Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam canim genelde calisinca menum su sekilde
8:musli sut
Ara kahve

Oglen salata balik yogurt
Ara yesil cay.badem ya meyve ya kepekli 2 biskuvi

Aksam sebze yogurt
Acikirsam yatmadan 50 kalorilik dondurma ya tarcinli sut

Bi hafta i

çok uzun sürede verdim doğumdan sonra kilo kaybetmeye başladım birde zor bir hayatım oldu çok hareketli uykusuz yediklerime dikkat edince veriliyor ben fazladan birşey yapmadım klasik diyet kaçamak yapmamak tatlıdan yağlı yiyeceklerden pasta börek çörekten uzak durmak

uuu neler yemişsin öyle
sen yeme canım ya karbonhidrat ağırlıklı çok çok hemde

ayaklarına sağlık canımm

uuu neler yemişsin öyle
sen yeme canım ya karbonhidrat ağırlıklı çok çok hemde
evet canım ya... geçen haftadan verememiş olmak moralimi bozdu sanırım streste yiyengillerdenim bugün kendime çeki düzen vereyim dedim ama bu saate kadar da işler pek kötü gitti doğrusu. bugün yine gebelik testimin negatif sonucunu aldım moralim çok bozuldu bi anda böyle herşeyden yorulmuş hissediyorum. bipolar gibiyim bi anda tam gaza geliyorum herşeyi halledebilecek gibi hissediyorum başka bi anda elimi kaldıracak güç bulamıyorum işe gitmek bile tarifsiz zor geliyo. çöküş dönemleri genelde adet öncesi bikaç gün kiii şimdi tam o dönemdeyim olsa da geçse şu saçma ruh halim bari

dünkü menümü yazayım hemen unutmadan
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,
1 dilim domates,
yulaf kepeğinden ekmek,
2 parça beyaz peynir,
1bardak çay
ara:1 fincan kahve
öğle:ızgara köfte,
1 tane pişmiş domates
1 kutu light kola
akşam:1 kase yulaf kepeği, tatlandırıcı ve sütle yaptığım helva, 1 bardak çay

Dukan mı yapıyorsun yoksa? Gecen sene dukanla cok guzel kilo vermiştim.hatta dolabımda halen yulaf kepeği var

Spordan geldim arkadaşlar.bugun geçen haftaya nazaran daha iyiyim.yorgun hissetmiyorum kendimi.
bu arada geçen seneden spor salonundan arkadaşlarımı gördüm. Hep birlikte zayıflamıştık.onlarda benim gibi verdikleri kiloları geri almışlar

kadınların ortak sorunu yani :)

ben şu an 75 kiloyum 1.60 boyundayım.. hedefim 60 ::) yanii boyum ve kilom aynı olsun istiyorum

sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmek..çak az tam yağlı peynir 5 tane zeytin çok az yoğurt 1 domates yedim... öğlen bi kase kuru fasülye ve salata yedi... birazdan eve gidicem tek sıkıntım aralarda atıştırmalık bi şey yemeyişim yani yanımda bulundurmam gerekiyo bu arada su içmeye gayret ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…