştim şekerim terliycen tabi ah nasıl özledim bandimida hiiic vaktim yok siz koşun arkadaşlar
ama sunun sozu verebılırım gıdısım sessız oldu ama donusum muhtesem olacak :)2 ayda 10 kılo verıcem anam aglaya kadar spor yapıcam hayatan hırsımı spordan alacam
Canım ben o aşamaya hiç geçemedim bilemicembişey sorcam aranızda gebelik gecirmişlere..ben hani hamileliğimden süphelendiğim zaman hep uyuyordum birde sık idrar çıkıyordum onlar artık bende yok bide kendimi gebe gibi hissetmiyorum artık sizce bu normal mi arkadaslar
Aysemm senin masallahin var. Verdin kilolari ama resmen azmedip verdin.Nasılsınız fistiklar benim bebeler erkenden uyuyor artık epey düzene girdiler menünün yazıp yaratım bende. Nedir bu yaa herkes izinde kilo veremeyeceginizi bile bile niyekine izne cikiyosunuz neler atlattım yine izin yapmadım hiç kaynanamin babamın tedavisi şimdi tamamen düzenimiz degisti ailece aaaa azcik beni örnek alın caniiim
Kendime baya dolu dolu capcanlı bi müzik listesi hazırladım her devirden hareketli pop çocukluğumun şarkıları falan dün güzel oldu. Bi de eşim de gaza geldi spora başladKesinlikl3 canim tv karsisi olmazsa heleki kosu bandi hic cekilmiyor. Yada muzik olucak. Bizimiinin tam karisindaki duvarda boy aynasi var kosu bandinin annemde. Ben yururken halimi gorup dahada gaza gelirdim. Hele bide kosarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?