Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çarşamba menüsü
5 bisküvi ve çayla kahvalti
Öğle bir kase çorba haşlama et koca bi tabak maydanoz iki dlm ekmek
Akşam balık salata

Kızlar bide bi sahlep meselem var icilebilitesi nedir acaba kaptan cim sıcak sıcak iyi gidiyor is yerinde ama cok ta tatlı yaw

Benim paketlerde aksam yemegimde kocaman tabak makarnada oluyodu. Bence aksam sapitmamissin canim 4 kasiksa cokta degil. Bide cokca yagli tuzlu degilse olabilir.
Tuzlu değildi ama tereyağlıydı. Çok uzun zamandır yapmıyordum, çocuklar isteyince dayanamadım yaptım. Sonrası malum

Nerden hesapladin ki ony. ne kadar cokmus rafineranin sitesinde var onu kullanip hesaplasana bide
Kalori hesapla yazdım, çıkan ilk hesaplayıcıdan yaptım.evet, banada çok geldi .senin dedigin siteden tekrar hesaplayayım

Eş ler maalesef kadinların kilo almasında büyük etkenlerden biri.benim eşimde fast food tarzı beslenmeyi sever.hatta her tür beslenmeyi sever:) bir de bizi beslemeyi sever:) sonuc; obezgiller
Aman, koru kendini.ne kadar israr ederse sen de o kadar et.yoksa olmuyor

oo harika kaptanımBir gun için çok güzel bir rakam.

1100 + 1 dilim penir 4-5 zeytin kesin ekliyorun salata ve corba bazen ekliyorum. Yumurtam yoksa yumurta ekliyorum sut ve yogurt ekliyorum kesin. Oluyodur belki 1400 aka bakmiyorum ki
Spor yapmıyorum seçeneğini işaretledigimde böyle bir sonuç çıktı Spor yapıyorum seçeneğinde 1320-1660 dedi.diger sitenin verdiği rakamla arada bayağı fark var

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-26-08-33-06.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 54
o kadar etkili demek o zaman bende yarın başlıyorum çünkü bu hafta yerimde saydım bi türlü kendimi toparlayamadım ve toparlamak istemedim değii bir ruh halindeydim

günaydın bayanlar
bakıyorum keyifler güzel
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah:
sahanda yumurta peynir zeytin çay 1 dilim kepek ekmek
öğle:
1 kase mercimek çorba 1 dilim ekmek
akşam:
barbunya 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
gece: 1 bardak süt

o kadar etkili demek o zaman bende yarın başlıyorum çünkü bu hafta yerimde saydım bi türlü kendimi toparlayamadım ve toparlamak istemedim değii bir ruh halindeydim
Evet cnm sürekli bişeyler yemrk istiyordum çok zorlandım bugun daha iyi olur inşallah, dene mutlaka

Kızlar bide bi sahlep meselem var icilebilitesi nedir acaba kaptan cim sıcak sıcak iyi gidiyor is yerinde ama cok ta tatlı yaw
canım ben de çok severim ama hangisinden içiyorsun çok tatlı olmayanlar var sen hangisini içiyorsun

ya kızlar bir şey sorucam 2 haftayı geçti hep aynı kilodayım regl yeni bitti bi tartılayım demiştim ama maalesef aynıyım halbuki dikkat ediyorum spor yapıyorum normale göre porsiyonlarım küçüldü ekmek hiç e yakın tüketiyorum ve koşu yürüyüş yapıyorum neden böyleyim sizce ya neden yaaa

Canım duraklamaya girmiş olabilirsin, yeme düzenini değiştir daha çok protein tüket bana diyetisyenim öyle bi liste vermişti 1 gün öğlen akşam protein 1 gün öğle protein akşam sebze

Canım duraklamaya girmiş olabilirsin, yeme düzenini değiştir daha çok protein tüket bana diyetisyenim öyle bi liste vermişti 1 gün öğlen akşam protein 1 gün öğle protein akşam sebze

sağol tatlımmm yarın bu şekilde yapayım o zaman ya deneyim kendimi ve veriyim yaaa nolurr artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…