nesfit de aldım ama uyanır uyanmaz yiyemiyorum ağzımda kalıyo yutamıyorum resmen. zorladım bi iki defa yedim amakahvaltı çok önemli canım kahvaltını güzel yapsan ne iyi olur
nesfit de aldım ama uyanır uyanmaz yiyemiyorum ağzımda kalıyo yutamıyorum resmen. zorladım bi iki defa yedim ama
Benimde gitiyor. Cok sıkıldım sanırım tartı aldıgımız gunden beri her gun sabah tartılıyorum bu etkılıyor belkıdeyeter artık bu hafta delı gb spor yapıcamm. Deli gb calaıcam bakalım o kılolar mı yaman ben mı yamann
Ben cok saldım canım spor yapmıyoru eskısı gb bazı kacamklar gozume cok gorunmuyor. Bu yuzden canım ben farkındayımda tekrar kendimi gazlamma lazım. Her 10 kiloda bir yasıyorum ben bu sorunugider canım mutlaka kilo vermede en önemli şey sabır yeme saatlerini değiştir biraz ya da yarım saat farklı bir spor dene suyunu artır mutlaka etki edecektir
Kesinlikle bende katılıyorumm. Maşalahhh
vayy aybukemmm hızır gibi yetiştin supersınnnevet dilekcim döndüm
Bende nesfit yıyemıyorum cok tatlı gelıyor bana Sımdı prıteını bol bişi aldım yogurda karıstırıp onu tuketebılıyorum Yanındada zeyın penırr ohh mıs gbnesfit de aldım ama uyanır uyanmaz yiyemiyorum ağzımda kalıyo yutamıyorum resmen. zorladım bi iki defa yedim ama
vawwww cok ıyı aynı kılolardayız hemen hemen o zaman. Gel kapısalımm :)
ben severim nesfit niye yiyemedin acaba başlangıçta 3 yemek kaşığına 1 bardak sütle dene bir de
o zaman daha çok hoşuna gider belki yanında da 1 meyve yiyebilirsin elma ya da portakal olabilir
tadından değilde sabah uyanır uyanmaz bişey yiyemiyorum kaç senedir kahvaltıyı hep işe gidince yapıyorum o da uyandıktan 1-2 saat sonrasına denk geliyo. işte haftada 2 gün farklı bi yerde çalışmaya başladım orda kahvaltı yapmayınca öğlen yapıyorum kahvaltıyı. nesfit çabuk hazırlar çıkmadan yerim dedim ama yiyemedim işte. haftada 2 gün hariç kahvaltı yapıyorum amaBende nesfit yıyemıyorum cok tatlı gelıyor bana Sımdı prıteını bol bişi aldım yogurda karıstırıp onu tuketebılıyorum Yanındada zeyın penırr ohh mıs gb
bana uyar tatlımmmvawwww cok ıyı aynı kılolardayız hemen hemen o zaman. Gel kapısalımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?