Tamam koşuya ekkk olarak
10 dk ipatlama+ 50 yarım mekik+ 50 squat
hafta sonu benim eşim moralimi bozdu yabeyaz bi body giymiştim beyaz seni kilolu gösteriyo beyaz giymek için daha çok kilo vermen lazım bence dedi! kilolu göstersin nolcak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam sanki dedim ama gıcık oldum
Benimkide pantolonuma laf etti toton çıkmıs diyo ben üstüne zaten tunik giyorum dedim, o totuyuda ericem dedim yok yok iyi diyo daha zayıflama dedimmm yemezlerrrr
Sevgili kaptanım bugün bende spora gideceğim için cezamı yarın çekmek istiyorum.salondan çıktığımda yürüyecek halim olmuyor netekim..Tamam koşuya ekkk olarak
10 dk ipatlama+ 50 yarım mekik+ 50 squat
çok ağır oldu sanki kaptanım elimden geleni yapıcam ama koşudan sonra sırılsıklam olmuş oluyorum yürüyüş değil gerçekten koşuyorum 1 saat ama yaparım bunları da ek olarak inşallah
Sevgili kaptanım bugün bende spora gideceğim için cezamı yarın çekmek istiyorum.salondan çıktığımda yürüyecek halim olmuyor netekim..
Hoşgeldin canımmGunaydin arkadaslar.evet kendimden bahsedeyim 28 yasinda evli 2 cocuklu 76 kiloda bir hanimin.
Calisyorum bu kiloyada 80 ten dustum ama su gunler motivasyonumu kaybetmek uzereyim
Canım tabiki katılabilirsin görmezmiyiz sayfalar biraz hızlı akıyo gözden kaçabiliyo canımHanimlar nasil katilabilirim sizin yarislara beni de gorun gayriiii
Tamam canım ozaman bizimlesinOkudum kurallari ve kabul ediyorum sahhgul
Tamam gulsah ben 1 bucuk aydir diyetteyim kalori hesabi yapyorum.gunde genelde 900 kzlori asmamaya calisyorum
Spor olarakta 45 dk eliptik bisikleti yapyorum haftada 4 ya 5 kere
Ek olarak 2×100 yarim mekik bel ve bacak hareketleri yapyorum
Peki sen ne tur bir diyet uygulyorsun gulsah cok guzel vermissin cunku
Hiç canını sıkma burası çok iyi gelcek sana, ben 1 aydır izindeyim çok pişman oldun burasız olmuyo şimdi dönmek için çabalıyorumBen cok guzel gidiyordum hatta 4 gun once 75.4 te dustuydum ama uc gundur sasirdim iyice ve
Sonuc bugun 76.5
oh ya çok şükür hareketlendi burası sakin olunca insan motive olamıyor
Hiç canını sıkma burası çok iyi gelcek sana, ben 1 aydır izindeyim çok pişman oldun burasız olmuyo şimdi dönmek için çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?