Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldin seninle çok paylaşımda bulunamadık ben gruba geldim sen gittin ama grup için değerlisin görüyorum bunu seni gördüğüme sevindim

kaptanım bende ip atlamaya karar verdim aslında sıkılaşmaya ihtiyacım var ama pilates olmuyor bir türlü evde oğlum rahatsız ediyor en azından 5 dk 10 dk ip atlarım akşamları

hafta sonu temizlik muhabbetinden hiç giremedim
cumartesi menü
sabah klasik yumurtalı kahvaltı
ayran detoksu

pazar menü
sabah omlet klasik kahvaltı
ayran detoksu

hiç kaçamak yapmadığım zaman çok güzel kilo veriyorum bu haftayı kaçamaksız tamamlamak istiyorum

günaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
pastalar bitmedi hala motivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık

Yazmasaymissin keske canimiz cekti
Yalan söylemek istemedim

Degil mi? Yani zayıflamak iciçin hem kendimle hem eşimle savaşıyorum..

Naptın canım sen hadi böreği yedin cips ne oluyo, hadi onuda yedin hamburger

Evett gelelim cezalara normal sporuna ek olarak bu hafta yatmadan hemen önce
10 dk ip atlama + 50 yarım mekik + 50 sguat
zaten benim kilo verip tekrar almamın sebeplerinden biri de bu kaptanım.başlayınca ayarım bozuluyor.ya hep ya hic.neyse, bugun spor salonuna gideyimde yediklerimi eriteyim

[hiçte="xpreiaZ, post: 39711759, member: 564629"]günaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
  • pastalar bitmedi hala motivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık[/QUOTE]
haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımBugun toparlayalım insallah

Günaydın 3. Takım! Güzel ve az kalorili bir hafta olsun insallah..kabus gibi geçen haftasonundan sonra buna en azından benim çoook ihtiyacım var

bir de şu haftasonu psikolojisinden kurtulmak icin lutfen haftasonuda online olmaya çalışın.sanki yarışma haftasonu tatile giriyor gibi hisseden sadece ben miyim?

haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımBugun toparlayalım insallah[/QUOTE]
spora mı başladın cnm sen? bu hafta silkelenmem lazım kiii zaten 4 gün kaldı kilo bildirim gününe. geçen hafta zaten ancak 100 gr vermiştim ben. çok ani bi durma yaşadım kilo vermede motivasyon kaybım oldu sanırım. bi de adet öncesi dönemdeyim bugün yarın olucam iyice bi şişkinlik oldu. bugün gidecek misin spora?

evet cnm ya gerçekten kimse kalmadı grupta hele hafta sonu bomboş oluyo ben gruba ne kadar sık girersem o kadar kilo veriyorum gerçekten ve hiç geçen haftaki kadar az da girmemiştim

GeçenOTE="xpreiaZ, post: 39712182, member: 564629"]haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımBugun toparlayalım insallah[/QUOTE]
spora mı başlagününeen? bu hgöstereceksinizem lazım kiii zaten 4 gün kaldı kilo bildirim gününe. geçen hafta zaten ancak 100 gr vermiştim ben. çok ani bi durma yaşadım kilo vermede motivasyon kaybım oldu sanırım. bi de adet öncesi dönemdeyim bugün yarın olucam iyice bi şişkinlik oldu. bugün gidecek misin spora?[/QUOTE]
Geçen hafta başladım.spor olmadan kilo vermem mümkün degil zaten.gecen hafta 1.2 vermistim. Bu hafta bir kilo daha vermeyi hedeflemiştim ama heyhaat..bakıcaz cuma gunu tartı ne gosterecek ..

[QUOTEZ, post: 39712280, member: 564629"]evet cnm ya gerçekten kimse kalmadı grupta hele hafta sonu bomboş oluyo ben gruba ne ık o kadar kilo veriyorum gerçekten ve hiç geçen haftaki kadar az da girmemiştim [/QUOTE]
Bende aynen senin gibi düşünüyorum.ne kadar burada olur ve yazarsam o kadar motivasyonum yüksek oluyor.haftasonu takımı bırakmamak lazım

Ahhh artık pasta börek görmek istemiyorummm

Hoppidiciğe verdiğim cezalar senin içinde geçerli sporunuza ek görelim bugunden itibaren

hafta sonu benim eşim moralimi bozdu ya beyaz bi body giymiştim beyaz seni kilolu gösteriyo beyaz giymek için daha çok kilo vermen lazım bence dedi! kilolu göstersin nolcak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam sanki dedim ama gıcık oldum

kaptanım bende ip atlamaya karar verdim aslında sıkılaşmaya ihtiyacım var ama pilates olmuyor bir türlü evde oğlum rahatsız ediyor en azından 5 dk 10 dk ip atlarım akşamları
Süpersin canım hiç hareketsizkiktrn iyidir fırsat buldukça atla

Ahhh artık pasta börek görmek istemiyorummm

Hoppidiciğe verdiğim cezalar senin içinde geçerli sporunuza ek görelim bugunden itibaren
tamam kaptanım kalanları eşime yedircem bugün kesin 1 saat koşu. rutine çevircem artık haftada 3-5 gün değil hergün yapıcam. gevşedikçe boğazım da açılıyo valla

oo harikasın kaptan! Tam spor ve yürüyüş havası var bugun.

bende kendim icin beyaz lahana yemegi yapıcam.siz bilir misiniz bilmem.kapuska deriz biz.

Benimkide pantolonuma laf etti toton çıkmıs diyo ben üstüne zaten tunik giyorum dedim, o totuyuda ericem dedim yok yok iyi diyo daha zayıflama dedimmm yemezlerrrr

tamam kaptanım kalanları eşime yedircem bugün kesin 1 saat koşu. rutine çevircem artık haftada 3-5 gün değil hergün yapıcam. gevşedikçe boğazım da açılıyo valla
Tamam koşuya ekkk olarak
10 dk ipatlama+ 50 yarım mekik+ 50 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…