Dünkü mönüm:
Sabah:domates, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta,iki dilim ekmek
ara:yok
öğle: dört kaşık pilav, dört kaşık nohut, ayran
Ara:yok
akşam:iki dilim ekmek arası sucuk, domates,tulum peyniri
spor:bir saat yürüyüş su:iki litre
çok güzel bir kural olmuş canım bence haftalık spor da belirleyebilirzHadi bu hafta havalarda güzel herkes mutlaka en az 4 gün spor yapsın ve hergün bi listeyle görelim kim ne spor yapmış, 4 günün altında kalana ceza verelim
meyve bazen böyle etkiler yapıyor canım malesef her bünye aynı değilBu ara atıştırma hissim hat safada meyveyle bastırıyorum ama bu kadar meyve yiyince kilo vereniyorum ben bu hafta düzenimi kurucam inşallah
Kokusuna dayanamadım. Üç dilimdi sadecetek gözüme batan sucuk oldu canım
Etap birincisi 13. Takım 3 kişiler. Ben bizim takım az diyordum amaKızlar sonuçlar açıklanmış altıncı olmuşuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-103#post-39677137
gelmek ıstıyorum bu cuma aldığım kıloyu verebılırsemHosbuldum tatlimmm don izinden gel aramizaa
cok sevındım canım bende cuma donıcem ınsallah sallıyalım artık lıstelerı dımı amaevet dilekcim döndüm
ıkı gun canım detoks çorbası zaten fazla yapamazsın sıkıyo bıyerden sonraselam bayanlar
bugün başladım ayran çorbası içmeye şimdilik iyi bakalım hafta boyunca devam edeceğim umarım kilo verebilirim artık mezun olmak istiyorum
bir de spor yapabilsem ama vakit yok hiç yoksa yapmayı çok istiyorum seviyorum da sabah 5 de kalkmam lazım spor yapmak için
sanada bebekMutlu haftasonları kızlar
evet canım aynen seni bekliyorumcok sevındım canım bende cuma donıcem ınsallah sallıyalım artık lıstelerı dımı ama
demekki 3 kişi de çok dikkat etmiş ondan öyle olmuşturEtap birincisi 13. Takım 3 kişiler. Ben bizim takım az diyordum ama
öylemi yoksa üç kişi olduklarından bu onlara bir avantaj mı sağladı acaba? Matematik le aram iyi değil bilen biri varsa açıklasın bayanlardemekki 3 kişi de çok dikkat etmiş ondan öyle olmuştur
her hafta onlar 1.olacak diye bir şey yok zaten
ahh o burgu peynirSelamlar citirlarim
Kahvaltim
1 yumurta tavada 3 ince dilim sucukla
beyaz peynir azcik ve 1 burgu peynir
zeytin
maydonoz
ceviz
ve cay
Aksam yemegim
4 izgara kofte
biraz zeytinyagli fasulye
Bi kac kasik yogurt
ve salata
Bugun 2 ogun oldu az yemedim ac kalmadim ama saglikli ve kacamaksiz olmasina dikkat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?