Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Farklı bir yaklaşım, banada mantıklı geldi. Çok ayrıntıya girilmemiş ama. Örneğin kilo vermek için çok yiyin demiş ama ölçü verilmemiş. Biraz daha araştırmak lazım

Aynı site kendi söylediğini yalanlamış gibi bişey olmuş bence "doğru bildiğimiz yanlışlar" başlıklarıyla prim yapmaya çalışan bir site. Midem yeni yeni küçüldü çok yeme fikri mantıklı gelmiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldın mavılım :) ben dılek 31 yasında 2 cocuk anası 73 kılo bır bayınım ..ızındeyım suan ama haftaya cuma sahalara donucem hemde ne donus olacak hedeflerım buyuk bakalım bıreyselde 1. olacam

Hosbuldum tatlimmm don izinden gel aramizaa

Farklı bir yaklaşım, banada mantıklı geldi. Çok ayrıntıya girilmemiş ama. Örneğin kilo vermek için çok yiyin demiş ama ölçü verilmemiş. Biraz daha araştırmak lazım
Yazmis detayli sorulariniz yazin yanitlariz diye tatlim ayrintiya giremezzler bireyseldir azlik cokluk bence

yaktigi kadarini yiyor demekki esitleniyor. Bilemedim ki tatlim okuyalim analiz edelim bilinclenelim her yazan dogru olmuyo ki zaten kime inanalim biz

Bugun ki menulerimi yazayim gelmisken
kahvaltim
omlet tek yumurtadan
ince dilim salam
1 burgu peynir
zeytin
ayran

Oglen yemegim
karnabahar yemegi
bi kac catal peynirli makarna

Ara
1 avuc beyaz leblebi
sade soda

Aksam yemegim
1 icli kofte adana usulu haslanmis
2 kasik yogurt

Vee 1 saat sporumu da yaptim

Evet, verdiğin baglantıdaki yazıda kendi teorilerini çürütmüşler :) ilk mavi nin linkte okuduğumda biraz dukan gibi gelmişti. Hani ondada belli besin gruplarından sınırsız yeme özgürlüğü var ya..yinede araştırılmalı. Zayıflamaya giden her yol mubahtır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugünkü mönüm:

Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yarım tost

Ara:yok

öğle: iki kofte, bir dilim ekmek

ara:bir paket altinbasak, peynir

akşam:bir kepçe çorba, iki kofte, salata

spir: bir saat aerobik, yarım saat yürüyüş su: iki litre

Sonunda bugün spor salonuna başlayabildim.o kadar hamlamışım ki eve geldiğimde biri beni dövmüş gibi kalakaldım.ancak bu saatte kendime gelebildim

** 3. Takım 402. Etap ***

Nilyyyaaannn : (77,8///%)
Chnnmkiz : (72,5/71,8/0,7/%0,97)
Olvidos : (59,7///%)
Xpreiaz : (67,5///%)

Efser : (72,3///%)
Hoppidicik : (99,7///%)

3.Takım ortalaması:%

Allahımmmm bu acı bir durummm 3 haftadır uğraş didin spora git diyet yap ama gel gör ki sonuç yok ödül yok neden yaaaaa nedenn

günaydın bayanlar
1 hafta boyunca kendimi toplayamadım biliyorsunuz ve bu durum tartıya +300 olarak yansımış
yine buna şükür ben daha feci bekliyordum ama bu hafta süper olacak çünkü bende ayran detoksuna başladım bugün
cumartesi akşam misafirim var ama ben yaptıklarımı hemen gider gitmez buzluğa atıcam
bu hafta güzel bir başlangıç olsun benim için

Olvidos : (59,7/60.0/%)

Olvidos : (59,7/60.0/-0,3/%-0,50)

Olvidos : (59,7/60.0/-0,3/%-0,50)
Xpreiaz : (67,5/67,4/0,1/%??)

100 gr vermişim bu hafta evet sanırım zurnanın zırt dediği yere geldim... 1.5 kgler geride mi kaldı sizce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…