hoşgeldin seninle çok paylaşımda bulunamadık ben gruba geldim sen gittin ama grup için değerlisin görüyorum bunu seni gördüğüme sevindimuzun zaman sonra ilk menümü paylaşayım
sabah: 1 yumurta
beyaz peynir
1 bardak çay
ara: 1 fincan neskafe
ara: 1 bardak ayran
öğle: yulaf kepeği ekmeğiyle peynirli tost
1 bardak kiraz saplı çay
akşam: 1 tabak körili tavuk
1 kase yoğurt
ara:2 bardak çay
su:2 litre
Yalan söylemek istemedimYazmasaymissin keske canimiz cekti
Degil mi? Yani zayıflamak iciçin hem kendimle hem eşimle savaşıyorum..chnnmkiz .!.:Hoppidicik ablam bu kocalar yokmu dün benimkide detoksumu bozdu yemeğe götürdü beni alçak adam ama ben hic cıs yemedim ama bu kıvama gelmem iki ayi mi aldı aksi halde zoorla giden gram lar hooop diye geri gelir ay naparim o zaman
zaten benim kilo verip tekrar almamın sebeplerinden biri de bu kaptanım.başlayınca ayarım bozuluyor.ya hep ya hic.neyse, bugun spor salonuna gideyimde yediklerimi eriteyim
Naptın canım sen hadi böreği yedin cips ne oluyo, hadi onuda yedin hamburger
Evett gelelim cezalara normal sporuna ek olarak bu hafta yatmadan hemen önce
10 dk ip atlama + 50 yarım mekik + 50 sguat
haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımYalan söylemek istemedim
Degil mi? Yani zayıflamak iciçin hem kendimle hem eşimle savaşıyorum..
zaten benim kilo verip tekrar almamın sebeplerinden biri de bu kaptanım.başlayınca ayarım bozuluyor.ya hep ya hic.neyse, bugun spor salonuna gideyimde yediklerimi eriteyim
[hiçte="xpreiaZ, post: 39711759, member: 564629"]günaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
- pastalar bitmedi hala
motivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık
evet cnm ya gerçekten kimse kalmadı grupta hele hafta sonu bomboş oluyo ben gruba ne kadar sık girersem o kadar kilo veriyorum gerçekten ve hiç geçen haftaki kadar az da girmemiştimGünaydın 3. Takım! Güzel ve az kalorili bir hafta olsun insallah..kabus gibi geçen haftasonundan sonra buna en azından benim çoook ihtiyacım var
bir de şu haftasonu psikolojisinden kurtulmak icin lutfen haftasonuda online olmaya çalışın.sanki yarışma haftasonu tatile giriyor gibi hisseden sadece ben miyim?
Ahhh artık pasta börek görmek istemiyorummmgünaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
pastalar bitmedi halamotivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık
hafta sonu benim eşim moralimi bozdu yaEki Görüntüle 1437675
Kaptanınız yürüdü geldiii
Lahana çorbamıda koydum pişiyor
Ohhhh hava misss tam diyet mevsimi
Hadi kızlar kaçamakları unutunn bugun yeni bir başlangıç yapalım
Haftasonu cicilerimi giydim kociş tribe girdi ayy daha çok gaza geldim bi 5 kilo daha vericem
Süpersin canım hiç hareketsizkiktrn iyidir fırsat buldukça atlakaptanım bende ip atlamaya karar verdim aslında sıkılaşmaya ihtiyacım var ama pilates olmuyor bir türlü evde oğlum rahatsız ediyor en azından 5 dk 10 dk ip atlarım akşamları
tamam kaptanım kalanları eşime yedircemAhhh artık pasta börek görmek istemiyorummm
Hoppidiciğe verdiğim cezalar senin içinde geçerli sporunuza ek görelim bugunden itibaren
Kaptanınız yürüdü geldiii
Lahana çorbamıda koydum pişiyor
Ohhhh hava misss tam diyet mevsimi
Hadi kızlar kaçamakları unutunn bugun yeni bir başlangıç yapalım
Haftasonu cicilerimi giydim kociş tribe girdi ayy daha çok gaza geldim bi 5 kilo daha vericem
Benimkide pantolonuma laf etti toton çıkmıs diyo ben üstüne zaten tunik giyorum dedim, o totuyuda ericem dedim yok yok iyi diyo daha zayıflama dedimmm yemezlerrrrhafta sonu benim eşim moralimi bozdu yabeyaz bi body giymiştim beyaz seni kilolu gösteriyo beyaz giymek için daha çok kilo vermen lazım bence dedi! kilolu göstersin nolcak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam sanki dedim ama gıcık oldum
Tamam koşuya ekkk olaraktamam kaptanım kalanları eşime yedircembugün kesin 1 saat koşu. rutine çevircem artık haftada 3-5 gün değil hergün yapıcam. gevşedikçe boğazım da açılıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?