Kesinlikle yaparsın 16 kilo ne ki yeterki iradeli olInsallah canim oyle diyosan..
Niyetim temmuza kadar 60 kilo olmak
Yani 16 kilo umarim yapabilirim
merhabalar hoşgeldin burada çok güzel kilolar verceğine inanıyorumSelam olvidos
merhabalar hoşgeldin burada çok güzel kilolar verceğine inanıyorum
bende merve 77 kilodan 60 kiloya indim buraya geldiğimde 66 kiloydum hedefm 56 olmak bakalım uğraşıyorum[/QUOT
Cok guzel vermissin tebrikler
Kac surede verdin ve nasil verdin anlatirmisin biraz
SelammSelam şekerlerrrrrr
çok uzun sürede verdim doğumdan sonra kilo kaybetmeye başladım birde zor bir hayatım oldu çok hareketli uykusuz yediklerime dikkat edince veriliyor ben fazladan birşey yapmadım klasik diyet kaçamak yapmamak tatlıdan yağlı yiyeceklerden pasta börek çörekten uzak durmakBi hafta i
evet biraz öyle oldu hoşbuldumhoşgeldin seninle çok paylaşımda bulunamadık ben gruba geldim sen gittin ama grup için değerlisin görüyorum bunu seni gördüğüme sevindim
hoşgeldinn hepimiz güzel kilolar verdik bu zamana kadar sen de verirsin mutlakaInsallah canim oyle diyosan..
Niyetim temmuza kadar 60 kilo olmak
Yani 16 kilo umarim yapabilirim
günaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
pastalar bitmedi halamotivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık
Eki Görüntüle 1437675
Kaptanınız yürüdü geldiii
Lahana çorbamıda koydum pişiyor
Ohhhh hava misss tam diyet mevsimi
Hadi kızlar kaçamakları unutunn bugun yeni bir başlangıç yapalım
Haftasonu cicilerimi giydim kociş tribe girdi ayy daha çok gaza geldim bi 5 kilo daha vericem
evet canım ya... geçen haftadan verememiş olmak moralimi bozdu sanırım streste yiyengillerdenimuuu neler yemişsin öyle
sen yeme canım ya karbonhidrat ağırlıklı çok çok hemde
Dukan mı yapıyorsun yoksa? Gecen sene dukanla cok guzel kilo vermiştim.hatta dolabımda halen yulaf kepeği vardünkü menümü yazayım hemen unutmadan
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,
1 dilim domates,
yulaf kepeğinden ekmek,
2 parça beyaz peynir,
1bardak çay
ara:1 fincan kahve
öğle:ızgara köfte,
1 tane pişmiş domates
1 kutu light kola
akşam:1 kase yulaf kepeği, tatlandırıcı ve sütle yaptığım helva, 1 bardak çay
sağol canım.. dimi ama :)sosyologmus hosgeldin ben de bi haftaligim yeniyim yani, istedikten sonra tas gibi oluruz biz tatlim simdiden basarilar
kadınların ortak sorunu yani :)Spordan geldim arkadaşlar.bugun geçen haftaya nazaran daha iyiyim.yorgun hissetmiyorum kendimi.
bu arada geçen seneden spor salonundan arkadaşlarımı gördüm. Hep birlikte zayıflamıştık.onlarda benim gibi verdikleri kiloları geri almışlar
ben şu an 75 kiloyum 1.60 boyundayım.. hedefim 60 ::) yanii boyum ve kilom aynı olsun istiyorumHoşgeldin emelcim bende çok menun oldum, çok sevindim kabul etmene ozaman deneme sürecin başladı sen zaten bizden vazgeçemiyceksin
Ee tatlım kaç kilosun suan başlagıç kilonu not alayım bide hedef kilonu istiyorumm
Evet canım az yiyerek kilo verilmiyor kahvaltı çokkkkk önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?