Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benden tünaydın herkese eğitim vardı giremedim nete hiç tam erken çıktım eve gelip temizlik yapayım hafta sonu misafir var ikramla uğraşırım sadece diyodum kiii sular kesilmiş üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim şimdi :)

Cunkü 10 kiloda aslında gözüne cok cok fazla gelmiyor. Bendede var o rahatlık benimde vermem gereken 10 kilo var ama bi rahatlık var üzerimde

baklava yürüyüş ile yanmıştır sanırım ekmekte sorun yok bence aksamları 1 dilim gayet normal. ama baklava hem seker hem hamur hem yağ

Benimde yapasım var detoks. Ama sırf bitsin diye paketlerim alıyorum. dahada almam cok sıkıldım. Bu az kiloda bile 600 gr yansıyosa bu mukkemel bişi

Spor yapmıyorum seçeneğini işaretledigimde böyle bir sonuç çıktı Spor yapıyorum seçeneğinde 1320-1660 dedi.diger sitenin verdiği rakamla arada bayağı fark var

Kesinlikle bak bu olmus bence. Ama bana gonderdıklerı 1500 calorilerde baya baya seyler var. Makarna bile var mesela. Ve ben bununla cok guzel kılolar verdım her hafta nerdeys 2 kiloya yakın verdim .

Canım benım regl bıttıkten 3 -4 gun sonra ödemim gidiyor. Sendede hala ödem olabilir. Ödem arttırıcı seyler tuket. Bide mesela bazen 1 yudumcuk olan kacamalkar o gunun cope gıtmesıne neden oluyor baklava gb

402,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Efser[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayulduzz [/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Kelebekolcam[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Chnnmkiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]nilyaaannn[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]mavimi[/TD]

[TD].[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]hoppidicik[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Olvidos[/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Xpreiaz [/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Mrv5534[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]​
[TR]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/TR][/TR]

Canım benım regl bıttıkten 3 -4 gun sonra ödemim gidiyor. Sendede hala ödem olabilir. Ödem arttırıcı seyler tuket. Bide mesela bazen 1 yudumcuk olan kacamalkar o gunun cope gıtmesıne neden oluyor baklava gb

aynen tatlım çok haklısın uğraş didin bi lokmacık şeyle hiç olsun hepsi
inşallah ödemdir yaaa yarın tartı günü iyi bi sonuç çıksın istiyorum artık

Canım sen ne durumdasın affettirmedimi enişte hala kendini
amann aysem valla agladıgımla kaldım okadar,oda kendı acısından cok kırılmıs cok zor donem ıcındeymıs yorgunluk borc,anlayıs goster dedı elımı optu bende afettım

Kesinlikle bak bu olmus bence. Ama bana gonderdıklerı 1500 calorilerde baya baya seyler var. Makarna bile var mesela. Ve ben bununla cok guzel kılolar verdım her hafta nerdeys 2 kiloya yakın verdim .
Ben de baktım 1400 küsür de bana çıktı ama ben dürüm yediğim gün bile o kadar etmiyo aldığım kalori sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…