Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Listeyi ilerleyen saatlerde paylaşıcam bi cevap brkliyorum, şimdi işlerimi hallefdeyim görüşürüz şekerler

nesfit de aldım ama uyanır uyanmaz yiyemiyorum ağzımda kalıyo yutamıyorum resmen. zorladım bi iki defa yedim ama

ben severim nesfit niye yiyemedin acaba başlangıçta 3 yemek kaşığına 1 bardak sütle dene bir de
o zaman daha çok hoşuna gider belki yanında da 1 meyve yiyebilirsin elma ya da portakal olabilir

sen yaparsın kuzum ben inanıyorum bak buda benim kilo takvimim :)

gider canım mutlaka kilo vermede en önemli şey sabır yeme saatlerini değiştir biraz ya da yarım saat farklı bir spor dene suyunu artır mutlaka etki edecektir
Ben cok saldım canım spor yapmıyoru eskısı gb bazı kacamklar gozume cok gorunmuyor. Bu yuzden canım ben farkındayımda tekrar kendimi gazlamma lazım. Her 10 kiloda bir yasıyorum ben bu sorunu

Kesinlikle bende katılıyorumm. Maşalahhh Ama haftaya bende toparlıyorum kendimi. Pazartesi başlıcam. Hafta sonu kendimi dinlemeye ayırıyorum. Ve haftaya 1 kilo ile açılıs yapıcam

nesfit de aldım ama uyanır uyanmaz yiyemiyorum ağzımda kalıyo yutamıyorum resmen. zorladım bi iki defa yedim ama
Bende nesfit yıyemıyorum cok tatlı gelıyor bana Sımdı prıteını bol bişi aldım yogurda karıstırıp onu tuketebılıyorum Yanındada zeyın penırr ohh mıs gb

bende en az 1 kilo hedeflıyorum. Hemen hedef listemızı getşrelimde paylasmaya baslayalım

** 3. Takım Hedef Listesi***

Nilyyyaaannn -->77.8-->76.8
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos --> 60.0-->
Xpreiaz --> 67,4-->

Efser --> 72-->
Hoppidicik -->98.5-->

*** 3. Takım 402. Etap ***

Nilyyyaaannn : (77.8/77.8/0/%0)Kilosu sabit
Chnnmkiz : (72.5/71.8/0.7/%0.97)
Olvidos : (59.7/60.0/-0.3/%-0.50)
Xpreiaz : (67.5/67.4/0.1/%0.15)

Efser : (72.3/72/0.3/%0.41) 6. Takıma transfer oldu.
Hoppidicik : (99.7/98.5/1.2/%1.20)

3.Takım ortalaması:% 0,37

Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos --> 60.0-->
Xpreiaz --> 67,4-->

Hoppidicik -->98.5-->
Sahgull --> --> 61,7
Meantres --> --> 74,4
Mavimi --> 61,4 -->

ben severim nesfit niye yiyemedin acaba başlangıçta 3 yemek kaşığına 1 bardak sütle dene bir de
o zaman daha çok hoşuna gider belki yanında da 1 meyve yiyebilirsin elma ya da portakal olabilir

Bende nesfit yıyemıyorum cok tatlı gelıyor bana Sımdı prıteını bol bişi aldım yogurda karıstırıp onu tuketebılıyorum Yanındada zeyın penırr ohh mıs gb
tadından değilde sabah uyanır uyanmaz bişey yiyemiyorum kaç senedir kahvaltıyı hep işe gidince yapıyorum o da uyandıktan 1-2 saat sonrasına denk geliyo. işte haftada 2 gün farklı bi yerde çalışmaya başladım orda kahvaltı yapmayınca öğlen yapıyorum kahvaltıyı. nesfit çabuk hazırlar çıkmadan yerim dedim ama yiyemedim işte. haftada 2 gün hariç kahvaltı yapıyorum ama

Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos --> 60.0-->
Xpreiaz --> 67,4-->66,5

Hoppidicik -->98.5-->
Sahgull --> --> 61,7
Meantres --> --> 74,4
Mavimi --> 61,4 -->

Ayyy çok duygulandım sayenizde yaaa seviyorum sizi

* 3. Takım Hedef Listesi***

Chnnmkiz -->71,8--> 71
Olvidos --> 60.0--
Xpreiaz --> 67,4-->66,5

Hoppidicik -->98.5-->
Sahgull --> --> 61,7
Meantres --> --> 74,4
Mavimi --> 61,4 --

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…