öylemi yoksa üç kişi olduklarından bu onlara bir avantaj mı sağladı acaba? Matematik le aram iyi değil bilen biri varsa açıklasın bayanlar
ahh o burgu peynirBir paketi yiyebilirim. Çok seviyorum.
öylemi yoksa üç kişi olduklarından bu onlara bir avantaj mı sağladı acaba? Matematik le aram iyi değil bilen biri varsa açıklasın bayanlar
ahh o burgu peynirBir paketi yiyebilirim. Çok seviyorum.
Benim hiç vaktim olmuyoki kaptanın yaaa amma sürekli bi kosturmadayim bir saniye oturamiyorum kaymakamin banyosunu bile ben yaptırıyorum ve diğer islerinide babam da artık evine döndü onlarla da ilgilenmem lazim dinlenmeyi geçtim çok ihtiyacım var spor yaparken bile olsa kendimi dinlemeye yaslanmisim bide uykusuzluk pert ediyor bbeniHadi bu hafta havalarda güzel herkes mutlaka en az 4 gün spor yapsın ve hergün bi listeyle görelim kim ne spor yapmış, 4 günün altında kalana ceza verelim
3. müz yok mu :)Takım içi dereceler1.) Hoppidicik ~~> %1.20
2.) Chnnmkiz ~~> %0.97
Tekrar tebrik ediyorum kızlar
Anammmm bi ara bende nıyetıne girdiydim ama olmadı sana cok kolay gelsın canım o zamanaynen canım ya ben de saldım gerçekten spor falan kaç aydır yapmadım dün yaptım çok hamlamışım çok yoruldum
sıkı ve katı bir diyet lazım bana hiç kaçamak yapmayacağım derken dukan diyetine karar verdim canım
bence super olurr. yapalım kaptanHadi bu hafta havalarda güzel herkes mutlaka en az 4 gün spor yapsın ve hergün bi listeyle görelim kim ne spor yapmış, 4 günün altında kalana ceza verelim
hoftasonu dıyetınde haftasou tatiline cıkıyor :)Bayanlar bugün misafirlikte olmamdan mütevelli mönüm yine şaşırdı. Bir küçük poğaçayı mideye indirdim.o yüzden akşam üzeri birsey yemedim.insallah tartida bir sorun olmaz.
haftasonları nedense beynim bana herseyi yiyebilirsin mesajı yolluyor.neden olabilir ben de bilmiyorum. .
Bugün sabah geç kalktım baya misafir gelecekti kahvaltıyla uğraşmayım nesfit yiyim dedim bulamadım bi türlü bi baktım boş poşeti çöpte eşim gece cips niyetine yemiş bütün paketi çok güldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?