Hiç sorun değil tatlım 4 kişi izinde bu hafta giricez listeye bide mervişimiz var gelicek bebişi rahatsız biraz yeni üyemide var deneme sürecinde yani hazırda 6 kişi var listeye gircekBayanlar bütün takımlar arasında en az yarışmacı bizde var. Efser den sonra beş kişi kaldık
ssağol canım benimvayy aybukemmm hızır gibi yetiştin supersınnn
aynen canım ya ben de saldım gerçekten spor falan kaç aydır yapmadım dün yaptım çok hamlamışım çok yoruldumBen cok saldım canım spor yapmıyoru eskısı gb bazı kacamklar gozume cok gorunmuyor. Bu yuzden canım ben farkındayımda tekrar kendimi gazlamma lazım. Her 10 kiloda bir yasıyorum ben bu sorunu
hayırlı olsun canım listemiz de efser neden gittiListemizi paylaştım güzeller
@Efser yeni takımın hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Hadi kızlarrrr yeni bi hafta bizi bekliyorrr
şey de yapabilirsin canım 2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir, domates,marul koyarsın iş yerinde çayla yersin güzel olurtadından değilde sabah uyanır uyanmaz bişey yiyemiyorum kaç senedir kahvaltıyı hep işe gidince yapıyorum o da uyandıktan 1-2 saat sonrasına denk geliyo. işte haftada 2 gün farklı bi yerde çalışmaya başladım orda kahvaltı yapmayınca öğlen yapıyorum kahvaltıyı. nesfit çabuk hazırlar çıkmadan yerim dedim ama yiyemedim işte. haftada 2 gün hariç kahvaltı yapıyorum ama
Sağol canımhayırlı olsun canım listemiz de efser neden gitti
Bu haftanın kaçamağı olsun canım pasta ama inan o iki çatal bile engelliyor bizi heleki bu duraklama dönemlerindeSrlamlar kizlar Menulerimm
Kahvaltim
yogurt Ve zeytin
Oglen
et doner
1 ayran
salata
biraz da bulgur pilavi
Oglen dogum gunu kutlandi bi arkadasin pastadan 2 catal alip biraktim yemedim
Aksam yemegim
daha haslama et 4 parmagim kadardi patates ve havucundan yemedim
Bi kac kasik yogurt
ve salata
Bugun dinlenme gunum spor yok
Oh oh ne güzelHiç sorun değil tatlım 4 kişi izinde bu hafta giricez listeye bide mervişimiz var gelicek bebişi rahatsız biraz yeni üyemide var deneme sürecinde yani hazırda 6 kişi var listeye gircek
Takım içi dereceler1.) Hoppidicik ~~> %1.20
2.) Chnnmkiz ~~> %0.97
Tekrar tebrik ediyorum kızlar
hımm anladım canım sorun olmasın da önemli değilSağol canım
Açıkcası çok bilmiyorum değişiklik istedi sanırım yoksa bi sorun yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?