- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
aynı çaydan aldım zaten foto eklemiştin hatta aldım asmye geldim bi baktım eski çayımda mutfakta.2 paket o çaydan var markasıda aynı,içeriğide..Benim içtiğindede var olabilir
Pakete baktım funda yaprağı -kiraz sapı-yeşil çay-mate-hibiskus var karışımda .
Yinede dikkatli ol canım dediğin gibi bir tansiyonuna baktıraynı çaydan aldım zaten foto eklemiştin hatta aldım asmye geldim bi baktım eski çayımda mutfakta.2 paket o çaydan var markasıda aynı,içeriğide..
Başlarda bende unutuyordumayy yine yogurdu unuttum.
bana senin öğünler fazla geliyor.yetişemiyorum:))).sabah balık yagını alıyorum,cebime bir yumurta atıp asmye geliyorum onu burda pişirip ne bulduysam.elimden geldiğince uyguluyorum.Yinede dikkatli ol canım dediğin gibi bir tansiyonuna baktır
Diyet nasıl gidiyor
Banada fazla geliyor canım ama açıkmamak güzelbana senin öğünler fazla geliyor.yetişemiyorum:))).sabah balık yagını alıyorum,cebime bir yumurta atıp asmye geliyorum onu burda pişirip ne bulduysam.elimden geldiğince uyguluyorum.
Sağol canımcımm inşallah etkili olurrgülşahcım detoxun mübarek olsun
ben aynı durumu regl yakinken yaşıyorum. Midem dibsiz kuyu oluyor, ne yersem doymuyorum.dikkat ettim, kızımda da aynı durum sözkonusu. Seninde yakın olabilir mi acaba?günaydın bayanlar
bu hafta motivasyonum hiç iyi değil
bir türlü doymuyorum anlamadım çok acıkıyorum bu hafta neden böle oldu
Detoks çorbasını nasıl yapıyorsun canımNeden ki canım ama bazen oluyor mevsim değişikliği falan etkiler bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorumm, o yüzden detoks çorbasıyla biraz midemi küçültücem
çay , fazla kahve hepsi yapabilir..özellikle kahve..galiba bu çayla beraber çay kahve cok içtiğimden çarpıyor beni.
Canım yarım kg yoğurt içine haşlanmış nohut, haşlanmış aşurelik buğday hafif koyu kıvamda çorba üzerine nane pulbiber 12 den itibaren 8 e kadar 2 saattebir 1 kase içiyorumben aynı durumu regl yakinken yaşıyorum. Midem dibsiz kuyu oluyor, ne yersem doymuyorum.dikkat ettim, kızımda da aynı durum sözkonusu. Seninde yakın olabilir mi acaba?
Detoks çorbasını nasıl yapıyorsun canım
çay , fazla kahve hepsi yapabilir..özellikle kahve..
Vayyy süpersinn canımm menü harika
su ne kadar içiyorsun
Günaydınnn bugun detoks günümmm
detoks nasıl yapıyorsun tatlım çorbası nasılmış bu arada ?
Canım yarım kg yoğurt içine haşlanmış nohut, haşlanmış aşurelik buğday hafif koyu kıvamda çorba üzerine nane pulbiber 12 den itibaren 8 e kadar 2 saattebir 1 kase içiyorum
Sabahta 10 da 1 haş yumurta,az peynir,1 dlm ekmek,domates falan kahvaltı yapıyosun
Günboyuda bol su bitki çayı
Kahve meyve yok bu kadar
Çok güzel canımsu 2 litreyi geçiyor tatlımm
Biri mi tavsiye etti, yoksa kendinmi düşündün? Meyva ve sebze suları ile detoks duymuştum ama bunu ilk defa duyduğum için soruyorumCanım yarım kg yoğurt içine haşlanmış nohut, haşlanmış aşurelik buğday hafif koyu kıvamda çorba üzerine nane pulbiber 12 den itibaren 8 e kadar 2 saattebir 1 kase içiyorum
Sabahta 10 da 1 haş yumurta,az peynir,1 dlm ekmek,domates falan kahvaltı yapıyosun
Günboyuda bol su bitki çayı
Kahve meyve yok bu kadar
tamam canım 2 kilo fazlalığım var onu atayım geliyorumHadi canım bekliyoruz seni at artık üzerindekileri gel yanımıza
hoşbuldum canım nasılsınAybukecim hoşgeldin iyiymissin okudum geçmişi çok sevindim don bian önce
Valla burdan kızlar yapmıştı internettede var ayran detoksu diye geçiyor,ben çok faydasını gördüm 1,5 kiloya kadar gitti her seferinde özelliklede böyle izin zamanlarında alınan yerleşmemiş kilolar daha çabuk gidiyorBiri mi tavsiye etti, yoksa kendinmi düşündün? Meyva ve sebze suları ile detoks duymuştum ama bunu ilk defa duyduğum için soruyorum
Yahu ben kaç kilosun diyecegime kac yasindasın diye sormuşum.Evet, dogru düşünmüşsün.300 kaloriyi kendin doldurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?