- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
merhaba benim adım da emel.. gülşah memnun oldum evet okudum ama ancak girebildim siteye... ben onları uzunca okudum ve kabul ediyorumHoşgeldin canım
Ben takım kaptanıyım ismim gülşah
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim, 2 hafta deneme süremiz var katılımına göre değerlendiricez, kendinide tanıtırsan sevinirim
Hoşgeldin canım
Kendinden bahsedermisin biraz kaç kilosun vs
hoşbulduk hoppidicik :)Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler.bugun çok yediğim için moralim bozuk. Yarın kaynaşalım olur mu
vee gelelim zurnanın zırt dediği yere.bugunku mönüm:
sabah: peynir, domates, iki dilim salam, iki dilim ekmek
ara:bir porsiyon börek
öğle:sandviç
ara:cips Ve gazoz
aksam:hamburger
spor:yok su:bir litre
Yazmasaymissin keske canimiz cektiYeni gelen arkadaşlar hosgelmisler.bugun çok yediğim için moralim bozuk. Yarın kaynaşalım olur mu
Hoşgeldin emelcim bende çok menun oldum, çok sevindim kabul etmene ozaman deneme sürecin başladı sen zaten bizden vazgeçemiyceksinmerhaba benim adım da emel.. gülşah memnun oldum evet okudum ama ancak girebildim siteye... ben onları uzunca okudum ve kabul ediyorum
Evet canım az yiyerek kilo verilmiyor kahvaltı çokkkkk önemlibiraz hızlı başladım .. yani bugün sanırım az yedim biraz yarın biraz fazla yiyecem çünkü çok açııımmmm :) yarın olsun bi kahvaltı yapayımm :)
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler.bugun çok yediğim için moralim bozuk. Yarın kaynaşalım olur mu
haftasonu yaptım zaten bugünden itibaren normal beslenmeye devam artık vermek istiyorum şu 3 kiloyuıkı gun canım detoks çorbası zaten fazla yapamazsın sıkıyo bıyerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?