- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Hosgeldin mavimi ailemize. Ben ayca. 27 yasindayim 94 ile basladim simdi 77 civarindayim. Menukerini takip acisindan toplayarak yazarsan daha cok sevinirim. Yoksa gozden kaciriyorumokudum kabul ediyorum da bir şey sorucam ne yediğimi gün içinde burda yazsam olmuyor mu öğünlerimi yedikçe gelip yazsam ? bi gün sonra toptan yazmak yerine ?
Ben yurudummmGünaydın 3. Takım!!
Istanbul'da hava harika. Tam yürüyüş havası. Vakti olan, musait olan herkes bugün yürüyelim
Benimdeee benimdeeeeay artık vermek istiyorum bu kiloları
YETERRRRRRRRRRRRRRR diye bağırasım var
Atayim Eminem dar badiler giyimde cekeyim bi. Ama bu ara kabizim. bi gun is yerinde yiyince benim.bunye sapitoyorayçaaaa bir foto at yaa çok merak ediyom nasıl oldun :)
ayy bende mi öle yapsam. gerçi ben artık boşverdiğim için onuda kesin boşveriririm
bende aynı düşüncedeyim iyiki varsınuzzzz
kız ne güldüm yaaa.anlamsızcaca yürümek buda güzelmiş
o kadar nasıl koşuyosun yaaa ben hemen tıkanıyorum
Seni kisy bandina cikardik mi tamm. Canim zprla kendini madem boylesin zorlada olsa at kendino kosu bandinaa. Ne guzel 1 saat. Nasilda guzel kilo verdirircanım ilk başladığımda burda bi arkadaş koş koş ben başta6 ile başladım şimdi8-9 la çok rahat koşuyorum banamısın demiyo demişti de kimdi o zaman hatırlamıyorum gözlerim faltaşı gibi açılmıştı 5,5 a bile çıkamıyodum ama bende şimdi8lere çıkmaya başladım gerçi "banamısın" diyo bananefes nefese kalıyorum ter akıyo herbiyerimden ama metabolizmayı hızlandırmanın yolu kasları güçlendirmekse mecbur sporsuz olmaz biyerden sonra diye yapıyorum. zaten ben çıktıktan sonra 1 saatten aşağı indiğim hiç olmuyo da çıkmaya üşeniyorum koşu bandına "ya hep ya hiç" ciyim
Esin spor salonuna mi gidicek ? Sende takil ona. Beraber daha eglenceli olur.Kendime baya dolu dolu capcanlı bi müzik listesi hazırladım her devirden hareketli pop çocukluğumun şarkıları falan dün güzel oldu. Bi de eşim de gaza geldi spora başladı haftada 3 gün o spordayken ben de evde koşarım güzel olacak
Yahu ben kaç kilosun diyecegime kac yasindasın diye sormuşum.Yasim 27. Ben dedim ki o aralari canimin istedikleri ile kapatayim. Mesela paketimi yapiyirum ama sabah yumurtam olmuyir benim.csnim yumurta cekiyor ama menu disina cikmiyim diye yiyemiyorum. Simdi en azindan 300 cal istedigim bi sey ile alirim
Çok güzel olurdu ama karma değil salon canım erkeklere farklı gün kadınlara farklı gün o yüzden aynı anda farklı yerlerde yapıcaz inşEsin spor salonuna mi gidicek ? Sende takil ona. Beraber daha eglenceli olur.
geldim canım haftaya dönüyorum inşallahCanım nerelerdesin hadi bekliyoruz seni
Canimin içi okadar dusunme nasıl hissettiğini strese sokma kendini sen rahat ol ki oda iyi olsun hamilelik bu bir günün bir gününe uymaz inşallah rahat geçirirsin. Önceden nasil san yine öyle ol daha dikkatli olman dışında tabiiibişey sorcam aranızda gebelik gecirmişlere..ben hani hamileliğimden süphelendiğim zaman hep uyuyordum birde sık idrar çıkıyordum onlar artık bende yok bide kendimi gebe gibi hissetmiyorum artık sizce bu normal mi arkadaslar
He valla aycam hala inanamiyom tam tam 15 kilo gitti kaldı 10 kilo onuda veri cem ramazan sonuna kadarAysemm senin masallahin var. Verdin kilolari ama resmen azmedip verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?