Tuzlu değildi ama tereyağlıydı. Çok uzun zamandır yapmıyordum, çocuklar isteyince dayanamadım yaptım. Sonrası malumBenim paketlerde aksam yemegimde kocaman tabak makarnada oluyodu. Bence aksam sapitmamissin canim 4 kasiksa cokta degil. Bide cokca yagli tuzlu degilse olabilir.
Kalori hesapla yazdım, çıkan ilk hesaplayıcıdan yaptım.evet, banada çok geldi .senin dedigin siteden tekrar hesaplayayımNerden hesapladin ki ony. ne kadar cokmusrafineranin sitesinde var onu kullanip hesaplasana bide
Eş ler maalesef kadinların kilo almasında büyük etkenlerden biri.benim eşimde fast food tarzı beslenmeyi sever.hatta her tür beslenmeyi sever:) bir de bizi beslemeyi sever:) sonuc; obezgillerBi daha dışarda yersen bana söyleme dedim teklif de etme bana dedim hazır yemek. Mis gibi sağlıklı biber dolması yerine o yağlı dürümü yedim ay bu hafta kaçıncı pişmanlığım bu. Daha 12 kilo var vermek istediğim niye böyle 2-3 kilom kalmış rahatlığına girdim ben yaaaa
oo harika kaptanımGünaydın kelebekler tartı öncesi son gün en hafif gün olsun bol su içelim
Ben detoksa devam dün çok zorlandım kıvrandım resmen ama tartıda - 600 gr görünce değdi, ben 2. Gününde çok veremiyorum ama bugunde devam edicem
Spor yapmıyorum seçeneğini işaretledigimde böyle bir sonuç çıktı Spor yapıyorum seçeneğinde 1320-1660 dedi.diger sitenin verdiği rakamla arada bayağı fark var1100 + 1 dilim penir 4-5 zeytin kesin ekliyorun salata ve corba bazen ekliyorum. Yumurtam yoksa yumurta ekliyorum sut ve yogurt ekliyorum kesin. Oluyodur belki 1400 aka bakmiyorum ki
o kadar etkili demek o zaman bende yarın başlıyorum çünkü bu hafta yerimde saydım bi türlü kendimi toparlayamadım ve toparlamak istemedim değii bir ruh halindeydimGünaydın kelebekler tartı öncesi son gün en hafif gün olsun bol su içelim
Ben detoksa devam dün çok zorlandım kıvrandım resmen ama tartıda - 600 gr görünce değdi, ben 2. Gününde çok veremiyorum ama bugunde devam edicem
Baktımda canım 398 cal mişKızlar bide bi sahlep meselem var icilebilitesi nedir acaba kaptan cim sıcak sıcak iyi gidiyor is yerinde ama cok ta tatlı yaw
Evet cnm sürekli bişeyler yemrk istiyordum çok zorlandım bugun daha iyi olur inşallah, dene mutlakao kadar etkili demek o zaman bende yarın başlıyorum çünkü bu hafta yerimde saydım bi türlü kendimi toparlayamadım ve toparlamak istemedim değii bir ruh halindeydim
afiyet olsunBen kahvaltıya gidiyorummm
afiyet olsun canımBen kahvaltıya gidiyorummm
canım ben de çok severim ama hangisinden içiyorsun çok tatlı olmayanlar var sen hangisini içiyorsunKızlar bide bi sahlep meselem var icilebilitesi nedir acaba kaptan cim sıcak sıcak iyi gidiyor is yerinde ama cok ta tatlı yaw
Canım duraklamaya girmiş olabilirsin, yeme düzenini değiştir daha çok protein tüket bana diyetisyenim öyle bi liste vermişti 1 gün öğlen akşam protein 1 gün öğle protein akşam sebzeya kızlar bir şey sorucam 2 haftayı geçti hep aynı kilodayım regl yeni bitti bi tartılayım demiştim ama maalesef aynıyım halbuki dikkat ediyorum spor yapıyorum normale göre porsiyonlarım küçüldü ekmek hiç e yakın tüketiyorum ve koşu yürüyüş yapıyorum neden böyleyim sizce ya neden yaaa
Sağol kuşumm ayy çok sevindim seni gördüğüme tekrarrafiyet olsun canım
Canım duraklamaya girmiş olabilirsin, yeme düzenini değiştir daha çok protein tüket bana diyetisyenim öyle bi liste vermişti 1 gün öğlen akşam protein 1 gün öğle protein akşam sebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?