Aybukecim hoşgeldin iyiymissin okudum geçmişi çok sevindim don bian önceiyi gecelerr
Hadi canım bekliyoruz seni at artık üzerindekileri gel yanımızageldim canım haftaya dönüyorum inşallah
Canım bende uyku hali yapmıyorgünaydın kızlar.2gündür akşamları yerle birim.resmen baygınlık geliyor.gündüzde manik gibiyim,umursamaz hafif sarhos bi halim var.
sanırım bitki çayı karısımı yapıyor.bizim temizlik elemanıda dr hanım bende içeyimmi demişti oda diyor.akşam resmen sızıyorum eşimi işten çıkardılar umrumda olmadı saf gibiyim diyorefser sende durumlar nasıl.o çayı içiyormusun??
Niye canım tok tutan şeyler ye geç açıkmanı sağlar fındık ceviz badem gibigünaydın bayanlar
bu hafta motivasyonum hiç iyi değil
bir türlü doymuyorum anlamadım çok acıkıyorum bu hafta neden böle oldu
Vayyy süpersinn canımm menü harikagünaydn çıtırlar
dünkü menülerimi yazayım
kahvaltım
1 haşlama yumurta
yeşil zeytin
peynir
öğlen yemeğim
yarım porsiyon etli taze fasülye
1 kepçe cacık
3 kaşık bulgur pilavı
Aksam yemeğim
karisik izgara 2 ser parca kusbasi et ve tavuk 1 de kofte
salata 4 kasik kadar
ve ayran
1 saati aşkın da spor
Neden ki canım ama bazen oluyor mevsim değişikliği falan etkiler bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorumm, o yüzden detoks çorbasıyla biraz midemi küçültücemgünaydın bayanlar
kaptanım bilmiyorum artık çok bunaldım psikolojik olarak da 3 kiloyu bi versem ama gayret yok daha doğrusu gayret var da sanki elimde değilmiş gibi hissediyorum 2 gündür doymuyorum resmen duygusal açlık yaşıyorumNeden ki canım ama bazen oluyor mevsim değişikliği falan etkiler bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorumm, o yüzden detoks çorbasıyla biraz midemi küçültücem
ben şimdiye kadar hiç test yaptırmadım bende ünsilin direnci olduğunu düşünüyorum zatenNiye canım tok tutan şeyler ye geç açıkmanı sağlar fındık ceviz badem gibibirde kan sekirini ölçtür ünsilin dirençi olabilir doktorumuz daha iyi bilir
hibiscus bende tansiyonu düşürüyor sanırım bugün ölçücem.birde mate var daha öncede içmiştim oda tuhaf yapıyor.Canım bende uyku hali yapmıyoriçeriğini inceledin mi
öyle dönemler olur,reglin mi yakın.tarcınlı bişeyler tüket o hissi bastırıyor.günaydın bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?