Cunkü 10 kiloda aslında gözüne cok cok fazla gelmiyor. Bendede var o rahatlık benimde vermem gereken 10 kilo var ama bi rahatlık var üzerimdeBi daha dışarda yersen bana söyleme dedim teklif de etme bana dedim hazır yemek. Mis gibi sağlıklı biber dolması yerine o yağlı dürümü yedim ay bu hafta kaçıncı pişmanlığım bu. Daha 12 kilo var vermek istediğim niye böyle 2-3 kilom kalmış rahatlığına girdim ben yaaaa
Selamlar citirlar
Kahvaltim
1 omlet
peynir
sut
Oglen yemegim
tavuk izgara elim kadar
bi kac catal salata
Sonrasinda bi lokmacik baklava
Aksam yemegim
2 kepce kuru fasulye en susuzundan kupkuru
4 kasik kadar yogurt
1 dilim ekmek
3 litreyi geckin su ictim gun boyu
Vee 30 dk civari tempolu yuruyus
Benimde yapasım var detoks. Ama sırf bitsin diye paketlerim alıyorum. dahada almam cok sıkıldım. Bu az kiloda bile 600 gr yansıyosa bu mukkemel bişiGünaydın kelebekler tartı öncesi son gün en hafif gün olsun bol su içelim
Ben detoksa devam dün çok zorlandım kıvrandım resmen ama tartıda - 600 gr görünce değdi, ben 2. Gününde çok veremiyorum ama bugunde devam edicem
evett hadı bakalım 3 takımm. Ben bu gün yuruyuse cıkıcam. 6 km yururrum sanırım :)Günaydın 3. Takım!
Tartıdan önce son gün, hadi bugün biraz daha action
Spor yapmıyorum seçeneğini işaretledigimde böyle bir sonuç çıktı Spor yapıyorum seçeneğinde 1320-1660 dedi.diger sitenin verdiği rakamla arada bayağı fark var
ya kızlar bir şey sorucam 2 haftayı geçti hep aynı kilodayım regl yeni bitti bi tartılayım demiştim ama maalesef aynıyım halbuki dikkat ediyorum spor yapıyorum normale göre porsiyonlarım küçüldü ekmek hiç e yakın tüketiyorum ve koşu yürüyüş yapıyorum neden böyleyim sizce ya neden yaaa
baklava yürüyüş ile yanmıştır sanırımekmekte sorun yok bence aksamları 1 dilim gayet normal. ama baklava hem seker hem hamur hem yağ
Canım benım regl bıttıkten 3 -4 gun sonra ödemim gidiyor. Sendede hala ödem olabilir. Ödem arttırıcı seyler tuket. Bide mesela bazen 1 yudumcuk olan kacamalkar o gunun cope gıtmesıne neden oluyor baklava gb
Seni tekrar burfa gormek cok guzel. Gitme gel menulerini paylas sende bizimle. Ve sakon bosvermeee nolurrr
Sağol kuşumm ayy çok sevindim seni gördüğüme tekrarr
çook uzun zaman aradan sonra ben de birazdan koşu bandında yürüyüş yapacağım çok hamlamamışımdır inşallahevett hadı bakalım 3 takımm. Ben bu gün yuruyuse cıkıcam. 6 km yururrum sanırım :)
dondunku kız sençook uzun zaman aradan sonra ben de birazdan koşu bandında yürüyüş yapacağım çok hamlamamışımdır inşallah
bekle benı aycam beraber yapalım detoks ben cok pıs gaza geldımBenimde yapasım var detoks. Ama sırf bitsin diye paketlerim alıyorum. dahada almam cok sıkıldım. Bu az kiloda bile 600 gr yansıyosa bu mukkemel bişi
amann aysem valla agladıgımla kaldım okadar,oda kendı acısından cok kırılmıs cok zor donem ıcındeymıs yorgunluk borc,anlayıs goster dedı elımı optu bende afettımCanım sen ne durumdasın affettirmedimi enişte hala kendini
Ben de baktım 1400 küsür de bana çıktı ama ben dürüm yediğim gün bile o kadar etmiyo aldığım kalori sevindim :)Kesinlikle bak bu olmus bence. Ama bana gonderdıklerı 1500 calorilerde baya baya seyler var. Makarna bile var mesela. Ve ben bununla cok guzel kılolar verdım her hafta nerdeys 2 kiloya yakın verdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?