Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimkide pantolonuma laf etti toton çıkmıs diyo ben üstüne zaten tunik giyorum dedim, o totuyuda ericem dedim yok yok iyi diyo daha zayıflama dedimmm yemezlerrrr

sizinkiler iyiymiş yine.benim eşim tam tamına 125 kilo.bana "o koca gobek nasıl eriyecek bakalım" diyor.Zannedersin ki kendisi sıfır beden.tabii ağzının payını alıyor ayrı ama insan bir motive eder degil mi..cipsle motive ediyor iste

38 beden etekli bikini aldım kızlar henüz elime ulaşmadı ne denli imkanlı bilemiyorum ama. ağustos da tatile gidicez ağustosa kadar o bikiniye gircem hem de düzgün bi şekilde gircem zorla değil silkeleniyorum artık

çok ağır oldu sanki kaptanım elimden geleni yapıcam ama koşudan sonra sırılsıklam olmuş oluyorum yürüyüş değil gerçekten koşuyorum 1 saat ama yaparım bunları da ek olarak inşallah

Sevgili kaptanım bugün bende spora gideceğim için cezamı yarın çekmek istiyorum.salondan çıktığımda yürüyecek halim olmuyor netekim..

Yapın yapın ki bidaha kaçamak yapmaya mecaliniz olmasın

Hanimlar nasil katilabilirim sizin yarislara beni de gorun gayriiii
Canım tabiki katılabilirsin görmezmiyiz sayfalar biraz hızlı akıyo gözden kaçabiliyo canım

Ben gülşah takım kaptanıyım 76 kilodan 62 ye düştüm halen devam 57 yi görücem inşallah,

Kurallarımızı kabul edersen 2 hafta deneme süremiz var bu süreç olumlu olursa listeye alırız

Tamam gulsah ben 1 bucuk aydir diyetteyim kalori hesabi yapyorum.gunde genelde 900 kzlori asmamaya calisyorum

Spor olarakta 45 dk eliptik bisikleti yapyorum haftada 4 ya 5 kere
Ek olarak 2×100 yarim mekik bel ve bacak hareketleri yapyorum

Tamam gulsah ben 1 bucuk aydir diyetteyim kalori hesabi yapyorum.gunde genelde 900 kzlori asmamaya calisyorum

Spor olarakta 45 dk eliptik bisikleti yapyorum haftada 4 ya 5 kere
Ek olarak 2×100 yarim mekik bel ve bacak hareketleri yapyorum

Peki sen ne tur bir diyet uygulyorsun gulsah cok guzel vermissin cunku

900 kalori az bence senin için
Kalori hesabı beslenmek güzel tabiki ama kaçamak yapmadan yapmak lazım bence her yiyeceğin vücutta hazmı farklı
Zamanla menülerini görerek daha iyi anları tabi, sporda güzel canım

Ben 1 sene kendim uğraştım kısarak az yiyerek 6 kilo falan anca verdim sonra diyetisyene gittim kalanı hızlı bi şekilde diyetisyenle verdim hemde aç kalmadan
Şimdi biraz ara vermiştim bugun yeniden başladım bi kaç gün lahana çorbası ve çiğ beslenerek bi nevi detoks yapıp tekrar listelerime geri dönücem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…