Farklı bir yaklaşım, banada mantıklı geldi. Çok ayrıntıya girilmemiş ama. Örneğin kilo vermek için çok yiyin demiş ama ölçü verilmemiş. Biraz daha araştırmak lazım
hosgeldın mavılım :) ben dılek 31 yasında 2 cocuk anası 73 kılo bır bayınım ..ızındeyım suan ama haftaya cuma sahalara donucem hemde ne donus olacak hedeflerım buyuk bakalım bıreyselde 1. olacam
Yazmis detayli sorulariniz yazin yanitlariz diye tatlim ayrintiya giremezzler bireyseldir azlik cokluk benceFarklı bir yaklaşım, banada mantıklı geldi. Çok ayrıntıya girilmemiş ama. Örneğin kilo vermek için çok yiyin demiş ama ölçü verilmemiş. Biraz daha araştırmak lazım
Okudum canım ya ama daha bikaç gün önce de kaslarımızı ne kadar geliştirirsek o kadar çok yağ yakımını artıracağımızı söylemişlerdi. Bilemedim valla eşim çyçs yapıyo ama kilo vermek için değil vucut şekillendirme için ve hiç kilo vermiyo da zaten.
Abooo o ne kalori yaw içmez olaydim dahada icmemBaktımda canım 398 cal miş
Bence yeşilçay falan iç onun ywrine
Alemsin diloş affet tabi yazık oda. Ağlar sonra :)))amann aysem valla agladıgımla kaldım okadar,oda kendı acısından cok kırılmıs cok zor donem ıcındeymıs yorgunluk borc,anlayıs goster dedı elımı optu bende afettım
Bitanem pes etmek yok o direnç kırılıcakEki Görüntüle 1433783 Eki Görüntüle 1433783
Allahımmmm bu acı bir durummm 3 haftadır uğraş didin spora git diyet yap ama gel gör ki sonuç yok ödül yok neden yaaaaa nedenn
Süpersin canımGünaydın kızlarbenden de 500 gram gitmiş şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?