- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
teşekkür ederim canımAnammmm bi ara bende nıyetıne girdiydim ama olmadı sana cok kolay gelsın canım o zaman
ben birkaç gün spor yapamayacağım sanırım en azından diyete alışana kadar çok ağır gelecek yoksabu günde spora gşdyorum ben kızalar artık kendime ceki düzen vermemin vaktı geldi. haftda 4 spor sart. Yapıcam ben olmuyor yoksa
Yorgun kaptan geldi
Ayy bugun kocişle alışveriş gez dolaş çok yoruldum demin diyorum ki yaşlandık sanırım önceden dünyayı dolaşsam banamısın demez di diye
Bugun nette lahana çorbası diyetine rastladım inceledim mantıklı geldi pazartesi başlıycam takılmak isteyen varsa detayları paylaşırım
Diyetisyen listelerime dönemeden önce şu direncimi kırmak istiyorum takıldım kaldım resmen
Hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza :)
38 beden pantolon muDün 38 beden pantolon aldımm resmen. biraz pantolunu patlatcak gbyım ama 2 haftaya guzelce olur bana dıye umuyorum :)
teşekkür ederim canımcuma tartıldım 76.2'ydim bugün tartıldım 75.4 olmuşum böyle devam edersem cuma listedeyim canım
cok zor gercekten hem spor hem diyet. bende bugun yaptım 5.8 ile anca yurudum. Cok hamlamısımmmben birkaç gün spor yapamayacağım sanırım en azından diyete alışana kadar çok ağır gelecek yoksa
ınsallahhhhh hakkın aysem. Sen gor bızlerede motıve olurIyi tatiller canlar nasilsiniz. bende detoks yapiyorum bugun diyet kırıcı kocam bozmazsa tabi. 70 i görürüm belki cumayada 69lu biseyler bildirir süpriz yaparım size ah ah hayal dünyası ışte .
aynen canım ya ben daha yürüyebilme potansiyelinde bile değilimcok zor gercekten hem spor hem diyet. bende bugun yaptım 5.8 ile anca yurudum. Cok hamlamısımmm
74.4 le ayrılmıştım canıminsallah aybukem. Kac ile ayrılmıştın ?
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza :)
Hoşgeldin canımMerhabalar arkadaslar.bende katilabilir miyim araniza??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?