Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cumartesi menüsü

Sabah: musli , 1 dilim oeynir, 5 zeytin

Ara: yarım portakal

Öğlen : 1,5 edirne tava ciger , 1 ayran

Sıvı: 2 lt su
Spor: 1 saat yürüyüş, alısveriste yaptım sabahtan aksama kadar ama bunu spordan dahil etmiyorum

Dün 38 beden pantolon aldımm resmen. biraz pantolunu patlatcak gbyım ama 2 haftaya guzelce olur bana dıye umuyorum :)

bu günde spora gşdyorum ben kızalar artık kendime ceki düzen vermemin vaktı geldi. haftda 4 spor sart. Yapıcam ben olmuyor yoksa

yok canımm ne yaşlanması daha gençsiniz
yap canım iyi olur ayran detoksuyla iyi atmıştın ama farklı şeyler de olur tabi

Iyi tatiller canlar nasilsiniz. bende detoks yapiyorum bugun diyet kırıcı kocam bozmazsa tabi. 70 i görürüm belki cumayada 69lu biseyler bildirir süpriz yaparım size ah ah hayal dünyası ışte .

Iyi tatiller canlar nasilsiniz. bende detoks yapiyorum bugun diyet kırıcı kocam bozmazsa tabi. 70 i görürüm belki cumayada 69lu biseyler bildirir süpriz yaparım size ah ah hayal dünyası ışte .
ınsallahhhhh hakkın aysem. Sen gor bızlerede motıve olur

Kızlar katilamiyom sohbetimize çocuklarla kucak kucagayiz sürekli. Yeni gelenler hosgelmisler kaptanımız pazar münasebetiyle yok zannımca yarın ilgilenir sizinle

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza :)
Hoşgeldin canım
Ben takım kaptanıyım ismim gülşah
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim, 2 hafta deneme süremiz var katılımına göre değerlendiricez, kendinide tanıtırsan sevinirim
Merhabalar arkadaslar.bende katilabilir miyim araniza??
Hoşgeldin canım
Kendinden bahsedermisin biraz kaç kilosun vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…