Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menu
Sabah kefir ceviz
Öğle yoğurt bir kase çorba az nohut iki dlm ekmek turp
Akşam iki kaşık pilav salata dört parça başlama tavuk
Yeşil cay

günaydın kızlar.2gündür akşamları yerle birim.resmen baygınlık geliyor.gündüzde manik gibiyim,umursamaz hafif sarhos bi halim var.
sanırım bitki çayı karısımı yapıyor.bizim temizlik elemanıda dr hanım bende içeyimmi demişti oda diyor.akşam resmen sızıyorum eşimi işten çıkardılar umrumda olmadı saf gibiyim diyorefser sende durumlar nasıl.o çayı içiyormusun??

nar ayşem bence sık ultrasona girme.yurtdısında max 3 yada 4 kere yapıyorlar.ses dalgasıyla ama bebegi panik yapıyormus ne oluyor ya diye.çünkü bizim duyamayacagımız bir frekans neolur ne olmaz.sabret canım.
hopp.cikinde dediği gibi hiç bir gebelik aynı olmuyor.3 tane dogurmus biri olarak.

Canım bende uyku hali yapmıyor içeriğini inceledin mi

günaydın bayanlar
bu hafta motivasyonum hiç iyi değil
bir türlü doymuyorum anlamadım çok acıkıyorum bu hafta neden böle oldu

günaydın bayanlar
Niye canım tok tutan şeyler ye geç açıkmanı sağlar fındık ceviz badem gibi birde kan sekirini ölçtür ünsilin dirençi olabilir doktorumuz daha iyi bilir

günaydn çıtırlar

dünkü menülerimi yazayım
kahvaltım

1 haşlama yumurta
yeşil zeytin
peynir

öğlen yemeğim
yarım porsiyon etli taze fasülye
1 kepçe cacık
3 kaşık bulgur pilavı

Aksam yemeğim
karisik izgara 2 ser parca kusbasi et ve tavuk 1 de kofte
salata 4 kasik kadar
ve ayran

1 saati aşkın da spor

Vayyy süpersinn canımm menü harika
su ne kadar içiyorsun

günaydın bayanlar
Neden ki canım ama bazen oluyor mevsim değişikliği falan etkiler bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorumm, o yüzden detoks çorbasıyla biraz midemi küçültücem

Neden ki canım ama bazen oluyor mevsim değişikliği falan etkiler bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorumm, o yüzden detoks çorbasıyla biraz midemi küçültücem
kaptanım bilmiyorum artık çok bunaldım psikolojik olarak da 3 kiloyu bi versem ama gayret yok daha doğrusu gayret var da sanki elimde değilmiş gibi hissediyorum 2 gündür doymuyorum resmen duygusal açlık yaşıyorum

Niye canım tok tutan şeyler ye geç açıkmanı sağlar fındık ceviz badem gibi birde kan sekirini ölçtür ünsilin dirençi olabilir doktorumuz daha iyi bilir
ben şimdiye kadar hiç test yaptırmadım bende ünsilin direnci olduğunu düşünüyorum zaten

Canım bende uyku hali yapmıyor içeriğini inceledin mi
hibiscus bende tansiyonu düşürüyor sanırım bugün ölçücem.birde mate var daha öncede içmiştim oda tuhaf yapıyor.
günaydın bayanlar
öyle dönemler olur,reglin mi yakın.tarcınlı bişeyler tüket o hissi bastırıyor.

Benim içtiğindede var olabilir
Pakete baktım funda yaprağı -kiraz sapı-yeşil çay-mate-hibiskus var karışımda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…